Sinop & Samsun Mt Buluşmasi 12-08-07
Reklamlar
-
14 Ağustos 2007, 00:29
la o kadar ankaradan gelcez...1 sütlaç kurtarmaz bizi ben sana diim...
bişi dicem ankaradan samsun yoluda çok güzeldir ha...
la gidek mi
yürü la gidek...
yanlız ben köye de giderim ona göre...
karahüseyinli bafra alaçam arası alaçam a daha yakın bir mevkidir kendileri..
bu arada geyikkoşanın kumsalıda çok güzeldir hani...
Reklamlar
-
14 Ağustos 2007, 00:38
Arkadaşlar tebrik ederim çok güzel bir gezi olmuş. Fotoğraflar çok hoş, özellikle de kask deneme fotoları
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
14 Ağustos 2007, 00:50
-
14 Ağustos 2007, 00:55
ne güzel resimler tekerinize taş değmesin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
14 Ağustos 2007, 13:39
tigermbz adlı üyeden alıntı
sonunda tam manasıyla bir etkinlik yapamadık ama görüştük hiç değilse.
bathu
tam kapsamlı bir buluşma olamadı bu sefer, sağlık olsun. ayın 25 ine gelin, çadır da getirin. hep beraber takılırız inşAllah 2 gün boyunca.
sizi uğrulayamadım, kusura bakmayın. arkadaşın düğününe de son demlerinde yetiştim, ayıp olacaktı.
aman bu sefer hazırlıklı olun, yanınızda bikaç tane şamyel olsun
yav dostum senin yardımın yetti zaten lastik patlamasından gün zehir oldu olacağı varmış artıkın. anca 26'sı pazar günü gelme imkanımız var günübirlik olur çalıştığımızdan. büyük bi problem çıkmassa ben kesin geliyorum yoldan necatiyide alıp inşallah
R3N adlı üyeden alıntı
sinop mt & samsun mt & ankaradaki samsunlular buluşması gibi de bir başlık açılır
olabilir sevgili erginbay , işler de bi aksilik çıkmazsa gidilebilir , sütlaç iki oldu gençler
valla süper olur gelirseniz bekleriz o sütlaççıyı bende merak ettim nasıl acaba yemek lazım
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
20 Ağustos 2007, 20:52
Tüh be bunuda kaçırdık,Samsun da işe güce daldık neti boşladık.Geçende bestamik19 arkadaşımızın mesajını 2 gün sonra okuduk o organizasyonda patladı.Kısmetim yok benim :( Güzel bir geziymiş,bir dahaki geziye Samsun merkezede gelin(ya da geldiniz resimleri yok)İnşallah birgün görüşmek dileğiyle diyelim...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
-
21 Ağustos 2007, 03:31
fotolar guzel.kask denemeler de on numara.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)