İstanbul---->Abant Gezisi
Reklamlar
-
25 Ağustos 2007, 00:30
güzel bi gezi olmuş
Reklamlar
-
25 Ağustos 2007, 13:09
Sertac_cagdas adlı üyeden alıntı
Nitrious81 Bilgin süper bi gezi yapışsınız... Abi ben gelince benimle de Abant gezisi yapıcaksın di mi kıskanırım bak sonra
Özledim seni ya. Kazasız belasız gez e mi?
...
Ayıpsın cagdasım sen gel senın le her yere gıderım ben Bende ozledım yavss neyse bende İstanbuldayım nasıl olsa artık gorusuruz artıkın demı
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
25 Ağustos 2007, 13:55
nitrious81 adlı üyeden alıntı
Ayıpsın cagdasım sen gel senın le her yere gıderım ben
Bende ozledım yavss neyse bende İstanbuldayım nasıl olsa artık gorusuruz artıkın demı
Evet abi bu sene bol bol görüşücez. BEn de 6-7 güne kadar gidicem İstanbula ev bulmaya. Bol bol gezi yapalım bu kış
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
-
25 Ağustos 2007, 23:47
nitrious81 adlı üyeden alıntı
Ayıpsın cagdasım sen gel senın le her yere gıderım ben
Bende ozledım yavss neyse bende İstanbuldayım nasıl olsa artık gorusuruz artıkın demı
vay bilgin geldinmi istanbula görüşelim.. abi iyi artçı falan oluyomuşsun öle diyorlar
-
26 Ağustos 2007, 01:29
evet geziniz süper olmuş resimlerde süper motorlarda helal olsun size bende motor almayı düşünüyorum ciddi ciddi bunlardan alayım dedim bizim kuzen kanuni caracal dedi vitesli motor kullanmayı dad bilmiyoss napıcaz bilmiyorum ama eger alırsam ki kesin alıcam en fazla 2 haftam var kararsızım hala ne alsam diye. alınca sizlerle tanışıp bu eglenceli gezilere katılmak isterim
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
26 Ağustos 2007, 01:31
erdincpolat adlı üyeden alıntı
evet geziniz süper olmuş resimlerde süper motorlarda helal olsun size bende motor almayı düşünüyorum ciddi ciddi bunlardan alayım dedim bizim kuzen kanuni caracal dedi vitesli motor kullanmayı dad bilmiyoss napıcaz bilmiyorum ama eger alırsam ki kesin alıcam en fazla 2 haftam var kararsızım hala ne alsam diye. alınca sizlerle tanışıp bu eglenceli gezilere katılmak isterim
tabiki bekleriz her zaman...
-
26 Ağustos 2007, 12:23
bilgin istanbuldamısın ülem
.
buluruz seni hea
-
28 Ağustos 2007, 22:22
tebrikler beyler iyi gezmişsiniz.tam ortada benim greydragon da olsaydı tam süper olurdu
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
28 Ağustos 2007, 22:56
cok guzel bı gezı olmus abant ta harıka gercektende haftaya bendemı gelsem ne yapsam
-
30 Ağustos 2007, 23:17
-
31 Ağustos 2007, 00:19
4 motorun hepsi asya motormu? 2 motorun ön disk firenleri sagda diger 2 sinin solda
[I]Прекален Моториэиран[/I] :wiinkk:
-
enis89 adlı üyeden alıntı
4 motorun hepsi asya motormu? 2 motorun ön disk firenleri sagda diger 2 sinin solda
ikisi kanuni ikisi honda ay pardon asya fren diski karşıdan baktığında sağda olanlar asya, solda olanlar kanuni..
ozrace
tebrikler beyler iyi gezmişsiniz.tam ortada benim greydragon da olsaydı tam süper olurdu
valla iyi olurdu..
-
guzel gezı olmus fotolarda cok guzel.....
-
birdahaki gezimizde daha kalabalık oluruz inşallah.. kıştan beri iççimde şöyle bi uzanmak vardı bu gezide hala dün yapmışım gibi iyi geldi..
-
insan bizede haber verridi boludan gelip tanışırdık ama neyse artık başka sefere ellerinize sağlık
-
inşallah bidahike haberleşiriz.. ordaykende düzceden katılan nitrious81 keşke haber verseydik demişti.. ama herşey bi anda oluverdi..
-
-
hehe cok zewkli gecmise benzior eline saglik
-
D3VIL adlı üyeden alıntı
Konuyu yeni gördüm 10 numara gezi olmuş 25 gezi (25 olayını halen çözemedim ama güzel birşey olsa gerek bende yazdım
)
25 karakter mesaj yazma sınırı o bakımdan teşekkürler
-
abal adlı üyeden alıntı
25 karakter mesaj yazma sınırı o bakımdan
teşekkürler
Anladımda 25 yazınca noluyo 25 karakter etkisiz mi kalıyo ne espirisi var çözemedim yada benim espiri anlayışım kıt bazıları yazmış sonuna kahkahalar koymuş falan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)