Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

[mt Gaziantep ] + [mt Adana ] Buluşmasi

Motovento
    REKLAM ALANI

adana mt size sonsuz teşekkürler misafir perverliğiniz gercekten bizi çok mutlu sizinle tanışdığıma çok memnun oldum adana sıcağına rağmen çok güzel bir gün geçirdik tekerlerinize sağlık sevgili abilerim kardeslerim çok sağolun.Bu arada üzülerek gaziantep mt den ayrılıyorum herkese sevgiler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Aydemir abi ve hasan abi artık 1 yıl sonrayı beklşiyorum sizin yemeklerinizi yemek için.

Bugüne kadar yapılan en güzel gezilerden birtanesi olmuş bu

Herkesin eline emğine tekerlerine sağlık...

Muğla Mt den kucak dolusu sevgiler.
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    ADaNa ve ANtep ' li kardeşlerime saygılar sizleri tebrik ediyoruz
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

feragold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tebrikler arkadaşlar

yine yoğun iş tempomdan dolayı katılmadığımbu gezide yeni köprüler kurmanıza ve adanalı arkadaşların misafirperverliğine hayran kaldım
    mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    sevgili G.Antep MT.den arkadaşlarım.sizleri ağırlamak bizler için büyük bir zevkti.Umarım lokanta ve ikram organizasyonumu beğendiniz.zaten yazılarınızdan memnun olduğunuz anlaşılıyor.(özellikle ekmek ve kebap)Umarım en kısa sürede bizlerde sizi ziyaret ederiz.hepinize sevgilerimle.

sevgili mod'lar:keşke gönderilecek gibi birşey olsada sizlere ADANA'dan bicibici gönderebilsem.ama mümkün değil.bu yüzden sizlere yerinde,burada ikram etmek isteriz.tabii ki malum ekmek ve acılı ADANA kebabı'nı da.sevgilerimle.

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    çok güzel bi gündü sizleri tanımak çok güzeldi sayın gaziayıntap mt en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı ahmetnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mt gaziantep ten gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum onca yolu gelip bizimle birkaç saat geçirebilmek için adana mt olarak elimzden geleni yapmaya çalıştık memnun edebildiysek nemutlu bize selamlar ziyareti iyadeyi en kısa zamanda gerçekleştirmek isteriz tekrar görüşmek üzere
    Tüm gününü bize ayıran Ahmet abiye özellikle çok teşekkür ediyorum. Adana MT nin bizi karşılayıp uğurlamasına kadar herşey sorunsuz oldu. Yemek, Açma, Ayran Hepsi çok güzeldi. Tüm Adana MT ailesine Sonsuz teşekkürler. Biz sıramızı üstümüzden attık artık Adana MT bize borçlandı. İşallah yakında sizleride bu tarafa bekliyoruz.

Alıntı kroscu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    komşu geleceğinizden haberim olsaydı tanışma fırsatımız olurdu.ama kısmet değilmiş siz gelirken bizde on kişilik bir ekiple osmaniye zorkuna gidiyorduk. ceyhan civarında sizin gurubu görüm korna çaldım ama bakan olmadı.siz olduğunuzu bilseydim yinede bir selamlaşırdık.zorkundayken orman içinde silah sesleri duyduk avcılar düşüncesiyle pek önemsemedik ama eve geldiğimizde o üzücü olayı öğrendik şehidimize allah rahmet eylesin.elinize sağlık güzel gezmişsiniz.
    Aslında biz yolda gördüğümüz her motora korna çalıp selamlaşıyoruz, fakat sizi göremedik görseydik mutlaka selam verirdik belkide sizinlede yolda tanışma imkanımız olurdu. Bu arana bizim haberimiz yok ne şehidi.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

arkadaşlar bu muhteşem gecen gezimizde emegi gecen tum arkadaşlara cok cok teşekkur ederim makine .ahmetnr,grar,adanalı,efend-iso,gnusher,barrokas,zion,realaykul,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim {ederiz}herkes orada cok dost canlısı yakın en önemlisi bizleri memleketimizde gibi hissettirdiler orada hiç yabancılık cekmedik tum arkadaşlara cok teşekkur ederiz inşallah tekrar goruşmek dileklerimizle kendinize iyi bakın gaziantep mt den adana mt ye sevgiler

kroscu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XR400R
    saltona@Aslında biz yolda gördüğümüz her motora korna çalıp selamlaşıyoruz, fakat sizi göremedik görseydik mutlaka selam verirdik belkide sizinlede yolda tanışma imkanımız olurdu. Bu arana bizim haberimiz yok ne şehidi.

komşum zorkun yaylasında teröristler askerlere ateş açıp bir askerimizi şehit etmişler allah rahmet eylesin ailesine allah sabır versin.

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    ya arkadaslar bu guzel bulusma ınsallah tum mt cılere ornek olur bızı gercekten cok sıcak ve ıcten karsıladılar sankı yıllardır tanısıyoruz gıbı ama ılk defa bulusup gorusuyorduk sohbetlerde sıcak ve guzeldı helede bıcı bıcı muhabbetı ama suda var yorgunlugumuza deydı ınsallah bızde adana mt ıyısekılde agırlarız en kısa zamanda sızlerıde aramızda beklıyoruz adna mt bu arada ahmetnr arkadasım sana ayrıca tesekkurler bızı hıc yanlız bırakmadın sabahtan aksama kadar butun ıslerını bırakıp bızımle gezdın

Cbr125repsol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1 2000
    Sevgili Adana Mt'ye çok çok teşekkür ederiz aslında ne kadar teşekkür etsek azdır misafirperver'liğiniz bizi çok utandırdı herşey çok guzeldi hiç yabancılık çekmedik bizleri kendi memleketimizde gibi hissettirdiniz sizinle tanıştığımıza çok memnun olduk en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın..

Sevgili abilerim ve kardeşlerim...

Sevgili Adana Mt üyeleri;

HASAN (MAKİNE)
    AHMET(AHMETNR)
    AHMET(AİRMAN)
    ERHAN (GRAR)
    BORA (ADANALI)
    İSMAİL (EFENDY_İSO)
    ALP (GNUSHER)
    CAGTAY (BARROKAS)
    CENGİZ (ZİON01)
    MEHMET (REALAYKUL)

''TEŞEKKÜRLER ADANA MT''

Motosikleti
    IHZ jübiter 5 / 350cc
    Güzel bir buluşma olmus resimlerde süper yogun iş dolayısıyla pcde yeni görmek nasip oldu devamını dilerim arkadaşlar

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel bi gündü sizleri tanımak çok güzeldi sayın gaziayıntap mt en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle
    Bizde sizi tanımaktan memlun olduk iso birdahaki sefere daha cok muabbet ederiz artık inşallah...
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Ya bak ben Teknik Hocayı unuttum en çok tanışmak istediğim Kişilerden biriydi ama onunla tanışamadım.:( Çoktan beride sitedede göremiyorum işallah bi sorun yokturdur.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya bak ben Teknik Hocayı unuttum en çok tanışmak istediğim Kişilerden biriydi ama onunla tanışamadım.:( Çoktan beride sitedede göremiyorum işallah bi sorun yokturdur.
    evet gökhan al bendende o kadar unuttuk ya
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    arkadaşlar merhabalar güzel bir gezi olmus ahmet abide katılmıs sizlere inşallah bereber bir gezi düzenleriz. saygılar

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Merhaba

Evet güzel bir hatasonu geçirdik. G.Antepli arkadaşlarımızla tanışma fırsatı bulduk. Böyle etkinliklerle birçok motorcu arkadaşımızla tanışma fırsatımız oluyor. Böyle organizasyonlarımızın devam etmesini diliyorum. Tüm motorcu camiasına selamlar.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    Alıntı Makine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba

Evet güzel bir hatasonu geçirdik..

nasıl yani hasan abi nasıl hatasonu ne hatalı geçtiki haha hafta sonu demi o
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı black_dog_rr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl yani hasan abi nasıl hatasonu ne hatalı geçtiki haha hafta sonu demi o

furkaaaaaaannn dostum hata senin söz veripte orda olamaman olmasın sakın
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    aprilia leo 150
    tebrikler,güzel gezi olmuş (en önemlisi kazasız, belasız)... kafa dinleyerek, yalnız gezmenin zevki başkadır muhakkak ama zengin katılımlı, bol muhabbetli geziler başka oluyordur herhalde...

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler