maşallah
çok güzel görüntüler bunlar
darısı benim çocuklarıma
(yıl 2018 )
maşallah
çok güzel görüntüler bunlar
darısı benim çocuklarıma
(yıl 2018 )
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Oooof of bu yaşlarda motora başlayacaktıkki şimdi canavar olurduk beaa. Sen kalk 30a merdiveni sabitledikten sonra motora başla
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
30'unda motora başladığın için çokçok şanslısın.bizim bülent abimiz 55 yaşında ilk motorsikletini aldı kendisini ofroda alıştırmak istediğimiz dönemlerde kendine havlayan köpekten kaçmak için gaza yüklenince aynen motor tepelerine geçmiş.eşi birtarafta kendi bir tarafta motor birtarafta bülent abimiz kafayı kaldırdığında sessizce bekleyen köpeği görüyor.köpek suçunu bilir tavırla boynunu bükmüş bekliyor.yaşının değerini iyi bil 30 yaş 55'den çok iyidir.iyi sürüşler.
Eyvallah kroscu01 her zaman şükretmek lazım tabi haklısın. A2 sınavlarında da ne yaşlılar görüyoruz.. Sanada iyi sürüşler.
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
güzel minikler yaww ellerinize saglık...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
maaşşallah maaşşallah kadir abicim gözlerim doldu walla
[B][I][CENTER]İKARUS :ama kanatsız ::melek02:[/CENTER][/I][/B]
vay yavrum ya adamlar aşmış bu yaşta
benim daha motor sürmüşlüğüm yok utandım şimdi
facebook.com/kaskafa
hepsi canavar gibi valla... geleceğin dakar fatihleri
Baharın, denizin, toprağın kokusu içime dolsun
Yanımda bana sıkı sıkıya sarılan ve bana güvenen biri olsun.***
Her daim aracım motorsiklet olsun..!.!. (AMİİİİN)
gercekten gusel seyler bunlar motorculugun bu kadar cekırdekten yetısmesı cok gusel
Güzel eğlence hakkaten
Bu minilerden bende almak istiyorum
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Abi süper gezi olmuş, her zaman kros gezilerini izlerken heyecanlanırdım nedense bunları seyrederken duygulandım. Elinize, emeginize, yüreğinize sağlık. Kardeşlerimi yanaklarından öpüyor, kazasız sürüşler diliyorum.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
cocugum olsun ona ılk ısım bu mınıleren almak olacak almazsam adam degılım aferım bu cocuklara ya allah kaza bela vermesın cocuklarınıza
carpe diem
geleceğin katarcıları
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)