[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
çok güzel bir organizasyon olmuş. bende bir antepli olarak gurur duydum. Tüm mt ailesine selam olsun.
Kardeş Sadece antepli olmak yetmiyor. Tanışmamızda lazım. Aşağıdaki link e tıklayı ver.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...tep-mt%5D.html
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
usta yine yaptınız numaranızı. amma yol yapmışınız yine şahane bir geziye imza atmışsınız. ah keşkem bende olabilseydim tüm arkadaşlara selamlar...
Büyük Adam Olman Gerekmez Adam Ol Yeter...
Ellerinize sağlık güzel gezi olmuş ayrıca aranıza 2 de süpriz katılmış dahaiyi olmuş Teşekkürler
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
eee adanaya gelipde bici bici yememek olmaz...
[IMG][/IMG]
Vayy beeaa, Bici Bici yi yıllar önce İskenderunda Gemiye katılmak için gittiğimde tatmıştım. O günden beri de anlatırım bu değişik lezzeti
Tebrikler Adana-Gaziantep MT. Birliği beraberliği sağlamış, gezinizi bizimle paylaşmışsınız, teşekkürler.
Poturdak
Tekrinize sağlık.Güzel bir buluşma-tanışma toplantısı olmuş.
Paylaştığınız için teşekkürler.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Arkadaşlar hoşgelmişsiniz.Güzel bir tanışma olmuş agırliyan arkadaşların ellerine saglık...
Hasancım o göbek yürür giderse tekrardan chopper a dönüş yaşayabilirsin dikkat
Born To Be wild,Live to Ride...
ArkadaşLar gercekten çok güzel bir buluşma olmuş.Her iki taraf içinde çok sewindim.Nice dostluklara dilegi ile...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)