tetron, Bir de hem yukarıda yazdığın şeyleri söyleyip hem de Sevgili jinlun camiası diye söze başlayan sensin, çelişki yokmu sence de???
tetron, Bir de hem yukarıda yazdığın şeyleri söyleyip hem de Sevgili jinlun camiası diye söze başlayan sensin, çelişki yokmu sence de???
\"Turkish Choopers\"
aydinynr, ab bence jinlun çok olduğu için gezide o yüzden söylemiştir.
bu arada abi senin msn varmı bende yok senin msn benimki hasanheryer@hotmail.com
RUZGARSEVDALISI, dur ekliim seni
\"Turkish Choopers\"
Evet, ama bunun olmamasini istiyorum. Ne yazik ki sitedeki yazilariaydinynr adlı üyeden alıntı
okuya okuya ben de bu hale geldim. Hemen yazimi duzeltiyorum.
tetron, Yok be abicim düzeltme ben takılıyom öylesine boşver sen haftasonu gelki tanışalım kaynaşalım
\"Turkish Choopers\"
tetron, abi gecmis olsun haftasonu bi yerde oturup konusucaz senide bekleriz...
bizde öyle bi ayr1m yok jinlun mus asyaym1s ugur derin dondurucusuymus öyle ayr1m yokk...isteyen camas1r makinas1yla bile gelebilir
onemli olan yurumesi, camasir makinasi yuruyorsa tabii ki onunla da gelebilirfreeozkan adlı üyeden alıntı
baron 985 m.ereğli gezi için mükemmel yol çok düzgün E5 ten gideriz rahat rahat etrafı seyrede seyrede
tetron kardeşim hoş geldin ve geçmiş olsun
Sevgili express ben bu hafta sonu yapmayı istediğimiz buluşmayı senin organize etmeni istiyorum Formula1 istanbul gp'sini izlesek ne kadar da süper şahane olur... Pek de güzel olur... (Şöyle dev ekranda formula motorlar kapıda çaylar kahveler geyikler ne de şahane)
\"Turkish Choopers\"
Aydıncım, ben bu işin organizasyonunu isterseniz sizler için yaparım,kartal sahilde bir cafe var dev ekranı olan,motorlarımızı güvenle bırakıp formulamızı izleyebileceğimiz,gider konuşurum sizler için fakat forumu baron kardeşimiz yürütsün ben çok fazla online olamıyorum,birde bu fikire katılan arkadaşlarımız yazsın talebe,ilgiye bakıp gerekeni ben yürütürüm kardeş size canım fedaaydinynr adlı üyeden alıntı
TEK RAKİBİM THY :P
yaz geçiyoooo deniz gezisi daha güzel orada bir cafede seyretmek isteyen seyrebilir yahu belkide toplu izleriz çaylar gene bedavaya gelir belki
ExPrEss, Ben katıldım bile +1
\"Turkish Choopers\"
aydınynr
süpriz hazır ancak 44 MB oldu. baron yardımına ihtiyaç var...
abi hadi ya bekliyoruz ... abi sana mail att1m insallah dogru yere atm1s1md1r
beyler ben m.ereğli gezisine gideceğim haberiniz olsun
ercüment abi günübirlikmi bu gezi...e_erdun adlı üyeden alıntı
e_erdun, Abi ben deniz olayına çok çok bayılmıyorum denize gidince dalmak üç beş balık avlamak lazım bana göre... Bir de benim hatun dönecek haftasonu onu almam gerekecek hava alanından son olarak da marmara ereğlisi yeniçiftlik pistir abi oralar...
O yüzden benim için en güzeli formula
\"Turkish Choopers\"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)