Güzel gezi yapmışsınız.Keşke kısmet olsada bizimde yakınlarımızda böyle yerler olsa.Malesef istanbula yakın böyle yerler yok.Toplam kaç km yaptınız? Yağmuru takip etmişsiniz anlaşılan
Güzel gezi yapmışsınız.Keşke kısmet olsada bizimde yakınlarımızda böyle yerler olsa.Malesef istanbula yakın böyle yerler yok.Toplam kaç km yaptınız? Yağmuru takip etmişsiniz anlaşılan
lezzet gider,mesuliyet kalır...
gercekten ii gezmissiniz paylasim icin tesekkurler...
[B]İnsanlarla Uğraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim..![/B]
[B][COLOR="Red"]14 BJ 108[/COLOR][/B]
iyi de dostum kaç km yaptınız ve 125 motorlar buna nasıl dayandı? Ama yinede güzel bir gezi olmuş.paylaşımın için saol
cok güzel bi gezi olmus
insanın gezesi geliyo resimlere bakıncaa
arkadaslar guzel gezıl olmus ayaklarınıza tekerlerınıze saglık vallahı kıskandım benım ybr 125 bayramda kelek yaptı bana bende bayramın 3. gunu hatunla adana -- mersın /tasucu yapacaktım goya ama 2. gunu aksam konjektor gıttı gomulduk eve
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
Güzel gezi.... Güzel rota.... Tebrikler...........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Dostum 428km oldu son fotorafı bu yüzden koydum...Neden dayanmasınki Tıpa gaz gitmiyoruz sonuçda yawaş yawaş arada mola vererek hiçbir sıkıntı lmadı 428 km az bile bir 428 km daha yapsak gene sorun olucağını sanmıyorum...şu link e bakarsan sana daha yardımcı olur
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-1-edirne.html
Rigel
Zaten yawaşdık yerlek ıslaktıama senin bu konuda bir tecrüben var gibi hissetdim...kırık bacak fln
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
çok güzel gezi olmuş ellerinize sağlıık fotolar için gölpazarı tabelasını görünce askerliğim geldi aklıma
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Faruk&Umut 'cum(lar) ne güzel gezmişsiniz lem Gezemeyenlerede nasip eder inş.
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Abi iyi gezmişsinizde yerler ıslakken ybr tekerin bütün suyunu bacaklara atıyo öle bişey olmadımı?
Oldu ama daha kötüsüde oldu ybr nin lastiklerini ybr kullananlar bilir orjinali fabrika çıkışı sakura marka lastikler var ve yağmurda sıfır tutuyo ne frenlere tokunabiliyorsun ne viraja girebiliyosun ama bunuda yawaş ve dikkat ederek giderdik...
Ankara-Sakarya arasındaki üçüncü ve pek kullanılmayan yolun bir kısmını
kullanmışsınız, o yoldan her geçişimde aklıma takılır bu yolu motorla almak
vardı diye. Özellikle Nallıhan-Akyazı arası olağanüstü güzelliktedir.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
TeşekkürLer cbr 125 bu boru deil
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalaz
Hayırdır bir ara RS125 sayıklıyodunEmitasyon Ss ci
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)