guzel gezi olmus..ama fotolar daha cok olsaydı daha iyi olurdu .bizde boluluyuz ama uzun zamandır abanta gidemedik ..fotolardan özlem giderelim bari..
guzel gezi olmus..ama fotolar daha cok olsaydı daha iyi olurdu .bizde boluluyuz ama uzun zamandır abanta gidemedik ..fotolardan özlem giderelim bari..
İşin diğer gezilerden farklı yanı;
Abal ve handedan İstanbul' dan geldi
nitrious Düzce' den geldi.
Bendeniz kalktım Zonguldak' dan geldim
Burada tanıstıgımız biri ile böyle bir gezide buluşmak süperdi
insan düzce'den geçerken akçakoca'ya da uğrardı.akçakoca'lıyım ama daha hiç abanta gitmedim.halbuki o oldukça yakın...ama en yakın zamanda gidecem...elinize yüreginize saglık...
:bounce:[B][I][COLOR="Navy"]Sür ya da öl ...[/COLOR][/I][/B]:cat:
abi güzel gezi olmuş.elinize yüreginize saglık.insan bir akaçkoca ya ugrardı.bn akçakocadayım...ve akçakocalıyım...
:bounce:[B][I][COLOR="Navy"]Sür ya da öl ...[/COLOR][/I][/B]:cat:
uğrarız inşallah bidahakine daha kalabalık olur heralde... uzun zamandır istediğim bi tanışma ve geziydi...
KIRMIZI BOĞA..
işte gezimiz böle başladı.. saat gecenin 00:45'i gibi
buda nargile keyfimizden fatih(death)
abi ilk resimde öcü gibi çıkmışım ha güzel oldu şimdilik biraz gözlerimiz kaymış gibi çıksada formattanmı kaynaklandı neden bilmiyom... eline sağlık ismail abi..
KIRMIZI BOĞA..
Epeyce foto yükledik sanırım
Bir kaç tane daha kaldı bu da final olsun şimdilik.
Fotoğrafların hepsine ayrı ayrı yazmak isterdim ancak düzenlemek bile 1,5 saatimi aldı
ama ayrı bir keyifti
abant su aralar acaip güzel... Arapların cok fazla ilgisi var.. Yerli turistlerden fazla araplar akın etmiş durumda... Haberim olsaydı bende gelirimdim... Geçen pazar günü gelmiştim en son.. Yukarıdaki Vericilerde ateş yakıp sucuk kızartmıstık...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Aslında Bolu MT nıye nıye haber vermedık dıye abant da hayfılandık durduk sonradan aklımıza geldıı.Evet dedıgın gıbı acayıp arap var Bız Kuwait lilieri gorduk adamlarda yakıt surunu yok bellı arabaları gemı gıbı GMC ler hehe Bız motora zor benzın yetıstırıyoruz adamlzara 5000cc araca bınıyo hee Neyse Insallah bır dahahkı sefere hep bırlıkte daha kalabalık olur.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
motou aldığımdan beri böyle bi uzun yol ve gezi aklımdaydı.. benim için çok güzel oldu..abantta gerçekten araplarda vardı..
KIRMIZI BOĞA..
güzel gezi olmuş emeğinize sağlık ;)
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
motoru aldığımdan beri en uzun yolumu yaptım.. fazla abartılacak bişeyde yokmuş.rahat gittik geldik..sakince gittikten sonra bi sorun yok..600 km kadar yol yaptık..
KIRMIZI BOĞA..
Nitrious81 Bilgin süper bi gezi yapışsınız... Abi ben gelince benimle de Abant gezisi yapıcaksın di mi kıskanırım bak sonra Özledim seni ya. Kazasız belasız gez e mi?...
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)