Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ölümüne Kankalardan Adana-Karataş gezisi ( resimli )

REKLAM ALANI
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    önümüzdeki iki hafta içinde bi antep yapmayı planlıyoruz gelmeden bi hafta önce size haber veririzz kesin olmamakla beraber inşallah geliriz güzel bi gezi olacaktır hemideee sizleri çok özledim gazıayıntap mtttt

Denizcimuzaffer abi siz her zaman davetlisiniz buraya yeterki gelme kararı alın masraflar tabiki benden misafire yüklenmek yakışırmı bizee hı bide metehan abimide getireceksen söyle istanbula bi tane vinç göndereyim onu ancak vinç getirir kanımcaa
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı cycle27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende antepli kankanız olarak(tabii kabul ederseniz) sizleri tebrik ediyorum. çok güzel fotoları iyi bir anlatımla süslemişsin. Ortaya çok güzel bir gezi yazısı çıkmış. Emeğinize vede tekerinize, canınıza sağlık kardeşlerim. Gaziantep mt den selamlar.

ve aleyküm selaam dostum nedemek aranıza kabul ederseniz yüregi salam herkes aramızda zaten

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel gezi olmuş tekerinize sağlık arkadaşlar.artık bizleride siz götürürsünüz oralara birdahaki sefere..eee artık gezilecek yerleri biliyorsunuz.görüşmek üzere.
    abi gezilecek daha coookk yer var gerci hepsini bildigimizden degil ama birazda macera yani tekerimizin götürdügü her yere gideriz işin zevkide burada bence keşfetmek güzel bir duygu sanki daha önce kimse gelmemiş buralara da biz geliyomuşuz gibi oluyo cok hoş bir haz bence

iso kankama gelince konuyu acma kısmını ona bırkıyorum oda biraz fazla yükleniyor bana ama galiba sabrımı sınıyo bir patlarsam iyi patlarım kankaaaa demedi deme bak haberin ola kankam yoldaşım ekürim

Alıntı Cbr125repsol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    havalar sogumadan gelin cengiz kanka acele etmeye bakın zaten otobana çıktınızmı 2 saatte gelirsiniz altınızda ss var abi yolmu dayanır size yaw gözümüz yollarda bekliyik ha ona göre

görüşmek üzre....

valla ben diyorum iso ya ama oda haklı dükkanı bırakıp cıkamıyo her muhabbetimizee::::lan şimdi babam dükkanın yarısını bedavaya dagıtmıştır diyoama gelecez dostum iyadei ziyaretsiz olurmu hiç
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    :d .................................................. .........
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    ne istersen var :P
    kankalar iyi gezmişler

bu hafta herkes bi tarafa gitti

biz racing ve nakedlerle ile mersin çamlıyaylaya gittik, mersinden de arkadaşlar 7-8 motor geldi.

3 enduro arkadaş ürgüp'e gitti

cross'a giden ekipler vardı

falan filan işte
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    chopper cılardan ses yok galiba

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    beni götürenyok benyanlızmıyım
    ortada kaldım
    kankam iso bile beni terketti
    cengizide cekti kendi tarafına ben ne halt edecem şimdi bu koskoca deryada :(
    ha söyleyin bana sokak dogu olduk şimdi ( napcam şimdi yq mu bana kucak açan bu zavalı black_dog_rr a
    bana bişey olursada arkamdan aglamayın kankalarım hepinizi seviiyorum aman ha
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Alıntı black_dog_rr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beni götürenyok benyanlızmıyım
    ortada kaldım
    kankam iso bile beni terketti
    cengizide cekti kendi tarafına ben ne halt edecem şimdi bu koskoca deryada :(
    ha söyleyin bana sokak dogu olduk şimdi ( napcam şimdi yq mu bana kucak açan bu zavalı black_dog_rr a
    bana bişey olursada arkamdan aglamayın kankalarım hepinizi seviiyorum aman ha

leen kisenin kimseyi terkettigi veyaa kendi tarafına çektigi falan yok sakın haaa böyle düşünme birdahaki ne sende gel fazlada zırlama ok mi kanka

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    yq ben gelmiyom iso da haber vermiyor senden vermion bundan sonra zor bu arada kankam kim oluyo iso mu

Motosikleti
    Alıntı black_dog_rr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yq ben gelmiyom iso da haber vermiyor senden vermion bundan sonra zor bu arada kankam kim oluyo iso mu

furkaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn bak kızacam ama haaaaaaa

Bicak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel manzaralar motorda güzel olunca güzel fotoğraflar çıkmış ortaya...emeğine sağlık iso abicim...
    SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!

ogulcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbx 250 twister HONDA hayat ONDA
    guzel gezmıssın paylasım ıcın saol
    [i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
    AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
    [b]Denize ve Özgürlüğe[/b]

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Denizcimuzaffer abi siz her zaman davetlisiniz buraya yeterki gelme kararı alın masraflar tabiki benden misafire yüklenmek yakışırmı bizee hı bide metehan abimide getireceksen söyle istanbula bi tane vinç göndereyim onu ancak vinç getirir kanımcaa

ya tesadüfen bakınırken bana kitlenmiş bi mesacı gördüm...acıtmadı be kuzum...dün tartıldım (ayakkabılarıda çıkardım tartılıtken...)

tam 120.8 kiloyum....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    R1_8
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya tesadüfen bakınırken bana kitlenmiş bi mesacı gördüm...acıtmadı be kuzum...dün tartıldım (ayakkabılarıda çıkardım tartılıtken...)
    tam 120.8 kiloyum....
    Hey maşşallah Allah afiyet versin metehan abicimmmmZaten seni ayakkabılar şişman gösteriyo abiiii

Motosikleti
    Hey maşşallah Allah afiyet versin metehan abicimmmm
    dostum ben fotolardaki sendim...askerden sonra böle oldum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    R1_8
    dostum ben fotolardaki sendim...askerden sonra böle oldum...
    ya abi boşver sanki benim gittiğim yol doğrumu daha şimdiden bu gencecik yaşımda enine sarmaya başladımm hele bide market açtımki sormaaa iki seneye kadar kendime idol aldığım sen kıvamına gelirim Allah'ın inayetiyle bu arada alıntıya bişey daha ekledim sen çok hızlı çıktın

barisf1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güzel gezi olmuş biraz daha kalabalık olsa fena olmazdı doğrusu

Fotolar için teşekkür

Motosikleti
    ya abi boşver sanki benim gittiğim yol doğrumu daha şimdiden bu gencecik yaşımda enine sarmaya başladımm hele bide market açtımki sormaaa iki seneye kadar kendime idol aldığım sen kıvamına gelirim Allah'ın inayetiyle bu arada alıntıya bişey daha ekledim sen çok hızlı çıktın
    abicim Allah sonunu bana benzetmesin...gencsin güzelsin ...biz yalan olmuşuz artık...

Motosikleti
    R1_8
    Alıntı barisf1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel gezi olmuş biraz daha kalabalık olsa fena olmazdı doğrusu

Fotolar için teşekkür
    Kalabalık olması için biz elimizden geleni yapıyoruz ama aramızda bi kaç alabalık var onları yola getirmek lazım

abicim Allah sonunu bana benzetmesin...gencsin güzelsin ...biz yalan olmuşuz artık...
    bırak Allah aşkına abi gözlerindeki o kazanova ışığı fotoğraflardan belli oluyo yaaa karizma adamsın vesselam böyle alçak gönüllü olmaya gerenk yokkk

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Yahu bu Adana'lilar kac tane kanka var ben sayamadim dogrusu!

Bol resimli bir gezi raporu olmus. Gozlerimiz bayram etti. Manzara bakimindan iddiali bir yer, umarim ileride benim de gorme imkanim olur. Izlenimlerinizi bizlerle paylastiginiz icin tesekkurler!
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Motosikleti
    R1_8
    Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu bu Adana'lilar kac tane kanka var ben sayamadim dogrusu!

Bol resimli bir gezi raporu olmus. Gozlerimiz bayram etti. Manzara bakimindan iddiali bir yer, umarim ileride benim de gorme imkanim olur. Izlenimlerinizi bizlerle paylastiginiz icin tesekkurler!
    öz has kankalar ben ve zion abiii gerisi kanka olmaya çalışıyooo

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler