Merhaba
İşlerimin yoğunluğu sebebiyle gezi raporumuzu ancak bugün siteye koyabildim. Kusura bakmayın. Geçtiğimiz haftasonu Adana mızın cennet mekanlarından Eğner'e gitmeye karar verdik. Grup içinden daha önce gitmeyen arkadaşlarımızın çokluğuda buraya gezi yapmamızı tetikledi. İşte fotoğraflarla gezi raporumuz.
Fotoğraflar:
Yusuf Fuat Sungurtekin
Hasan Alp İNAN
Kazım Büfe önünde toplandık.
Teknik hocanın oğlu. Maşallah.
Güzel bir kahvaltı sonrası yola çıktık.
Yolda bir kaza gördük. Umarım birşey olmamıştır sürücüye.
Yol kenarındaki böğürtlenleri görünce hemen taaruza geçip toplamaya başladım. sonra tüm arkadaşlarıma ikram ettim.
Bu arada Mali ön kaldırmaya çalışıyordu.
İşte Fuat kardeşim. Karizma adam
Tekrar yollardayız.
Su molası
Yola devam
Meydan yaylasından geçiyoruz
Meydan yaylasını geçtikten sonra bizi kötü bir süpriz karşıladı. Yol çalışması sebebiyle asfalt yol ortadan kalmmış yerini büyük taşlarla dolu bol tozlu toprak bir yol karşılamıştı.
Sonunda Aladağ girişine vardık. Burda da motorcu gençler lastik patlağını tamir ediyorlardı.
Yola devam
Sonunda Eğner'e vardık. Su kenarında yerimizi aldık.
Yiyeceğimiz balıklar katledilirken.
Fuat kardeşim solo bir gezi yaprak etrafı çekmiş. Bu yerleri bizde gezdik ama bencil fuat yüzünden foto çekilemedik. Başka zamana artık
Ve soframızdayız. Bu arada Burcu'yu Adem abi aramış geliyorum 5dk ya demiş. Bunu dediğinde Adem abi Adana'da idi. Yeni aldığı Hayabusa ile gerçektende kısa sürede geldi. Saygı duyuyorum
Gençlik sohbet etmekte.
Hain Fuat bir işler çevirmiş gülüşü hiç iyi değil
Dönüş yoluna koyuluyoruz
Dönüş yolunda Murat'ın benzini bitiyor. Benzin ikmal çalışmaları. Izdırap anları
İrfan depoyu nefesiyle dolduruyor sanırım son damlaları karbüratöre göndermek istemiş.
Adem abi Hayabusasıyla
Benzincide son molamız.
Adana'ya dönüyoruz.
Adana'ya geldiğimizde ağzımız tatlansın diye dondurmalı künefe yemeğe karar veriyoruz. İşte o anlar.
Ve Adem abi evine giderken Hayabusasıyla
Geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Görüşmek üzere.