paylaşımın için saol cbf gidişgelişte kaç ytllik benzin tüketti
paylaşımın için saol cbf gidişgelişte kaç ytllik benzin tüketti
LesPaul dostum yurt dışı için gereken sadece vize ve motora triptik onuda kapıda yaptırıyosun 30ytl.altı aylık bulgaristana sigorta falan gerekmiyo ama yunana gidersen bide yeşil sigorta gerekir ama fiyatını bilmiyorum.
dostum ytl.olarak hesaplayamam çunkü bulgarda benzin 1,90ytl ye geliyo ama otobanda sabit 110\120km.(ki ben 120km.geçemedim nedense otobanda şehir içi gibi gitmiyo twistar rüzgar çok etkiliyo)yüzde beş litre yaktı artık sen hesaplarsın.
arka çanta 46litre dostum twistara bence en uygun çanta bu ne büyük ne küçük.
Bencede Yunanistan, Bulgaristan gibi komşu ülkelerde gezilebilirmiş demekki. Gerçi sitemizde okuyabildiğim bir yunanistan birde bu bulgaristan gezisi oldu benim ama sanırımı yunanistana giden bir yunan arkadaşımızdı. Bu yazıyı bizlere zevkle okumamız üzerine hazırlayan arkadaşımızda yanlış anlamadıysam aynı zamanda bulgar hüviyetine sahip. Böyle bir avantajı olmayan kişiler nelerle karşılaşabilir acaba... Merak konusu benim için
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
maşallah bin kere maşallah. inşallah eylülde istediğin tenere ile gidersin artık.
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
dostum sen sadece gitmek iste bir vize ve motosikletine triptik yeter kapıda herhengi bir zorlukla karşılaşmassın ve bulgarda çok kişi türkçe biliyoyani fazla zorluk çekmessin.bunlar yunanistan içinde geçerli.yunanistanı nerden biliyon dersen 10ay önceye kadar tırdaydım avrupanın gitmediğim yeri kalmadı ama en güzel yerler yunan italya ve ispanya dır.
dostum sağol inşalla olur zaten çalışmalarım devam ediyo inşalla bi super tenere veya afrika twin alıcam.
Anlıyorum. Şimdi aklıma geldi, çevremde bulgar göçmeni biçok tanıdık var ve halen gidip gelenlerde var aralarında bulgaristana, böyle bişeye niyet etsem onlarda baya yol gösterirler bana sanırım. Önce memleketin merak ettiğim yerlerini bi gezicem sonra da kısmet olursa bahsi geçen ülkeleri tabi Kısmet... En güzel avrupa ülkeleri olarak yunanistan, italya ve ispanya medyada gördüğüm kadarıyla bana da güzel geliyor. Eeee nede olsa akdeniz memleketleri
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
güzel gezi olmuş.Paylaştığınız için teşekkürler
eline saglık güzel bi gezi olmuş
İştahım kabarıyo böyle başlıkları görünce.Seneye ne yapıp edip sezon başı sağlam bir makina almalıyım.Ve de mutlaka yurtdışına çıkmalıyım motorumla.Saplantı oldu desem yeri var.
Sağlam gezi olmuş uçanteneke kardeşim.Fotolar için eline sağlık.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
her sey tek kelimeyle süper.
bende ilk bi türkiye sonra avrupa.
ama seneler lazım banaya
okuyan ve yorum yapan herkeze teşekürler.
XTmi sattım ve super tenereye çok yaklaştım yani yakında alıcam inşalla ve ondan sonra onla yapacağam gezileride buraya eklerim inşallah.
herkeze kazasız belasız bol bol gezmeler.
harika gezi olmuş yazın bende gitmeyi istiyorum bi aksilik olmazsa
özgür adam:
sumensko giderken haber ver belki beraber takılırız.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
olur sen gitmişsin yoları daha iyi bilirsin burdan mı haberleşelim
özgür adam:
arkadaşım çok güzel gezi ve paylaşım.emeğine sağlık.teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)