bu kıç olayına acil bi çözüm üretmemiz lazım silikon falan olurmu acababaron985 adlı üyeden alıntı
bu kıç olayına acil bi çözüm üretmemiz lazım silikon falan olurmu acababaron985 adlı üyeden alıntı
Abi nedir bu yaafff, Ben hiç bişi anlamadım bizde niye bi sorun yok sanırım 280km ile en uzun yolculuğu ben yaptım (çünkü hiç alakasız yerlere girdim yanlışlıkla) ama gayet sağlam kase...RUZGARSEVDALISI adlı üyeden alıntı
\"Turkish Choopers\"
aydinynr, abi motorlarimiz aynimiydi sende sorun olsun. acaba yastik baglasak chopperin tum karizmasini cizmis olurmuyuz
ayd1n abi öle deme bünye meselesi bi yerde
Bisikletle motorsikleti karıştırdınız heraldeee
Bi dahaki haftada kerpe ye gidelim dicektimmmmm
Demiyimmm
bence bu hafta biryerde bulusup laflayalim. 28-29-30 agustos icin konusup bir karara variriz
baron985, şahane fikir
\"Turkish Choopers\"
bende katılıyorum ama bi eksik var sanki nie katılmadı hayret
TEK RAKİBİM THY :P
ExPrEss, +1 ben anladım tuzluğu arıyodur o
\"Turkish Choopers\"
kesin tuzlugu eriklide unuttu
Ohhh daha yeni geldiniz hemen gezi planları yapmaya başladınız bakıyorumda. Hemde yatılı matılı, tabi bekarlık başka yaw bu kıç olayı bendede oldu.aydinynr sende niye bi ağrı yok abi
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Eyong, onun teknik farkliydi. belkide sorun bizim teknikte. abi bi ara gostersene su olayi yaw
bende bu fikirdeyim+şimdilik herkez doymuş geziye sıcak bakmak,şimdi olay aslında şu;bizim o muhteşem gezimizi görüp gelemeyen bin pişman yeni bir program isteniyor.Bu arada şunu da unutmamak lazım madem güzel bir ağva gezimiz oldu tanışmalar kaynaşmalar oldu + fazlada muabbet edecek boş vakit olmadı,bu hafta sonunu anadolu yakasında bir çay bahçesinde maubbetlerimize kaldığımız yerden devam edip eğlenebiliriz,ondan sonraki hafta içinde bir karar alınabilir benceee tabi karar sizin...baron985 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba...
gezi yolunda ömerliye kadar gittim...
jandarma trafik ekiplerini görünce bekledim...
a2 yok arkadaşlar ...
ayıptır söylemesi plakada henüz yok...
10 gün sonra cezaya girecekmişim...
arkadaşlar peder emekli trafikçide ondan böyle gamsızım...
asker affetmez koyar valla....
mahkemeye sevk...
400 ytl civarı ceza...
motorda trafikten men...
bu riski göze alamadım...
benyatar(emre) kardeşimi aradım...
anadolukavağındayım dedi...
yanına gittim...tanıştık...
yanında 2 bayan arkadaşı vardı...bende sap gibi kalakaldım yanlarında...
sağolsunlar yanlarında manitaları olmalarına rağmen benide davet ettiler...
ince çocuklar valla...
10 dk durdum tüydüm...
bu arada benyatar(emre) kardeşim yolda bir kaza geçirmiş...
kendisine geçmiş olsun diyorum...
güzel gezi olmuş....ah............ah................
kafamı hangi dağlara taşlara vurayımmm........
BU ARADA BENYATAR'DA ÖYLE BİR MİDE VARKİ ARKADAŞLAR YEMEK YERKEN NEFES BİLE ALMIYOR...YANINDA YEMEK YİYENLER KESİNLİKLE AÇ KALIYOR...BİLGİLERİNİZE SUNARIM...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ExPrEss, tamamen katiliyorum. bu kafasini daglara taslara vurmasi gerekenlerin bizi yipratma ve hatta bitirme calismasi
Arkadaşlar sizin dilinize düşmektense ..ok çukuruna düşmek daha iyi valla hepimiz nasiplendik vallabaron985 adlı üyeden alıntı
Eyong benim kıca neden bişi olmadı bilmiyorum bunu msn de tartışırız bir ara
\"Turkish Choopers\"
Arkadaşlar şimdi farkettim geziyle ilgili bir sorunum olmuş benim...
Dün orman yolunda ilerlerken sanki montun içine sol kol kısmından bi yaratık (böcük) girdiğini sandım ama canım acımayınca pek ciddiye almadım sadece koltukaltımın hemen yanına (sırtımın başlangıcı) temas ettiğini anladım fakat dediğim gibi pek ciddiye almadım...
Yaklaşık 5 dk önce feci bir kaşıntı başladı bir baktım ki o da ne i: aaaaaa ben bir böcük tarafından sokulmuşum yaklaşık sırtımda 150cm karelik bir alan kıpkırmızı (Allah'ım neydi günahım) Acıyo da namuzsuz herhalde fazla kaşıdım... Kolonya sürdüm bolca, sonra parfüm de sürdüm fakat hala kaşınıyor sanırım pek etkisi olmadı ama en azından güzel kokuyorum
Pis böcük niye beni soktun ne işin vardı sırtımda
Bu arada böcüğü tanıyan ya da görenlerin bana cevap yazmalarını rica ediyorum
Uff aciyoo yaaaaa
\"Turkish Choopers\"
Abi dün soktu yeni mi farkettin
Devamlı kontrol et, bir büyüme filan var mı? Ne oldu belli değil...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ExPrEss, Bence bu böcüğü özgür ve sen yolladınız bana şaka maksatlı
\"Turkish Choopers\"
ooo arkadaşlar merhaba muhabetiniz bol olsun şimdiden 16 sayfaya çıkmış form. Bakıyorumda daha uzun yol yapmak istiyonuz yanlız benim tavsiyem şu olacak Ağustosun 15 sonra rüzgarlar başlar allahtan ağva gezimizde rüzgar yoktu olsaydı çok çok daha yorulurduk mesela ikinci bir gezimiz 300 -350 km gidiş geliş gezisi olur bakıyom nerdeyse bi antalya yapıp geleceğiniz ama bravo yavaş yavaş km leri yükseltmek daha iyidir tecrübe ve dayanıklılık artar yavaş yavaş açısından birden çok uzun yolculuk kabusa dönüşebilir bu arada öncülük hk; yazılarınız içinde teşşekkür ettim bende bugün bi kilyos yaptım tek başıma denize girdim kimse yoktu koca sahilde ha ubaykal kardeşim bak şengül çiftliği hakkındada iyibir şeyler yaz yoksa amca bize birdaha sürahi ile çay vermez sonra likör bardağında çayı içmeyelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)