ubaykal, bakalım merak ettim acaba ne kadarda dolar
ubaykal, bakalım merak ettim acaba ne kadarda dolar
biraz büyük oldu ama ne yapalım küçültemedim...
ubaykal, hocam ellerine saglik cok guzel olmus
ümit abi ellerine saglik mükkemmel olmus...
muhtesemsin abi tesekkurler
baron985, bendende sana demet dolusu cicekler. ozellikle sonu iyi bitmis
benimki daha açılmadı amma merak ettim yaa
Hocam çok teşekkürler, ellerine sağlık
Özkan hani resimleri yollicaktın
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
yaw şöle koymayın resimleri baktıkça içim gidiyo beee....
Özkan hani resimleri yollicaktın [/quote]
abi kac gundur sana mesaj at1orum ama hiiiiiic bakm1on ki abi nas1l atiim nereye atiim abi msn den görüselim yolluyim
ubaykal, bu arada videoda bazi giderken cekilmis resimler vardi. onlari kimcekti ve ilk sayfada gorememistim o resimleri. guzel olmus valla giderken herkes inci gibi
ubaykal kardeşim ellerine sağlık +100000000000000000000000 = sonsuza kadar
Onlar benim makinadan çekilenler. Şarz bitmese daha neler çekecektim ya neyse başka gezide artık...baron985 adlı üyeden alıntı
u_baykal
teşekkürlerimi sunuyorum ellerine sağlık,mükemmelsin abi
TEK RAKİBİM THY :P
arkadaşlar ftp de fazla yer tuttuğu için 1 hafta sonra sileceğim. herkes indirsin lütfen...
ubaykal, Süper insan, ölümlülerin en yücesi, muhteşem ümit... Çok ama çok sağol, ellerin dert görmesin...
\"Turkish Choopers\"
teşekkür ederim arkadaşlar. aydın sana da iyi yolculuklar..
herkese tekrar selamlar, gezi dehşet güzeldi çok keyif aldım. fotolarda harika çıkmış.
şener le ben ağvada sizden ayrıldıktan sonrada bayaa eğlenmişsiniz içim gitti yahu
bugün kefkenden döndüm ama cumartesi sabah tekrar gideceğim o nedenle haftasonundaki buluşmalara katılamayacağım :( ancak sağlık durumları elverirse öbür haftasonu olacak tüm gezilere beni yazabilirsiniz.
kucak dolusu sevgiler...
güzel bir gezi olmuş..
ve
yenilerini maceralar görmek dilegiyle..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)