baron985, Kardeşimhemen yap ben bu işin peşini bırakmam
baron985, Kardeşimhemen yap ben bu işin peşini bırakmam
\"Turkish Choopers\"
aydinynr, hallederiz
beyler bu fimlerin bandrolu varmı jandarmadan korkarkene mali şube polislerinden hiç korkunuz yok jandarmadan korktuğunuz kadar çok tehlikeli çok tehlikeli
e_erdun,
neyse fazla konu dışına çıkmayalım. çok dağıldık. geziden bahsedelim. vede şu süpriz olayı açıklansın artık
konunun dışına çok çıktınızda pasoport varmı vize aldınızmı bu formda konumuz şile-ağva gezisi deiğilmi alman kolay kolay vize vermiyo
şarköy gezisi için düşüncelerinizi bekliyorum
Arkadaşlar dün akşam notebook'um arızalandı. Bu gün halledicem olayı. Gezi kararını da haftasonu buluşmada masaya yatıralım. Herkesin istediği olsun. Şarköye ben de sıcak bakmaya başladım..
Arkadaşlar benim soyisim yazılmamış, listenin son hali şöyle oldu ancak hala 2 eksik var;
baron985 +1 = Baris ER+ Mustafa Kemal Aydın
exspres= Mehmet Tellioğlu
thunderkiller=Önder Parıldamış
eyong=Olcay
freeozkan = Özgür Özkan
chatnoir Umut bilmiyorum
rüzgarsevdal1s1 = Hasan HERYER (ailenizin muhabiri)
ayd1n = Aydın Yener
e_erdun = Ercüment Erdun
ubaykal ve eşi = Ümit Baykal (ben)
hadi abi şu süpriz olayına girelim yoksa herkeze plaketmi yaptırıyosun
arkadaşlar bence haftaya gidelim bu hafta benim için biraz zor gelmesi haftaya giderseniz bende gelirim, haftaya gidelim haftaya
RUZGARSEVDALISI, +1. zaten bu hafta biryerde bulusup konusalim diyoruz
evet çok mantıklı gideceğimiz yerleri kararlaştırırız
Eksik olan ne? Ne kaçırdım ben hıı? hani? ney?RUZGARSEVDALISI adlı üyeden alıntı
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Eyong, soyismini yazsana
merhabalar resimlerden gördüğümkadarıyla gezi mondeal ve jinlun gezisi görünümünde bu kanuni tiger iyi değilmidekimsede yok.tiger veya 600ccsport arasında kararsızım. aydınlatırsanız sevinirim.
slmlr
bladeofdark, 600 cc sportla hangi motor dedin pardon
bladeofdark, arkadasim tamamen zevk ve istek meselesi. bunlarin goruntusu hosumuza gidiyor bizim. Ayrica burasi bunun sorunun yeri degil sanirim. cunku modellerin tartisildigi cok konu var.oralardan cok ayrintili bilgi alabilirsin
Mondeal kimde vardı yaa ben hiç görmedim hem o motorlar istanbul dışına çıkabiliyor mu???bladeofdark adlı üyeden alıntı
Asya Jinlun elele
\"Turkish Choopers\"
bu hafta çayır çimen deniz toplantısımı bi cumaretsi pazar be haftada pazarlar hep gezi hep gezi rüzgar sevdalısı hayırola çalışacanmı hafta sonu
e_erdun, yok erdun abi çalışmıycam ama bu hafta çıkmasak maddi açıdan dar boğazdayım patron haftaya geliyo tatilde bide bakımı geldi motorun bakıma götürmem gerekiyo ama haftaya gidebilir benim için bi sorun olmaz
Bu güzel foruma daha şimdi kayıt oldum ve öncelikle herkese saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Ağva geziniz süper olmuş, tesadüfki tesadüfki o gün bende ağvaya gitme niyetindeydim ama ani bir kararla sofular köyüne direksiyon kırdım, 2 gün önce bu siteye girmiş olsaydım benim 4 tekerlekliyi 2 tekerlek üzerine kaldırıp takılırdım peşinize valla ama kısmet işte, birde dikkat ettiğim bir durum var, gezi sırasında büyük coğunluk JİNLUN marka motor kullanmış, motoru reel olarak yakından gördüm albenisi çok olan bir motor ve göze çok hoş görünüyor, lakin 38 senelik motorcu bir abimiz bu motorları itin şeyine sokup çıkarmış bir forumda iki yıllanmış motorcuyla beraber en ince ayrıntısına kadar incelemişler ve somunların bile tek sıkımlık ve çok dandik olduğunu söylemişler, ayrıca motorunun 130 kilo için yeterli olamayacağını yokuşlarda çok zorlanacağını yazmış bunu ben deneyenlerden öğrenmek istiyorum, acaba gerçekten çinliler bir malı sadece görünüştemi güzel yapıyorlar kendi kanaatime gelince gerçekten kalıbını ve kendini gösteren bir motor ve 3 milyar 800 milyon olması (250cc) bu motora + puan kazandırıyor, marka olarak sıfır bir chooper almaya kalksak şimdi en düşük cc leri için 8 - 10 milyar bayılmak gerekir . fiyatı ve güzelliği açısından bende bu motordan almayı düşünüyorum ve bu motoru burda denemiş bir sürü insanın bilgilerinden yararlanmak istiyorum bu konudaki deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim, bu motor hakkında öncelikle sormak istediğim 250 cc lik versiyonu ile düz yolda yapabildiğiniz maksimum hız miktarı nedir , kısacası nasıl bir makine işte kullanım olsun sağlamlık olsun bu konuda aydınlatırsanız beni sevinirim, tekrar saygılar
Korkunun ecele faydası yoktur, motorsikletlerden korkmayalım ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)