[MT GAZİANTEP ] Rumkale gezisi
-
Reklamlar
-
-
-
yaw allah gözünüzü toprak doyurmasın emiaçınızdan öldünüz kocakoca somunları dürüm edip yerken sesiniz çıkmıyordu.
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
-
bu hafta aranızda olamadıgım için cok üzüldum benim gormek istedigim ama birturlu goremedigim rum kale gezisini yine işlerim dolayısı ile kacırdım ama bunu telafi edip iş kendim gitmeye kaldı bu pazar allahtan bişey olmassa cuma akşamı cıkıp 2 gun boyunca rum kalede kamp kurmayı duşunuyorum ben mutlaka rum kaleyi gormeliyim tum geziye katılan arkadaşların motoruna salık guzel gezi olmuş
-
Gaziantep İl Temsilcisi
cceyhun20 adlı üyeden alıntı
yaw allah gözünüzü toprak doyurmasın emi
açınızdan öldünüz kocakoca somunları dürüm edip yerken sesiniz çıkmıyordu.
evet acmi kaldınız.....
better27 adlı üyeden alıntı
bu hafta aranızda olamadıgım için cok üzüldum benim gormek istedigim ama birturlu goremedigim rum kale gezisini yine işlerim dolayısı ile kacırdım ama bunu telafi edip iş kendim gitmeye kaldı bu pazar allahtan bişey olmassa cuma akşamı cıkıp 2 gun boyunca rum kalede kamp kurmayı duşunuyorum ben mutlaka rum kaleyi gormeliyim tum geziye katılan arkadaşların motoruna salık guzel gezi olmuş
irfan usta gıdek gıdek dedin sonrada gelmedin ne yapak o kadar plan vardi geziyide iptal edemedik ama gidelim yıne hanımlarıda alalım iyi bir keyf yapalım ne dersin...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
Selamm annteplı kardeslerımm Antep e gıttım cok guzel bir yer antep olarak ınsanları da olsun ıyı kral ınsanlar Foto ve gezılere gelince hepsı bırbırınden guzel Özellıkle de kebaplarr off Arkadasla bı cartlak kebabı yedık o gunler geldı aklıma gercekten agız tadını bılıorlarr Kebaplarda motorlarda gezdıgınız yerlerde guzel emegınıze saglıkkkkk cokguzell resımlerrrrrrrrr...
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
-
harika bir gezi yapmışsınız . bu güzel paylaşımlar için çok teşekkürler. Ama kebablar dahada harika gözüküyordu. Muğla mt den selamlar
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
-
Gezinin en güzel yeri virajlar olacaktı fakat belediye sanki motorlular kaysın düşsün, arabalar frene basınca tarlaya savrulsun diye her yeri mucur doldurmuş. Tarihi yerlere giderken dikkat edinde tarih olmayın.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
SaLToN adlı üyeden alıntı
Gezinin en güzel yeri virajlar olacaktı fakat belediye sanki motorlular kaysın düşsün, arabalar frene basınca tarlaya savrulsun diye her yeri mucur doldurmuş. Tarihi yerlere giderken dikkat edinde tarih olmayın.
Kankacım... iyi güzel söylüyorsun ama duyan kim seni...
Ben gelirken açıkçası çok zorlandım motoru kaydırmamak için..Arabaların teker izini takip ediyorduk zaten geri kalan her yere kuş beyinliler mucur dökmüşler Zaten ne zaman iyi bi iş yaparlarki ancak bütün yollara caddelere kilittaşı döşerler başka bi işleri yok yollar köstebek yuvası gibi düz yolda çukurlardan makas atarak kurtuluyoruz Allah'a emaner gidiyoruz valla Kaza Bela vermesin hiçbirimizede...
-
-
-
akıllım eger yazdılarımı okuyamıyorsan bır goz doktoruna gıttt hem ben gokana bırsey demıyorum zaten de sen varken neden gokana dıyımkı akıllım bu arada o kadar yedın doymadın sımdıde yazdıklarımıza mı taktın ya senın baska ısın yokmu kardesım
-
-
imkansiz27 adlı üyeden alıntı
Herşeyden bi ders çıkarmak gerekiyor daha önce gaz vererek motoru yan kullandığımda belkide bana kızıyordunuz eğer yan kullanma tecrübem olmasaydı orada motoru büyük ihtimalle yatırabilirdim. yada daha kötü sonuçlar doğurabilirdi. Eğitim Şart
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
-
arkadaşlar süpersiniz orada olmak isterdim ağzım sulandı cok güzel gezi olmus mekan harika arkadaslık süper tebrik ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler