arkadaşlar yine süper bir gezi olmuş.tekerinize sağlık.çok güzel mekanlar.hasan'a katılıyorum.başka zaman planlandığında bende varım.sevgilerimle.
arkadaşlar yine süper bir gezi olmuş.tekerinize sağlık.çok güzel mekanlar.hasan'a katılıyorum.başka zaman planlandığında bende varım.sevgilerimle.
dostum elinize saglık çok güzel olmuş geçen yıl bizde göreme kapız başı turu yaptık ama makinamız çalınınca bütün resimler gitti paylaşamadık paylaşım için teşekürler
gerçekten güzel bi gezi olmuş. pende önümüzdeki ay gideceğin inşallah. odanızın manzarası gerçekten çok hoş. oda fiyatı nedir? birde telefonunu alabilirmiyim. eğer teli yoksa adıda olur
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
güzel güzel çok güzel olmuşş...
resimlerde bizimle paylaşıldı mı tam süper oluyo bu da öyle
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
eh fena olmamış
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
mrb erhan abı gercekten super bır gezı olmus bende buraları cok gormek ıstıyordum ama kısmet degılmıs ama suda var sızın fotolarla hasret gıdermıs oldum paylasımınız ıcın tsklr
çok güzel bi gezi olmuş teşekkürler paylaşım için
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
yahu ne güzel olmuş geziniz elinize belinize sağlık
erhan işallah ben dönünce gezeriz kendinize çok çok ii bakınn
15. amasya eğitim tugayından selamlar
Güzel bir gezi oLmuş erhancım gitmesekte sayeni,zde gitmiş gezmiş kdr olduk emeginize saqLık...
Ewet Erhancım çok güzel bir gezi oldu, seninle yol yapmak çok zevkli,
hem çok yol yaptık hem de bir çok yer gördük ilk fırsatta tekrarlayalım,
fotoğraflar içinde çok teşekkürler, Görüşmek üzere..
Transalp'le V-Strom'u rakip görenler utansın, bakın ne güzel kardeş kardeş gezmişler.
Bu arada kiliseye Zeynep diye isim veren yurdum insanını da tebrik ederim. Ben de 2 yıl önce eşimle gitmiştim, anılarım canlandı. Dedelerimin toprakları Ürgüp. Çok sevdiğim bir bölge. Umarım bir gün motosikletle de gitmek nasip olur.
Ömrünüze bereket güzel gezi ve güzel fotoğraflar. Sağolun.
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
gercekten cok guzel bır gezı olmus ellerınıze saglık
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
aman .. çok bozuldum Siz giderken haber vermeyin bana sonra ii dileklerimi bekleyin ohh
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Gerçekten güzel olmuş,benzininize sağlık bidahakine inşallah egemen ve bende aranızda oluruz tamer selamlar...
:bounce:
Çok güzel bir gezi olmuş,emeğinize sağlık.Fotoğraflarda bir harika...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)