kadir gençleri çekirdekten yetiştiriyorsun maşallah allah nazardan saklasın allah hayırlı evlat etsin
kadir gençleri çekirdekten yetiştiriyorsun maşallah allah nazardan saklasın allah hayırlı evlat etsin
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
çok güzeller gerçekten
izlerken çok eğlendim.emeğinize sağlık abi
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
kadirim kaza için geçmiş olsun,küçük kroscuları yetiştiriyorsun emeğine sağlık umarım bir gün karşılığını alırsın yani 1.lik anlamında diyorum sende olmasan kimse küçük croscularla ilgilenmeyecek ilhanda iş yok zaten ancak motor satsın parça satsın para kazansın o
öncelikle çok güzel bir gezi olmuş. ama ayağı kırılan Kadir abime çok üzüldüm büyük geçmiş olsun
Gaziantep MT den sevgilerle .
aman kadir abi dikkat et biraz Allah muhafaza küçükte olsa kazası çok pis oluyor.
KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ EKSOZ SESİNLE BOZ
YOLLARIN SAKİNLİĞİNİ MOTOSİKLETİNİN HIZIYLA AŞ
AMA ASLA ÖLÜM MELEĞİNİ SOLLAMA::138:::138:::159::::pcgum::::melek02:
yaşıtlarındaki arkadaslarına ne şekil yapmışlardır gençlerede sizlerde başarılar dilerim
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
abi geziniz hayırlı olsun ah bende bir cross motor alabilsem ama babam scotter alalım diyo ama ben xt 125 r istiyorum sizce nasıl bir motor şimdiden teşekkürler
minikler süperler.. Allah nazarlardan saklasın ) çok özendim walla bizim bebeğimiz de biraz büyüsün ilk işimiz minik bi cross almak Allah izin verirse..
gardaş kesinlikle skoter alma en emniyetli motor endro veya krostur başlangıç için xt 125 çok ideal şimdiden hayırlı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------
allah razı olsun gardaş sizide allah nazardan saklasın yeni 1motorcu yetişiyor yani desene.
Tebrikler süper
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)