YA BENİM BU 30 AGUSTOS KAFAMI KARIŞTIRIYO SALI GÜNÜ İZİNLİYİM AMA PAZARTESİ NASIL İZİN ALICAM
YA BENİM BU 30 AGUSTOS KAFAMI KARIŞTIRIYO SALI GÜNÜ İZİNLİYİM AMA PAZARTESİ NASIL İZİN ALICAM
freeozkan, bende duruma gore en mantikli secenege karar verelim diyorum. bi herkes elindeki kartlari acsin bakalim neler cikacak
baron985, Floş royal
\"Turkish Choopers\"
baron985, BENDE DOPER VAR
aynen abi maksat motor olsunubaykal adlı üyeden alıntı
abi ben sarköylüyüm.arast1rma yapmama gerek yok.
pansiyon olay1 dedigim gibi... denizi ah1m sah1m güzel degil ama 20-30 km ilerlerde gezi amacl1 g1d1l1rse güzel yerler var...
halk1 iyidir ... tipik trakya halk1 iste
tamam ben erikliyi araştırayım. baron sen de maşukiye araştır. daha önce oraya bi gezi düzenlenmişti. Gidemedim diye gözüm kalmıştı. Alabalıkların gözüne gözüne vurdular geziye katılanlar.
arkadaşlar merhaba hafta sonu geziye çok katılmak istedim ama
işim rahat bırakmadı.Ben düzenli periyotlarla keşan a satış yapmaya gidiyorum
Erikli Keşan a yarım saat ve yolu güzel asfalt.Ayrıca Mecidiye diye (genellikle dalgıçlar buraya gidiyorr) gene küçük bi yerleşim birimine 3 km mesafede.
Denizi çok güzel.Tam emin değilim 2 veya 3 tane büyük denebilecek oteli var.
Pansiyon tarzında odalarını kiraya veren çok kişi var.Ama illaki erikli kalmak şart değil keşan da kalıp erikliye gideriz derseniz ben gittiğimde 3 yıldızlı otelde tek kişi 32 ytl ye kalıyorumm.Sanıyorum grup ve odalarda 2-3 kişi kalırsa indirim yaptırılabilir.En pahalısı oda da tek kişidir bildiğiniz üzeree
Ama dersenizki burdan c.tesi çıkalım önce gidelim kıyıköy ü görelim ordan basalım edirne ye gidelim.Orda gezelim ve gece orda konaklayalımm ve ertesi günde basıp erikli ye gidip denize girip sonra da gelibolu yolunda ortaköy köyünden sapıp dağ yolundan şarköy üde görüp istanbula dönelimmm bunuda uygulamaya koyabilirizzzz
yaklaşık 3-4 senedir o taraflara mal satmaya gidiyorummmm yardımcı olmaya çalışırımmm
iyisin full as var bendede. tüm restim gitti...aydinynr adlı üyeden alıntı
Bu arada otel fiyatları oda kahvaltı ona göre değerlendirebilirsiniz.
SERENO, EVET ŞİMDİDEN YORULDUM
SERENO, sen onculuk ediceksen olabilir.
ubaykal, valla masukiyede cok bisi yok aslinda. deniz olayi olsa daha iyi olur. balik yenicek yerler var. sapanca golu kiyisinda piknik alani var. kalinicak pek guzel yer degil bence
Bu seyahatte takribi 750-800 km gibi bi
yol katederizzz.Ama isterseniz bu pazar sabah erken kalkıp
basıp erikliye gidelimm.Gezer denize girerr geze gezede yani
şarköy üzerinden de geri dönüş yapabilirizzz
SERENO adlı üyeden alıntı
bana uyar ama sabahları çok zor kalkıyorum işe cumartesi gidip gelsek olmazmıııı
olmaz arkadas1m öle bence
yaaa abi yaa hadi yaa yaparsın bişeyler bizim için hala kıçımın üstüne oturamıyorum ben koltuğa en kısa zamanda bişeyler yapmam lazımfreeozkan adlı üyeden alıntı
rüzgarsevdals1 : hala kıçımın üstüne oturamıyorum ben koltuğa en kısa zamanda bişeyler yapmam lazım
aman abi dikkat et...
yok ya ben öle geziye gelemem
ya ben herşeye uyarım kalıncaksa kalalım dönülücekse dönelim ama gidelim bi yerlere
Arkadaşlar yeni başlık açtım
isteyenler takılabilirrrr.
SERENO, bir de link ver istersen
\"Turkish Choopers\"
beyler bende kic problemi yasiyorum. gittigimiz yerde kalalim bence. yada bu pazar yakin bir yere gidip muhabbet falan eder veya istanbulda biraz dolasir doneriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)