slm ya bu hafta nereye gıdıyorsunuz yanı bende katılabılırmıyım bu arad sızı takıp edıyorum baya guzel olmus bu aradada arkadaslar sıze msn mıversem ekleyebılırmısınız sızınle ırtıbatta olmak ısıyorumda o acıdan imkansiz27@hotmail.com
slm ya bu hafta nereye gıdıyorsunuz yanı bende katılabılırmıyım bu arad sızı takıp edıyorum baya guzel olmus bu aradada arkadaslar sıze msn mıversem ekleyebılırmısınız sızınle ırtıbatta olmak ısıyorumda o acıdan imkansiz27@hotmail.com
guzel gezı fotolarda ıyı olmus etlerde ıyıydı yanı.
Gaziantep Mt kuruldupundan beri oldukça büyümüş.Aydemir abi tekerinizi düz bassın.Yine yapmışsınız mangalı affetmeden...
Allah grubunuzu bozmasın.Ehh askerlik Gaziantepe düşseydi diyor insan....
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Abi dahada zorunu yaptık sivas temeltepede bilen bilir
Ama antepte olaydık alırdım bi tane scooter haftasonları çarşıda dolaşırdık.
Sivas Mt hareketsiz
Ağrı nın ise mt si yok ben bahtsız bedevi dolaşıyorum abi.Fırsat bulursam sivast gezdiğim yerlerin resimlerini ekleyeceğim tarihini anlatırım.
Askerde de ishak paşa sarayını ulaştıracağım motosiklet.net ailesine.
istediği kadar zor acemiliği olsun abi haftasonu çarşılar çekilir kılardı yinede.
110bin motorun olduğu yerde hiç korkmayın zamanla dahada büyüyecek.Zaten sıcak tavırlarınız yüzlernizden okunuyor.Herkesin zevkle takip ettiği birde MT grubunuz var......Her gezinizi zevkle takip ediyoruz.Biraz da reklam amacı ile yerel gazeteleri deneyin...bir iki geziniz yayınlanınca katılım artacaktır.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
valla süper gezi olmuş tebrik ederim, mangal da süper olmuş ayrıca, pul biberli salata oooooooh
Harika bir gündem ve güzel bir birliktelik.Paylaşım için teşekkürler.
aslında 30dk once okudum ama kebapları gorunce dayanamadım ekmek arası domates pastırma yaptım yedim felan insan dayanamıyo et gorunce:D
cok gusel gezmişsiniz, yaz sıcakları olmasa geliyim dicemde yol da tam konya falan cehennemden geçio mubarek :S
yani tüm Mt ailesi vede misafirler kusura bakmasın bizim mangal resimlerini gördüklerinde. Eeeee gezilerde bisküvi çikolata yiyecek halimiz yok. Gaziantepliler damak tatlarına biraz düşkündürler, bu sebeble bol bol Allah kısmet ederse kebab,mangal, köfte resimleri ile karşılaşacaksınız. Mt ailesine bir garezimiz yok yani.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
ya katılıyorum bız antepte bır hafta calsıır bır gunde yerız oda bızım ozellıgımız eger acıkan varsa buyursungelsın kapımız sonuna kadar acık unutmadan aycle27 bızı gercekten ıyı anlatmıssın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)