ama benim ayd1n abiyle pekiyi deil onu bilin
ama benim ayd1n abiyle pekiyi deil onu bilin
aydinynr, iyide ben birkaç film indiremedikten sonra nepıyım sınırsız interneti. ondan sonra isterlerse 1 Mbit yapsınlar minimum hızı
nas1l film ya konulumu ?baron985 adlı üyeden alıntı
baron985, nasıl film bunlar
\"Turkish Choopers\"
bence kısa film ya da parça film
\"Turkish Choopers\"
yok abicim sizin hani sinemalara para verdiğiniz orjinal süper filmler. şüphen olmasın
eğer tahmin ettiğimiz şeylerse tahtakalede 2-3 milyona var konulu da var
\"Turkish Choopers\"
Abi tamam bu kadar yeter benim bi arkadaşta 100 adet divx var istersen sana listesini mail atarım bir ara seç beğen oradan
\"Turkish Choopers\"
Arkadaşın adı Zekkeriya Beyazz basın organları tarafından afişe edilene kadar en iyi film koleksiyonerlerinden biriydi kendisi fakat bu olay duyulunca elinde sadece 100 adet kalmış
\"Turkish Choopers\"
valla bende 500 e yakın var. ama bi bakarız
bu arada avrupa yakasının 1. bölmünden sonuna kadar hepsi var. arada çok istediğiniz bir bölüm varsa bişiler yaparız
Benim bahsettiğim bu 100 film sahne dekor kostüm yönünden bir hayli zayıf fakat kesinlikle çarpıcılar
\"Turkish Choopers\"
aydinynr, he he
bu arada Torque diye bir film var. hiç izleyeniniz varmı. süper bir motosiklet filmi. Ama ertesi gün racing alabilirsiniz dikkat edin. Bende HDRip kalitesinde var. görüntüler dehşet )
kardeşlerim bunların şaka olduğuna gerçekten sevindim ben sizi tanıdığım gibi kalın lütfen
Arkadaşlar benim isim yazılmamış, listenin son hali şöyle oldu ancak hala 2 eksik var;
baron985 +1 = Baris ER+ Mustafa Kemal Aydın
exspres= Mehmet Tellioğlu
thunderkiller=Önder Parıldamış
eyong=Olcay
freeozkan = Özgür Özkan
chatnoir Umut bilmiyorum
rüzgarsevdal1s1 = Hasan bilmiyorum
ayd1n = Aydın Yener
e_erdun = Ercüment Erdun
ubaykal ve eşi = Ümit Baykal (ben)
baron985, izlemedim bir de motosiklet günlüğü bunların divx ya da dvd sini mutlaka bulmak istiyom ben yaaa
\"Turkish Choopers\"
thunderkiller, ismini hatırlayamadık kardeşim birtürlü üzgünüz
\"Turkish Choopers\"
Güzel gezi olmuş,
baron985 özele bakt1nm1
invent adlı üyeden alıntı
her zaman abi
valla bende daha iyisi var. HDRip. bi ara yaparız sana bi kıyak.izler izler ulan bi racing im olucaktı şimdi dersinbaron985, izlemedim bir de motosiklet günlüğü bunların divx ya da dvd sini mutlaka bulmak istiyom ben yaaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)