freeozkan, bana çok mantıklı geliyo söylediklerin özkan bence bu yol daha güzel hem oraları bilen biriyle gitmek keyifli olur diye düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar Ümit abi sen ne diyosun bence Erikliden mantıklı Erikli çok pahalıymış
freeozkan, bana çok mantıklı geliyo söylediklerin özkan bence bu yol daha güzel hem oraları bilen biriyle gitmek keyifli olur diye düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar Ümit abi sen ne diyosun bence Erikliden mantıklı Erikli çok pahalıymış
1 dakika 3-4 eylülde açıköğretim mi var.... ooooo neyse pansiyonda geceleri çalışırız artık..
evet. para da önemli. ama tam bi araştırma yapalım. ondan sonra karar verelim. ben bu akşam iyice araştırırım gidilebilecek yerleri.
Bu arada sabah zorla yetiştim toplantıya. gece resimlari atmak çok uzun sürdü. yattığımda saat 4 e geliyordu...
ubaykal, bende zor bela kalktım sanki üstümden tır geçmiş gibiydi çok yorulmuşuz çokkkkkk
eriklinin deniz kumsal olayi cok guzelmis galiba. orasida olabilir tabi ama eriklideki secenekleri bir gorup oyle karar verelim.sonra keske suraya gitseydik demiyelim
bu arada 27 agustosda bizimde sinavimiz var. 28 agustos yola cikip pazartesiyi 30 agustosla birlestirip yapalim diyorum ben. bu hafta sonu bulusup ayrintili konusalim iyi karar verelim bence.
ubaykal, Valla üşenmeyip fotoğrafları attığın için kendi adıma çok teşekkür ederim sana, beni çok mutlu ettin...
\"Turkish Choopers\"
son birkaç resim daha var ondan sonra size bi süprizim var...
ubaykal, ben o kadar yorulmusum ki ne yapsam rahat edemedim . zaten 5 saat uyudum onuda surekli uyanip saga sola donerek
evet baron bence herkez internetten gidilebilecek yerleri araştırsın. bu haftasonu istanbulda bi yerde buluşup tartışalım. Tabi ille bu hafta sonu da uzağa gidelim derseniz bana uyar.. ercüment abinin dediği gibi bu grupla fizana bile gidilir... :dbaron985 adlı üyeden alıntı
ubaykal, abi nasıl bi süpriz merat ettim söylesen yaa
ubaykal, naassssii yanii
yoggg süpriz dedik ya.. (Biraz adanalıca konuştum ama olsun... çiğköfteye sayarsınız... )))
Valla fiyatlar çok uygun ayrıca özkan da şarköylü çok mantıklı olabilir...freeozkan adlı üyeden alıntı
Bunu da bir düşünelim...
\"Turkish Choopers\"
ubaykal, gidilirde cok da uzak olmasin. bizde bir insan evladiyiz
Kopardın yine benibaron985 adlı üyeden alıntı
kabir Saroz'da kardeşim
\"Turkish Choopers\"
Bakın eriklide kamp alanları varmış çadır kurmalık. ova gibi. aşağıdaki linkte var..
http://www.istanbul.net.tr/istanbul_...ay.asp?id=2350
haftasonu veya haftaici aksamda olur bulusup konusal1m... bugun g1del1m d1y1p yar1n pans1yon ayarlayamay1z....bu bir 1k1nc1s1... g1deceg1m1z yer1n pans1yonu dolu olursa nas1l yap1caz burdan 1rt1bata gec1p g1tmem1z laz1m ... erikli diyorsunuz mesala eriklideki bi pansiyon sah1b1yle görüseb1lecek biri varm1 kesin bi rezarvasyon yapab1lecek varm1.... cunku hafta sonu g1d1cez pans1yonlar1n h1cb1r1 bos olmaz h1c b1r1... 10-15 gun once b1 haftasonu sarkoydeyd1m ve pans1yonlar1n h1cb1r1nde 1 kisilik bile yer yoktu...
ben sarköyü ayarlar1m ... erikli diyenler bence de erikli olabilir cok güzel oldugu soyleniyor... ama erikliyi burdan ayarlay1p organize edebilecek biri varm1 ...
BANA HER YOL PARiS
ERİKLİ
Nasıl gidilir?
Arabayla gidiyorsanız, İstanbul-Tekirdağ yolu ile Keşan'a ulaşın. Tam 230 km. sonra Erikli sapağına girin, 30 km. sürüyor, yani İstanbul'dan toplam uzaklığı 260 km. Otobüsle ulaşmak da çok kolay. Keşan'a direkt seferler var, sonra da her yarım saatte bir Erikli'ye minibüs kalkıyor.
Ne yapılır?
Hem sahilde hem de ormanda bol bol yürüyüş.
Yakınlarda tuz gölü var, akşam üstü çok güzel görünüyor.
Civar köylerin kahvelerinde kahve içilebilir. Yerel halk çok canayakın.
Yollarda alçıdan heykeller yapıp satıyorlar, bazıları çok ilginç.
Zeytinyağı da, balıklar da çok lezzetli. Lüfer, çipura, mercan, barbun, kefal, levrek, karagöz ve ahtapotlar taze taze pişiriliyor.
ozkan dediğim gibi herkes bir yer araştırsın en mantıklısına gidelim. Maksat motor sürmek, doğayla iç içe olmak...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)