Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

14-08-2005 Ağva Gezisi resimleri ve macerası

REKLAM ALANI

aydın abi benimki daha feci sen kalk koca havaalanı yerine Olimpiyat bilmemnesine sap demekki rüzgardan beynimde uyuşmuş zor bela çıktım evimi buldurabildim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aydinynr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 t gri
    baron985, Rüzgar bir iki viyadükte bile ödümü patlattı... Köprü kimbilir nasıldır i: 30 yaşından gelince sen de yitirirsin cesaretini hem benim motorum jinlun ya da mondial diil (sadece asya)
    \"Turkish Choopers\"

Motosikleti
    as 125 t gri
    RUZGARSEVDALISI, Geçmiş olsun kardeşim ama korkacak bir şey yok motor bulurdu evin yolunu Sanırım yorgunluk sağlıklı düşünmeyi ciid bir şekilde engelliyor... Bir daha ki gezide daha çok mola verip daha geç ayrılırız birbirimizden o zaman böyle kaybolmayız sanırım
    \"Turkish Choopers\"

aydinynr, senin motora binince kendimi lunaparkta bir oyuncagin icinde gibi hissettim, sekil super ama bu scoter bana cok garip geldi. sanada bir chopper yapalim

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @baron985
    boy, photo yokmu photo
    Erhan çekti birşeyler. Ondan alıp birkaç tane koyarım foruma.

@aydinynr
    boy, Bizi niye çağırmadın? Biz de daha bakir yerleri tercih edebilirdik... Madem gezi yapıyosunuz niye haber vermiyosunuz ühü ühü olmadı bu ya biz de kötü insanlar diiliz...
    Abicim siz kötü insanlarsınız diyen oldu mu? Bir hafta önceden birşeyler yapalım diye konuştuk ama buluşma anına kadar bir yer belli değildi. Değişik bir yere gidelim dedik ve haritadan bakıp bir yer seçtik. Planlı bir gezi olmadığından da kimseyi çağırmadık. Ama bir dahaki sefere hep beraber Yalıköy'e gidelim. Kimseyi çağırmamamızın bir başka nedeni de Avedis'in yeni aldığı NX4 ün performansını test etmekti. Otobanda ortalama süratimiz 120Km/h idi. Grup sürüşü için yüksek bir sürat. NX4 maksimum 145-150km/h yapabiliyormuş. Aleti arazi de de test ettik. Bana mısın demiyor heryere girip çıkabiliyor. Arazi testinin fotoğrafı var
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Motosikleti
    as 125 t gri
    baron985, Seneye belki olabilir (ben harley davidson xl 883 istiyom yapabilirsen bundan yap ) Hatta 2006-2007 kışında ama ya chooper olacak ya da enduro şöyle bi africa twin ya da dragstar 650 tabi bunları alacak param olursa
    \"Turkish Choopers\"

Motosikleti
    as 125 t gri
    boy, Şaka yapmıştım zaten sakın kızma... Zaten 120km beni bozardı... Bir de scooterların olduğu bir geziye çıkmak racing ler için sıkıcı olur sanırım (yani ben de cbr600f olsa dayanamaz giderdim) O yüzden iyi düşün bence ben olsam çıkmayabilirdim scooterlarla (bu konuda ciddiyim sakın alınma bu benim fikrim bir gönderme falan yok yani)
    Avedis için de çok sevindim güle güle kullansın kazasız belasız...
    Sevgiler...
    \"Turkish Choopers\"

su africa twin e bende hastayim ama daha coook uzun zaman var benim ona gecmeme. ilk once bir sure enduro/cross kullanicam. sonra bir sezonluk falan da racing deniyebilirim. nerden bakarsan bak coook uzun zaman var ama cok hos motorlar. dere tepe duz gider valla

Motosikleti
    as 125 t gri
    boy, Bu arada benim 120 km'ye çıkmam için ancak beni bağlayıp çekmen gerekir (bir ara yapalım hatta çok ilginç olacağına eminim )
    \"Turkish Choopers\"

aydinynr, boy 150-200 kaptirip gidermis seni arkada unutup.sen ona boyna sellektor yaparsin tabi. sonra polis helikopterinden soyle bir anons : bir racing 200 le gidiyor, arkasindanda bir scoter onu gecmek icin sellektor yapip duruyor

Motosikleti
    as 125 t gri
    baron985, Racing denersen dierleri sanırım sıkıcı gelir insana o yüzden ben hiç almak istemem racing... Öyle bir motora oturunca insanlığımı kaybederim ben... Hayvan gibi basarım kesin (dayanılmaz bişi bana göre) o yüzden ben uzak durucam racing'ten "yaşamak için"...
    \"Turkish Choopers\"

aydinynr, valla bende kendimden cok korkuyom. onun icin iyice tecrubeleniyim ve 250 lik modellerde yayginlassin onlardan bakarim belki. o da belki. bisiklet kazalarim aklima gelince hic motora bile binmek gelmiyo icimden ama kismet isi. aklimiz da basimizda cok sukur

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @aydinynr
    Zaten 120km beni bozardı... Bir de scooterların olduğu bir geziye çıkmak racing ler için sıkıcı olur sanırım
    Birçok geziye katıldım, bırakın 125cc, 250cc motorları 100cc lik scooter bile vardı gezide ve her zaman grup sürüşünde belirlenen sürate uydum. Bunu forumdaki eski arkadaşlar da bilirler. Racing kullanıp basmak ayrı bir olay, toplu gezi ayrı bir olay. Ben toplu gezilerden de ayrı bir zevk alıyorum.

boy, Bu arada benim 120 km'ye çıkmam için ancak beni bağlayıp çekmen gerekir
    Bir gezide deneyelim bakalım ne oluyor. Senin motor eğer ilk kalkıştaki akselerasyona dayanırsa 120km/h sürate de rahata çıkar. Böylece Asya nın dayanıklık testini de yapmış oluruz

Öyle bir motora oturunca insanlığımı kaybederim ben... Hayvan gibi basarım kesin (dayanılmaz bişi bana göre) o yüzden ben uzak durucam racing'ten "yaşamak için"...
    15 senedir motor kullanıyorum ve hala hayattayım

Önemli olan hızlı sürmek değil, dikkatli ve bilinçli sürmek... Gerçi insan bazen bilincini kaybedip 270km/h görmek istiyor. İşte o zaman yanıma yaklaşmayın. Artık 270km/h de kesmediğinden bu sene 1000RR alacağım. Tehlikeli birşey şu racingler, insanın hızlandıkça daha da hızlanası geliyor. O nedenle pek tavsiye etmiyorum
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

kabir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250
    selam millet bana ulasmaya calısmıssınz ama biraz gec kaldım mesajlarınıza ulasmaya neyse bir dahaki geziye umarım yetısırım

latif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf450,honda xl200,yamahaxt660r,yamaha tenere 660,honda xr650r
    nasil kaçirdim bu resimler bana işkence etmek ye bire bir sanirım bidakine inşallah
    istanbulmotoclub

Motosikleti
    as 125 t gri
    kabir, Valla çok keyifli geçti bir dahaki sefere kesin gel bencede...

boy
    , Ben racing kullansam sıkılırdım toplu gezide o aletlerle yavaş gitmek zor bence ama çözümü var diğerleri gidene kadar aynı parkuru iki üç kere gidip geldinmi hiç sıkıcı olmaz hem gruba yoldaki aksaklık ve bozuklukları bildirmiş olursun

Benim motorun 0 dan 100 e çıkması bir kaç ay sürer sanırım fakat bi gilera runner 200 alırsam 5,2 saniyede çıkarım

Racing kullananlara lafım yok hatta birçok arkadaşım racing kullanıyor fakat bir tanesi bundan 12 yıl önce arabama binince sen uzak dur motordan dedi hatta özellikle racingten uzak dur dedi. Gerçi artık ürkütücü bir şekilde araba kullanmıyorum ama öyle bi subaru ya da 200HP ye yakın arabalar kullanınca kopuyorum biraz kaybediyorum kendimi o yüzden racing kesin beni bozar... dayanamam ben yaa...

Sevgiler...
    \"Turkish Choopers\"

Motosikleti
    as 125 t gri
    latif, Valla biz de prefabrik ve mangalı kaçırdık yani (çok konuştuk arkandan haberin olsun )
    \"Turkish Choopers\"

latif, kardes agvada prefabrik falan dedin, sonradan kisi sayisi artinca caydin heralde. hakkettin sen bunu

Motosikleti
    as 125 t gri
    baron985, +1
    \"Turkish Choopers\"

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Arkadaşlar super bir gezi olmus tebrikler
    bende buguzel haftasonunuda gezerek degerlendirmek isterdim ama cuma gunu yedigim pastadan zehirlendim ve butun haftasonunu zehir ettim
    önümüzdeki hafta guzel bir org. yapalımda bu acıgı telafi edelim

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler