Dağa çıktım.. Hemde Popcorn'la... :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
oooo Bu gezı yazımıza ılk yorum yazan bız olalım, tekerıne saglık serhatcım bızde burduru tepelerden gorme fırsatı bulduk sayende guzel bı gezı olmuş artcılı falan daglara tırmanmıssın bu dağ ne dağıdır abı adı nedır yukseklıgı nedır.
Senın patlamıs mısırın ruhunda KTM mı yatıyo yoksa hepsinin cevabını ıstıyorum..
-
güzel gezi olmus serhat emegine saglık
-
@headquarters
bu dağ ne dağıdır abı adı nedır yukseklıgı nedır.
Senın patlamıs mısırın ruhunda KTM mı yatıyo yoksa hepsinin cevabını ıstıyorum.
böyle kazık soru mu olur Hasan abi ya?
Walla bu dağın ne yüksekliğini, ne de adını biliyorum.. ama sadece şunu biliyorum.. Daha çoook uzun bir yol vardı önümüzde.. Tabi havanın kararıyor olmasından ve yolun aşırı dik olmasından dolayı baya bi tırstım.. Buraya kadar 7 km yol tırmandık.. Benim motorun ön çamurluğuna dikkat edersen ruhunda Enduro olduğunu anlarsın..
@marten1907
güzel gezi olmus serhat emegine saglık
sağol abicim... tek kişi olsaydım.. bayrağın yanına gidecektim ama.. yemedi...
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
@headquarters
böyle kazık soru mu olur Hasan abi ya?
Walla bu dağın ne yüksekliğini, ne de adını biliyorum.. ama sadece şunu biliyorum.. Daha çoook uzun bir yol vardı önümüzde.. Tabi havanın kararıyor olmasından ve yolun aşırı dik olmasından dolayı baya bi tırstım.. Buraya kadar 7 km yol tırmandık.. Benim motorun ön çamurluğuna dikkat edersen ruhunda Enduro olduğunu anlarsın..
Bence sen racıng den vazgec al guzel bı enduro keske oyle yerlerde yaşasak hergun keşfedilecek yerler buluruz bıraz kayboluruz guzel olur guzellll....
-
güzel gezi yapmışsın arkadaşım..eski günlerim akılıma geldi bendede bws varken çıkıyodum hep dağlara,zeytinliklere..çok zevkli oluyo scooterle gezmek..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
-
iyi gezmişsiniz valla bizdede motor olsa biz ne daglara cikacaz (uludag yanıbasımızda biz burda oturuorz ). Devamınıda gormek umuduyla! :D
-
Mısır patlağı deyip geçmemek lazım. Bak ne dağ dinliyor, ne bayır
Serhat'çım emeğine sağlık, çok güzel bir gezi olmuş.Devamını bekliyoruz...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
@headquarters
Bence sen racıng den vazgec al guzel bı enduro keske oyle yerlerde yaşasak hergun keşfedilecek yerler buluruz bıraz kayboluruz guzel olur guzellll....
hiç birisinden vazgeçmeyeceğim.. Önce bi işimi elime alayım da.. Bi tane SS, bi tane Cross, bi tane de Chopper alacagım.. Hepsini de yerine göre kullanacağım..
@choconut
güzel gezi yapmışsın arkadaşım..eski günlerim akılıma geldi bendede bws varken çıkıyodum hep dağlara,zeytinliklere..çok zevkli oluyo scooterle gezmek..
teşekkür ederim.. evet ya scooter'in tadı bi başka..
@croner
yi gezmişsiniz valla bizdede motor olsa biz ne daglara cikacaz (uludag yanıbasımızda biz burda oturuorz ). Devamınıda gormek umuduyla! :D
İnşallah sende bir gün gezer dolaşırsın motorunla...
@Özer024
Mısır patlağı deyip geçmemek lazım. Bak ne dağ dinliyor, ne bayır
Serhat'çım emeğine sağlık, çok güzel bir gezi olmuş.Devamını bekliyoruz...
Yine vurguladın ya mısır patlağını.. neyse sağol özer abi..
-
fotolar güzelmiş ellerine sağlık kardeşim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
içindeki ruh önemli umarım guzel bi enduro sashibi olursun kardeşim.. (keşke bende)
gezi yazını için teşşekkurler emegine saglık..
-
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
fotolar güzelmiş ellerine sağlık kardeşim
sağol abicim..
exile adlı üyeden alıntı
içindeki ruh önemli umarım guzel bi enduro sashibi olursun kardeşim.. (keşke bende)
gezi yazını için teşşekkurler emegine saglık..
inşallah abicim.. inşallah.. ben teşekkür ederim..
-
güzel gezi olmuş.. motoruna sağlık.. inşallah bize de nasip olur böyle geziler.
-
çok güzel ve keyifli gezi olmuş valla.... helal olsun
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
shadow_1905 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş.. motoruna sağlık.. inşallah bize de nasip olur böyle geziler.
inşallah be abicim.. teşekkür ederim..
tugcetugce adlı üyeden alıntı
çok güzel ve keyifli gezi olmuş valla.... helal olsun
sağol ablacım.. keyifli oldu ya.. teşekkürler..
-
aslında benim sana abi demem lazım ama neyse benim yaş 16 abicim
-
olsun ya bişey olmaz.. nerden biliyim ben senin 16 yaşında oldugunu. senin de bana abi demen gerekmez aslında.. bende 17 yaşındayım ..
-
-
serhatcım tebrikler güzel bir gezi yapmışsınız...yaşınızdan olgun davranışlar bunlar...bu şekilde yeni başlayan arkadaşlarımızada güzel örnek oluyosunuz...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)