arkadaşlar bana tüm katılanların nickname'i ve adı-soyadı lazım. Yapacağım süpriz için gerekli. 12 isim lazım. Bende bazıları var ama eksik. Listeleyebilirsek iyi olur. bu akşam onu da halledeyim...
arkadaşlar bana tüm katılanların nickname'i ve adı-soyadı lazım. Yapacağım süpriz için gerekli. 12 isim lazım. Bende bazıları var ama eksik. Listeleyebilirsek iyi olur. bu akşam onu da halledeyim...
ya arkadaşlar kusura bakmayın en önemli meseleyi unuttum size söylemeyi pazar günü bayağı bir yol yaptık elinden gelenler motorlarının tüm civatalarını tek tek elden geçirsinler gevşeyen civata +somun varsa motor soğukkken tatlı sıkı sıksınlar elinden gelmeyen arkadaşımda bilen bir arkadaşıma baktırsın bu çok önemli arkadaşlarım
estagfurullah abi ... gecmis olsun
uyarı için teşekkürler e_erdun abi..
aydıner kardeşim hayrola geçmiş olsun o böceği bi yakalarsam kanatlarını yolayımda başka arkadaşıma zarar vermesin ciddi bi şey varmı umarım yoktur yarınkı geziler içinde bize lazımsın
holy_diver, sen de bu geziyi kıl payı kaçırdın.
eksik olanları bi zahmet yazıver ubaykal arkadaşım onlarda okudularmı yazacaklardır hemen burda
e_erdun, YOk yok abi biraz şaka ama gündüz çok pis kaşındım sonra da acıdı doğal olarak az bi sertlik ve şişlik var yarına geçer bence...
holy_diver, Abi sen hiç mesajlarıma cevap vermiyosun ya küstük ya bişi oldu anlamadım ben...
ubaykal, Benim nickten anlaşılacağı üzere adım Aydın soyadımsa Yener süpriz olayını da çok merak ettim bu arada i:
\"Turkish Choopers\"
özgür ozkan
free özkan
abi catlatt1n beni be dünden beri
baron985 +1 = Baris ER+ Mustafa Kemal Aydın
exspres +1(thunderkiller) = Mehmet Tellioğlu +
eyong = Olcay
freeozkan = Ozkan özgür
chatnoir = Umut
rüzgarsevdal1s1 = Hasan
ayd1n = aydin yener
e_erdun = ercüment erdun
ubaykal ve eşi = Ümit Baykal (ben)
eksikler tamamlansın arkadaşlar...
kim çatlattı?freeozkan adlı üyeden alıntı
\"Turkish Choopers\"
arkadaşlar bir süre once arkadaşla konuştum hepinize selamı var. yarın o bölgelere gidiyomuş. pansiyon olayını falan konuşıcak bana bilgi vericek. Bide orda kiralanan çadırlar varmış onlarada bakıcak. Bence çadır olayı daha eğlenceli olur. Hem orda kiralanıyo olması taşıma açısından da güzel bir fırsat.
Bu arada 27 agustos cumartesı gunu bizim ehliyet sınavımız var. yani cumartesi den gidilirse ancak sınav çıkışı (o da öğlen falan olur heralde) gelebiliriz. Bizden başka kaç kişi var bu sınava girecek
baron985 +1 = Baris ER+ Mustafa Kemal
exspres +1(thunderkiller) = Mehmet Tellioğlu
eyong=Olcay
freeozkan = Özgür Özkan
chatnoir Umut bilmiyorum
rüzgarsevdal1s1 = Hasan bilmiyorum
ayd1n = Aydın Yener
e_erdun = Ercüment Erdun
ubaykal ve eşi = Ümit Baykal (ben)
eksikler tamamlansın arkadaşlar
\"Turkish Choopers\"
aydynr kardeşim zaten anladım o koldan rüzgar bile giremez denizden olabilir kalabalıkta bi an birbirimizi denizde kaybetceğiz diye çok korktum bi ara iğne atsan bizim kafaya düşerdi vallah
adınla soyadını karıştırdım diyemi. kusura bakmayın ben biraz isim özürlüyüm. geziler tekrarlandıkça akılda daha iyi kalır....freeozkan adlı üyeden alıntı
ümit abi dünden beri süpriz var diyo ... süpriz bi sekilde catl1cam art1k meraktan...aydinynr adlı üyeden alıntı
ayd1n abi ben senin msn kapal1 abi... tabiiiiii sen engelledin beni demi...
ne oldu abi tuz bitti ortakl1k bitti olay1m1 oldu
ubaykal, hiç merak etme mehmet te bende ona sürekli özkan diyoruz...
\"Turkish Choopers\"
ya çocukar çok hızlı yazıyonuz maşallah ben teleskopları takıyom gözüme bi yazıyom diyene kadar sayfa atlıyo
hadi ubaykal söyle çiğ köfte kimin için yapacan çatlayacam yahu benim için yapma ben onu gene mangal yaptırp yerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)