allah nazardan saklasın maşallah diyim işte örnek aile bu olsa gerek umarım bizimde böyle çocuklarımız olur
allah nazardan saklasın maşallah diyim işte örnek aile bu olsa gerek umarım bizimde böyle çocuklarımız olur
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
herşeyden önce sizi kutlamak istiyorum..bu çocuklara bu fırsat verilmezse yapabilecekleri hiçbirşey yok..eğitim eğitim deyip duruyoruz..işte eğitim diye kendimizi paraladığımız olay bu..inşallah ileride kaldırdıkları kupalarla beraber onurlanırız..allah-a emanet olun..hoşca kalın
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
motosiklet.net i güvenerek emanet edebileceğimiz elemanlar yetişiyor
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
cicici bididididbubububu nekadar tatlı bunlar böyle umarım büyüdülermi yarışmalara katılır ve ünlü olurlar
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.Ben baktığınız resimlerdeki FURKAN amacım iyi bir kroscu olmak. :D
ŞUAN KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUM AMA BÜYÜDÜĞÜM ZAMAN KROSCU OLACAĞIM :thumleft:
dostum onların yaşına göre ancak bunları bulabildim
aldım kabul ettim teşekkürler
inşallah duyururlar teşekkürler
ilgilenen tüm dostlara teşekkür ediyoruz inşallah istedigimiz gibi yetişirler
ben küçükken babama zar zor bmx aldırmıştım şimdi o aklıma geldi, şimdi yeni nesil daha şanslı.
Bende topiği görünce mini etekli kızlar görücem filam sanmıştım hani çağrıştırmıyoda değil
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
yürüyün be aslanlarım benden iyiler maşallah
benimkisi sadece espri ama mt de minili yokta değil hani..kroscu01 adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/foto...i-kizlari.html
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
lan ben bu yasımda cross motora binmedim helal sizee yürüyün beee heloo wiyıuuu cıldırdım
abi ortalama kaç yaşında motoru kullananlar benim yiğenim henüz 3 yaşında çok sabırsızlanıyorum ona motor kullanmayı öğretmeyi
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
[MEDIA][/MEDIA][COLOR="Black"]:pr:[B]asfalt bizi bozar abi[/B][/COLOR]
Vay bea şöyle bi ebevynimiz olmadiki abi
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Küçük Kalkar Büyüğe Bakar Demişler...doğruymuş.
şimdikiler şanslı abicim... yoktu bizim zamanımızda böyle şeyler.
sizi tebrik ederim çocuğunuzu başı boş bi şekilde sokaklara bırakmayıp butür faaliyetlere yönlendirmeniz çok güzel.
her baba böyle bişey olsun ister ama birazda bütçe meselesi tabi.
velhasıl çocuklar şanslı
Dorado V5
Hemen AÇiklasam İyİ Olur Yorulmayin,Çevresİnde Kİ BÜyÜklerde Ne Varsa Çocuklara Da O Yansir...
bunlar ne yahu böyle kendileride motorlarıda ufacıklar umarım kazsız belasız binerler
lezzet gider,mesuliyet kalır...
evet çocukları sokaktaki küfür ve kötü alışkanlıklardan ve kahve alışkanlığından uzak tutmanı engüzel yolu spor diye düşündüm çocuklara maşallah söyleyin iyi sürüşlerhttp://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/glasses10.gif
maşallah söyle dostum maşallah söyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)