Skullhunter, Çok çok geçmişolsun
Skullhunter, Çok çok geçmişolsun
\"Turkish Choopers\"
latif sen bize ne telefon ne adres bırakmadın yoksa seni arıycaktık agvada
Mangal kokuyo burnuma, zaman olsaydı da yapsaydık keşke..
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Eyong, Ben gelmicem sana ikitelli'de nerede dedim sen cevap bile vermedin
\"Turkish Choopers\"
Skull çok büyük geçmiş olsun. Bizden habersiz pasta yersen öyle olur Erhan'dan fotoğrafları alıp foruma koyayım. Beğenirseniz haftaya oraya gideriz.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Eyong, Sen zaten gruptan ayrılırken veda bile etmedin bana ühü hüh
\"Turkish Choopers\"
rüzgar sevdalısı kardeşim cumartesi günü yine bir iş çikti tüm gün dişarıdaydim bir daha yapalim derim hakıkataen sizlerle olamadigim için kok üzgünüz kim istemez öyle bir geziyi saygila rimla
istanbulmotoclub
latif, Gezi pazar günüydü
\"Turkish Choopers\"
Skullhunter, cok gecmis olsun kardes. insallah onemli birseyin yoktur
selam arkadaşlar,
4 bin km'dir yanlız gidiyodum, bu ilk toplu sürüş deneyimimdi. ilk başlarda uyum sağlamak biraz zor oldu ama genelde öğretici ve eylenceli bi deneyimdi benim için. işe dönmem gerektiği için erken ayrıldım kusra bakmayın, ama görüyorum ki çok şey kaçırmışım bir dahaki gezide fulltime birlikte oluruz inşalah.
bu arada chatnoir'le kandıra'da ayrıldık, o kuzeye kefken'e döndü, ben de güneye izmit'e devam ettim. internete erişemeyebilirmiş, reply etmediyse ondandır heralde.
organize eden ve katılan herkese teşekkürler.
p.s. ağva-kandıra arasındaki yol çok keyifli, mutlaka oraya bi toplu gezi yapalım.
latif, Gezi pazar günüydü
skocyigi, Biz de bize katılmana çok sevindik
baron985, Pazar değilmiydi yoksa
\"Turkish Choopers\"
baron985, dün akşam plakanın derdine iyi koşturttun beni peşinden,ayrıca benim motor racing olmasaydı nasıl yetişecektim ben sizi hiç düşündünmü o mesafeden,biz kit boşuna demiyoz buna içinde saklı bi 1000cc var
aydinynr, abi sende mükemmel bir insansın anadolu yakasına geçersen herzaman beklerim(olduğun yeri söylemen yeterli sen pek bilmiyon buraları ama biz anında buluruz seni ;)
RÜZGARSEVDALISI, kardeş dörtlüleri dert etme,burda elektrikçi kemal abi var senin motorada dörtlü taktırabiliriz bi ara bana uğraman yeter
bu arada msn benim galerimehmet@hotmail.com dileyen bütün dostlar msn'a ekleyebilir beni.
ExPrEss, Eyvallah kardeşim süper olan sensin
Ben bişi sorucam bu gezi cumartesi miydi pazar mı Bir de bu eksozlarda kaç susturucu oluyor son olarak ta ayağımı dışarı çıkarmanın sese bi artısı olurmu
\"Turkish Choopers\"
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
alestevardiya, Üzülme yaa bi daha ki sefere gel ama tecrübe olayını da hiç dret etme benden kötü olamazsın
\"Turkish Choopers\"
VALLAHA BIDAHA KI HAFTA SONU YAPALIM BISEYLER ??? NE DERSINIZ ?? BIRKERE KACIRDIM AMA BIDAHA MI!!!! AMAN AMAN
hadi millet bu hafta sonu da baska biyere gidek uzak olması gerekmezde en azından toplanırız bu sefer soz gelcem soz hatunda yok szo vallaha yaaa
walla abi yapalım bence de siz de iyi gidip gelmişsiniz dönüşte yol kalabalık olmasına rağmen kazasız belasız bitirmişsiniz helal walla ne diim
aydinynr adlı üyeden alıntı
abi makrat adamsın vesselam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)