saolasın abi bizde ellerinden öperiz
saolasın abi bizde ellerinden öperiz
GT650R
yakında görüşürüz ..benim işler hala yoğun devam ediyo..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Oho böyle iş mi olur abi....Hem yaş olarak hem motor olarak her türlü yüksek bi gezi olmuş...Herkesin ekipmanları sağlam takım.Motorlar desen millet nelerle gelmiş bi tane scooterla gelen yok oraya girmek için en az 40 yaşında olup Vmaxle falan gelicende O resimlerde çıkıcan ezilmeden veya insanlarla tanışıcan...Bizde scooterlardan oluşan bi muğla Mt mi yapsak acaba. bizim class'ımız bu kadar napalım
öyle olduğunu düşünmüyorum resimlerde herkesin ne denli içten ve sıcak kanlı olduğu anlaşılıyor bence scooterde olsa bu motorun burada ne işi var diye hiçbiri düşünmez ayrıca muğla mt den birkaç arkadaşla emok festivalinde tanışmıştım gerçekten sıcakkanlılar bence en kısa zamanda gezi organizasyonlarını takip ederek sende aralarına katıl benim bile canım çekti
vay barış ağabey
ösledik valla seni
bora abiye de selamlar
mes bi ara seninle tanışalım...
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
hayırlı sezonlar muğla mt
Cümlenize hayırlı olsun..Bol eğlenceler..sıkılıyorum hayatımdan , yaşadığım şehirden..tıkılıp kaldık Saroz un hücra köşelerinde...
tek yaptığım evden işe-işten eve gitmek kahretsin..isyankar oldum çıktım.
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
arkadaşlar yeni sezon hayırlı vede kazasız belasız geçirmeniz dileklerimle... Resimler süper. Bu arada bazı resimlerde racing gördüm ama hepsinde yok vidyolardada yok. Racing honda heraldede ney anlayamadım...??????
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
güzel gezi olmuş beee inşallah bi dahaki sefere tanışmak dileğiyle
Herkeze hayırlı bayramlar dilerim.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
arkadaşlar tekrardan tekerlerimize sağlık. bende bir sonraki geziye kendi motorumla katılıcam. bu sefer grubu bozdum herkezde cruiser vardı bi bende enduro onunda frenlerininmi tutmadığına yanayım yolumu kaybettirdiğinemi yanayım hemen bi gps alıp gezilerde daha aktif olmam lazım
GT650R
çok güzel bir gezi olmuş burada insan duygusallaşıyor mu ne???
bütün muğla mt ye türkiyenin en doğusundan selamlar.ben gelene kadar kendinize iyi bakın
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
bu hafta ,öbür hafta,aman karalaştırdık, yok işimiz çıktı , ramazandı, bayramdı.......diye diye adana daha "kask lar kafayaaaa" diyemedi; siz evvel davrandınız.
kazasız bol keyifli bir sezon geçirmeniz dileği ile adanadan sevgiler. erhan dündar
Yeni sezonun ilk gezisi gerçekten çok güzel olmuş. Fotoğraflar gerçekten çok harika. Umarım bundan sonraki gezilere iştirak edebilirim. Herkese selam olsun.
şu yağmur çamuru bir atlatalım,yeni geziler burnumda tütüyor.Gümüşlük Teldolap'ta gece mi düzenlesek,n'apsak arkadaşlar?
Motosiklet aşkına
vaay mugla mt. yav herkes chooper'cı be orda ne güzel. o goldwing kimindi ya öle ? gemi gibi. sahbi burdaysa bikere sürebilirmiyim abi
gözümde tütüyo mugla.agustos gibi gelcem nasipse yeni motorumla.
bodrumdayız ama görüşemedik bi türlü işten güçten olsa gerek selamalr..
yerleşmişsiniz memleketimin en güzel yerlerine böyle çatlatıyorsunuz,sizin resimerinizde olmasa oraları göremeyecegiz bile
tabiki teşekkür..
kızma olayı kendime,öyle bi yere yerleşmediğim için,tüm muğla mt ye selamlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)