Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Ölümüne Kankalardan Adana-Karataş gezisi ( resimli )

REKLAM ALANI
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    ii süper gezi kanka yaw nasıl kıydın o motosiklete de gittin o yolardan hahaha
    cengiz kankam biraz kilo ver yaw

so kanka dedik barımıza bastık sende dışladın bizi canın sagolsun güzel gezmişsiniz..bişey dikkatimi cekti neden cengiz abiyle bu kadar uraşıyon anlattı bana herşeyi ona takılacagına birzda kendine bak yaptıkların insanı gülmekten catlatır cinsten hadi haftaya degil ondan sona ki haftaya yemege davetlisiniz ama cengiz iso gelirse ben gelmem diyor ne iş
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    helal benim kardeşlerime yapmişlar yapacaklarini yine lan iso o motor o yola vurulurmu hiçmi cengizi düşünmedin arkada içi dişina cıkmiştır motoru boş ver kankanıdamı düşünmedin yazik yazik

[IMG][/IMG]

bu fotoda cok karizma duruyorsun nazar degecek bak şimdi her tarafın karizma allahım esirgesin ondan sonra diyorsun abi kızlar askıntı oluyor nasıl olmasınlar şü duruşa şü bakişa bak sen hemde kur yapıyor aynı zamanda zaten kankan cengizde ayrı bir tarz ayrı bir ekol yani bir birinizi tamamlıyorsunuz

allah muabbetinizi gezinizi artırsın arkadaşlar

Görüşmek üzere...
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Motosikleti
    Çin İşİ CroS 200:)
    ArkadaşLar çok güzel bir gezi oLmuş ellerinize sagLık.Gidemesekte denize bu güxel oldu sayenizde gitmiş kdr oldu emeginize sağLık...
    [FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    helal benim kardeşlerime yapmişlar yapacaklarini yine lan iso o motor o yola vurulurmu hiçmi cengizi düşünmedin arkada içi dişina cıkmiştır motoru boş ver kankanıdamı düşünmedin yazik yazik

[IMG][/IMG]

bu fotoda cok karizma duruyorsun nazar degecek bak şimdi her tarafın karizma allahım esirgesin ondan sonra diyorsun abi kızlar askıntı oluyor nasıl olmasınlar şü duruşa şü bakişa bak sen hemde kur yapıyor aynı zamanda zaten kankan cengizde ayrı bir tarz ayrı bir ekol yani bir birinizi tamamlıyorsunuz

Görüşmek üzere...

yaw kadını arkadan gecerken yakaliyacam diye koşarak çektim fotoyu yoksa isonun kendin den başkasına hava atacak barutu yok
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw kadını arkadan gecerken yakaliyacam diye koşarak çektim fotoyu yoksa isonun kendin den başkasına hava atacak barutu yok
    puahahahahahahaha
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Burda çalıların arasında ne yaptığını bende biliyorum oda biliyorda neyse beni görünce fotoğraf çekeceğimi anladı birden ayağa kalktı kemerini bağla kankaaaaa

kankam burada çalıların arasında definecilerin düşürdügü altın mücevher felan bişeyler varmı diye bakınıyodum emmmeeee nafile uraşlerım hiç birinizin girmeye cesaret edemedigi deliklere bile baktım ama yok birdahaki ssefere dedektörmü götürsek ne

neveragain34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gn125 34 BD 4673 calındı CBF 150 yollarda
    İso yediğin içtiğin senin olmuş)gördüklerini anlatmışşın oda yeter
    paylaşım için sagol keyifli bir gezi
    ONCE CAN GUVENLIGI!!!

Cbr125repsol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1 2000
    İsocan Ve cengiz kardeşim harika bi gezi olmuş tebrikler arkadaşlar...
    İso kardeşim enduro keyfini SS ile yaşayan pek nadir motorculardan birisisin sen helal olsun sana ve cenkis kardeşime.... GAZİAYINTAP'DAN sevgiler selamlar...

Motosikleti
    Alıntı Cbr125repsol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsocan Ve cengiz kardeşim harika bi gezi olmuş tebrikler arkadaşlar...
    İso kardeşim enduro keyfini SS ile yaşayan pek nadir motorculardan birisisin sen helal olsun sana ve cenkis kardeşime.... GAZİAYINTAP'DAN sevgiler selamlar...
    vee aleyküm selaaaam dostum bir pazar yine bir kaçamakla gaziantep e de gelecez eylemlerimiz devam edecek ama önce isoylan bir konuşmam lazım çok yükleniyo bana kerata ...

yavaş yavaş arkeolojik kazılarada başlıcaz kimse duymasın belkim tarihii bişeyler buluruz da ben ducati 1098 alırım iso da 1000 rr istiyo bakcazzzz kısmet

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vee aleyküm selaaaam dostum bir pazar yine bir kaçamakla gaziantep e de gelecez eylemlerimiz devam edecek ama önce isoylan bir konuşmam lazım çok yükleniyo bana kerata ...

yavaş yavaş arkeolojik kazılarada başlıcaz kimse duymasın belkim tarihii bişeyler buluruz da ben ducati 1098 alırım iso da 1000 rr istiyo bakcazzzz kısmet
    hani bana rr bende isterim banane

Motosikleti
    Alıntı black_dog_rr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hani bana rr bende isterim banane

bir çömlek bulalım bakarız kankaaa ama bir şartla kaskını takacağına söz verirsen belki düşünebilirim

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    eyipsin kanka alırsan neden takmayım ki

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster

[IMG][/IMG]

Görüşmek üzere...
    abi böylede gaz verilmezkiii ben bu gazlaaaa toroslara çıkarım vallaha süpersin görüşmek üzere

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    çok güzel olmuş resimler iiçin teşekkürler motora zaten hasta oldum maaşallah nazar değmesin
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    bende antepli kankanız olarak(tabii kabul ederseniz) sizleri tebrik ediyorum. çok güzel fotoları iyi bir anlatımla süslemişsin. Ortaya çok güzel bir gezi yazısı çıkmış. Emeğinize vede tekerinize, canınıza sağlık kardeşlerim. Gaziantep mt den selamlar.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Efendy İso ve tayfasını helal olsun. Gezmiş tozmuş bir de üşenmeden gözlerimiz bayram etsin diye bize sunmuşlar.

Oranın yerlisi arkadaşlarımız Korumanın ne olduğunu bilmiyorlar elbette, ama onlar adına endişelendim doğrusu, birde buralarda polis yok abi esprisi zeki olmalarına verilmeli

Umarım bir gün oraları bizlerde gezebiliriz. Efendy İso arkadaş bizi davet eder, biz icabet ederiz, masrafları İso çeker, bizde teşekkür eder kaçarız

teşekkürleeerr
    Poturdak

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    güzel gezi olmuş tekerinize sağlık arkadaşlar.artık bizleride siz götürürsünüz oralara birdahaki sefere..eee artık gezilecek yerleri biliyorsunuz.görüşmek üzere.

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Offf Offf Kankama bak süper olmus. Tekeriniz dert görmesin emi. ne diyim size. Paylaşım için teşekkürler.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Cbr125repsol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1 2000
    havalar sogumadan gelin cengiz kanka acele etmeye bakın zaten otobana çıktınızmı 2 saatte gelirsiniz altınızda ss var abi yolmu dayanır size yaw gözümüz yollarda bekliyik ha ona göre

görüşmek üzre....

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler