Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

MT GAZİANTEP piknık sefası ve hayvanat bahcesi gezisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    slm ya bu hafta nereye gıdıyorsunuz yanı bende katılabılırmıyım bu arad sızı takıp edıyorum baya guzel olmus bu aradada arkadaslar sıze msn mıversem ekleyebılırmısınız sızınle ırtıbatta olmak ısıyorumda o acıdan imkansiz27@hotmail.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda dylan
    guzel gezı fotolarda ıyı olmus etlerde ıyıydı yanı.

sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Gaziantep Mt kuruldupundan beri oldukça büyümüş.Aydemir abi tekerinizi düz bassın.Yine yapmışsınız mangalı affetmeden...

Allah grubunuzu bozmasın.Ehh askerlik Gaziantepe düşseydi diyor insan....
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Alıntı sahinbirinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gaziantep Mt kuruldupundan beri oldukça büyümüş.Aydemir abi tekerinizi düz bassın.Yine yapmışsınız mangalı affetmeden...

Allah grubunuzu bozmasın.Ehh askerlik Gaziantepe düşseydi diyor insan....
    Evet şahın katılım cogaldı ama yınede az 110 bın motosıkletın oldugu bir ilde sayımız yınede cok az askerlık antep be düşseydı yaşamiştın ama türkiyenın en zor usta birlıklerınden bırıymiş antep bu işler işmet işi...

iyi dileklerin için teşekürler.....
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Abi dahada zorunu yaptık sivas temeltepede bilen bilir
    Ama antepte olaydık alırdım bi tane scooter haftasonları çarşıda dolaşırdık.
    Sivas Mt hareketsiz
    Ağrı nın ise mt si yok ben bahtsız bedevi dolaşıyorum abi.Fırsat bulursam sivast gezdiğim yerlerin resimlerini ekleyeceğim tarihini anlatırım.

Askerde de ishak paşa sarayını ulaştıracağım motosiklet.net ailesine.

istediği kadar zor acemiliği olsun abi haftasonu çarşılar çekilir kılardı yinede.

110bin motorun olduğu yerde hiç korkmayın zamanla dahada büyüyecek.Zaten sıcak tavırlarınız yüzlernizden okunuyor.Herkesin zevkle takip ettiği birde MT grubunuz var......Her gezinizi zevkle takip ediyoruz.Biraz da reklam amacı ile yerel gazeteleri deneyin...bir iki geziniz yayınlanınca katılım artacaktır.
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    valla süper gezi olmuş tebrik ederim, mangal da süper olmuş ayrıca, pul biberli salata oooooooh

hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    Harika bir gündem ve güzel bir birliktelik.Paylaşım için teşekkürler.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r "Siyah"
    aslında 30dk once okudum ama kebapları gorunce dayanamadım ekmek arası domates pastırma yaptım yedim felan insan dayanamıyo et gorunce:D

cok gusel gezmişsiniz, yaz sıcakları olmasa geliyim dicemde yol da tam konya falan cehennemden geçio mubarek :S

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Alıntı croner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında 30dk once okudum ama kebapları gorunce dayanamadım ekmek arası domates pastırma yaptım yedim felan insan dayanamıyo et gorunce:D

cok gusel gezmişsiniz, yaz sıcakları olmasa geliyim dicemde yol da tam konya falan cehennemden geçio mubarek :S
    yani tüm Mt ailesi vede misafirler kusura bakmasın bizim mangal resimlerini gördüklerinde. Eeeee gezilerde bisküvi çikolata yiyecek halimiz yok. Gaziantepliler damak tatlarına biraz düşkündürler, bu sebeble bol bol Allah kısmet ederse kebab,mangal, köfte resimleri ile karşılaşacaksınız. Mt ailesine bir garezimiz yok yani.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    ya katılıyorum bız antepte bır hafta calsıır bır gunde yerız oda bızım ozellıgımız eger acıkan varsa buyursungelsın kapımız sonuna kadar acık unutmadan aycle27 bızı gercekten ıyı anlatmıssın

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler