aydinynr, valla ben o sira en arkadaydim. ben geldigimde sen kolunu salliyodun. sonra gittin. bizde mehmet ve ozkanla noldu orda diye sonradan laflamistik. bak terbiyesize
alestevardiya, valla buyuk tecrube oldu hepimize. cok sey kacirdin
aydinynr, valla ben o sira en arkadaydim. ben geldigimde sen kolunu salliyodun. sonra gittin. bizde mehmet ve ozkanla noldu orda diye sonradan laflamistik. bak terbiyesize
alestevardiya, valla buyuk tecrube oldu hepimize. cok sey kacirdin
alestevardiya, Bir dahaki sefere inşallah
\"Turkish Choopers\"
aydinynr adlı üyeden alıntı
bana her yola uyar abi sizinle neresi olursa seninle yolculuk etme keyifliydi aydın abi en yakın zamanda gidelim bi yerlere kış geliyo kış
aydinynr, su erikli olayini biraz arastiralim da uygun bir pansiyon ayarliyalim. sahili de cok guzelmis oranin. bol bol vaktimiz olursa cevreleride dolasiriz. ama 29 agustos pazartesi herkes izinli olabilecekmi. bizim sirket birlestiriyo boyle zamanlari izinden keserek.
Vallah barış ben izinliyim ama 30 Agustos Salıya geliyo nasıl olucak
alestevardiya, valla buyuk tecrube oldu hepimize. cok sey kacirdin [/quote]
kesinlikle çok eğitici oldu bence de gelmeyen herkes çok şey kaçırdı
\"Turkish Choopers\"
RUZGARSEVDALISI, ben diyorum ki pazar cikariz yola. sali doneriz. bol bol da gezeriz. hem yollarda daha sik ve uzun durur yolun keyfini iyice cikaririz
aydinynr ben ikitellideyim (iş yeri) sanırım yakınsın bana gel bi arada çay içelim, tabii yakın olan ve gelebilecek herkes misafirimdir. Arkadaşlar birde zahmet olmazsa bu resimlerin (özellikle benimle ilgili olanların) normal boyutunu nasıl alabilirim sizden, valla yollasanız ne iyi olur be
Bu arada ben 2 saatte Avrupa yakasına vardım, sadece 10 dakika sigara ve kıç dinlendirme molası verdim Biz dönerken bile trafik vardı, sizin dönüş saatinizde nasılsı arabalar merak ettim.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
RUZGARSEVDALISI, Ben de sizinle aynı fikirdeyim (bence de benimle yolculuk yapmak çok keyifliydi ) Şaka bir yana herkesi çok sevdim valla sizinle nereye isterseniz gelirim...
baron985, Ben küçük ama sevimli beygir fakiri ama gururlu motorumla o kadar yol yapabilirmiyim bilmiyorum özellikle de arkamda eşim varken ve yine özellikle ehliyetim olmadan... Araba da ablamda (sarozda) hani ben arabayla gelirdim diye düşündüm olmazsa ayarlarım birşeyler (motorsuz ne keyfi olacaksa)
Fakat pansiyon konusunda en ufak bir fikrim yok sorry fakat saroz sahili turistik açıdan oldukça küçük biryer hani "gidelim orada buluruz kalacak yeri" gibi bir şansımız olmayabilir
\"Turkish Choopers\"
arkadaşlar tebrik ederim sizi valla gezide problem çıkmaması çok güzel
ve müthiş keyif aldım resimlere bakarak
inşallah bir dahaki sefere bende gelebilirim sizlerle
işte geldim burdayımmmmm
Eyong, Çok trafik vardı ama yinede eylenceli bi dönüş oldu tabi ben gece benim Atatür Havalimanı yerine Olimpiyat bilmemnesine girmemi saymassak canmı çıktı yolu bulucam diye eve geldiğimde arkamı hissetmiyordum yemek yerken viraj alıyodum şimdi büroda omuzlarım tutmuyo
Eyong, valla cok trafik vardi biz donerkende ama arabalar solda durup biz 60 la falan giderken emniyet seridinden icimin yaglari eridi valla
bu arada internetten baktim da erikli biraz luks biryer galiba. 100ytl nin altinda otel yok. pansiyonlarda internette yok. 25 milyona antalya kasta bile super luks biryer buldum ama antalya yami gitsek acep
Eyong, Yorgumluktan geberdim ben valla bugün kesin gelmem ama ikitelli uzak sayılmaz mutlaka gelirim hafta içi falan, ikitelli de nerede bu arada?
Dönüşte bol bol sarhoş sürücü ve trafik vardı ama motorun gözünü seviyim aktık gittik tek sıra halinde aralardan...
BARBOOO, Valla herkes gelmeli bence özellikle de tecrübesi olmayanlar
baron985, Bu arada benim izinle ilgili bir sorunum olmaz çünkü izin alabilecek bir patronum yok önemli bir iş (ya da çok paralı bir iş ) çıkmadığı sürece gelirim zaten bodrum yapamadım bu yaz en azından geziyim bolca yoksa önümüz kara kış evde tv'ye mahkum olucaz hepimiz...
\"Turkish Choopers\"
RUZGARSEVDALISI, valla bizde pendik sapagindan donerken benim plaka dusuyomus. ozkan sagolsun soyledi. onunla ugrasirken mehhetle umit abi basmislar biraz. bende yetisecem diye bi kaptirdim gidiyom, azdaha ozkanla gebzeye dogru gidiyoduk. mehmet kardes zor cevirdi bizi. hatta ben benim plaka tamamen dustu diye durmustum. megerse arkadaki mehmetmis yav ne bicim isiklarin var oyle. racing zannettim seni valla
adamın dörtlüleri bile var
Gezi güzel olmuş. Kullandığınız Jinlun, Asya gibi Çin malı motorların yolda bir sorun çıkartmaması iyi. Bu da Çin malı motorları kötüleyenlere güzel bir örnek olur umarım.
Biz de (ben, Erhan, Avedis) Cumartesi günü Çatalca - Yalıköy diye bir yere gittik. Trakya tarafında Karadeniz'e bakan upuzun bir kumsal. Şile, Ağva gibi bilindik yerlere gitmektense yeni ve insanların daha az gittiği yerleri keşfetmeyi daha çok tercih ediyoruz. Yolda oraları bilen 50 yaşında bir adama (adı Mete) rastladık. Mondial 250MCT kullanıyordu. Peşine takıldık. Oraları süper arkadaşlar. Heryer yemyeşil, Durusu gölü var. Köy kahvesinde kahve, çay ve ayran içtik. Birbirimizin motorlarını kullandık. Denize girdik.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
boy, photo yokmu photo
photoooooooooo
Ehu Ben de itiraf ediyim arabalı vapura gidicem diye birden kendimi TEM otoyolunda buldum yolun nereye gittiğini bile anlamadım sonra bir şekilde birinci köprüyoluna bağlanmayı başardım oradan tekrar çıkıp koşuyolu oradan da harem 21:08'de arabalı vapur iskelesindeydim (Ben anadolu yakasını hiç bilmiyomuşum yaa i: ) Bu arada tem de 100km/s hızı gördüm çok sıkıldım git git bitmedi 80km/s hızı hiç düşmeden takriben 20 dk kadar yol aldım sonra dedim ki e güzelmiş benim motorumda (beygir fakiri ama gururlu)
\"Turkish Choopers\"
aydinynr, inat ettin yani kopruden gecmicem diye. giselere bir tekme atip gecerdin ya, nerelerden gitmis adamsin
boy, Bizi niye çağırmadın? Biz de daha bakir yerleri tercih edebilirdik... Madem gezi yapıyosunuz niye haber vermiyosunuz ühü ühü olmadı bu ya biz de kötü insanlar diiliz...
\"Turkish Choopers\"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)