hemşerim tebrik ediyorum çok güzel bir gezi yapmış hasetle kıskandım seni gezi yazında çok akıcı yazı yazmayı seviyosun herhalde böle bi kitap yazabilirsin
hemşerim tebrik ediyorum çok güzel bir gezi yapmış hasetle kıskandım seni gezi yazında çok akıcı yazı yazmayı seviyosun herhalde böle bi kitap yazabilirsin
Ya YBR idealimdeki motor'du, sonra soğutması yetersiz kalır falan diye düşünmüştüm. 2 kişi ile o kadar yolu gittiğine göre, ben bu platonik aşkıma geri döneyim
İdealimdeki motor, hayalimdeki gezi....
ben yapmış gibi oldum valla,
ne güzel,
tebrikler...
Tebrikler, çok güzel gezmişsiniz.
Endurado
www.ybrclub.org
Söyleyecek söz bulamıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum tebrik ediyorum böyesine bir gezi muhteşem manzaralar ve iki kişi ve 125 cc motorla alnınızdan öpmek lazım
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Gerçekten Tebrikler...Süper gezi olmuş...
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
resımlere bakarken keşke hıc bıtmese dedım ıcım bı hos oldu muhtesem bı gezı olmus bence herkesın hayalınde boyle bır gezı vardır tebrıklerr
tebrikler hocam...
yaw trabzona gelmişsiniz sadece ayasofya müzesinemi gittiniz koskoca trabzonda abi arasaydınız beni götürürdüm sizi uzungöle alabalık yemeye, sümelaya , boztepeye çay içmeye, sera gölüne balık yemeye
slm hocam ben 34 mustafa a.i.h.l hocam resimler güzel yazıda
abicim seni kutlarım bi edirneli olarak.
MuraD THSDLN
Dostum teşekkür ederim.Eksik olma.Değindiğin yerleri pek çok kez gezdim.Bu nedenle Trabzon'da pek oyalanmadım.Artvin Hopa'da uzun yıllar çalıştım ve Samsun'a kadar Karadeniz'de ayak basmadık yer bırakmadım.Kesinlikle yurdumun tüm insanlarına, ama özellikle motorseverlere Karadeniz gezisi öneriyorum.Karadeniz gerçekten bir başka diyar.
Celil sen daha YBR almadın mı?İnşallan tez alırsın.
Allah izin verirse bu yaz da Ege seyahati planlıyoruz.Muhtemelen yaz sonu tüm motorseverlerle Ege gezimizin fotoğraf ve yorumlarını paylaşırız.
Değerli meslektaşım, yazınızı okurken çok zevk aldık... Biz de 2004 YBR'mizle Erzincan- Anamur olarak (yaklaşık 1000 km) düşündüğümüz gezimize Karadeniz'i de ekledik ve 2000 km'ye çıkardık. İnsanın şevkini uyandıran bir seyehat yapmışsınız... Bizi cesaretlendirdiğiniz için ayrıca teşekkürler. Allah kazasız- belasız geziler nasip etsin...
bir yıl sonra okuyorum bu gezi yazısını ve hemen hemen aynı güzergahı izleyerek yapacağım gezi öncesi çok iyi bir rehber oldu bana. teşekkürler. müthiş bi gezi olmuş.
Bu siteye belki ilk mesajım zaten sizin bu geziniz sebebiyle gaza gelip üye oldum ..Meslektaşız.Braşımız farklı ve tebrik ederim çok takdir ettim.Görüşmek dileğiyle.
öncelikle bu guzel fotoragları bizimle paylaştıgınız için teşekkür ederim.
Ben kısa bir süreligine de olsa YBR125 kullandım Şimdi CBF150 aldım. Aradaki fark en acemi bir motorcu tarafından bile rahatlıkla farkedilir. Kötülemek amaclı degil ama YBR ile bu yollar yapılabiliyorsa CBF150 ile daha rahat ve daha fazlası yapılabilir diye düşünüyorumm... Ellerinize saglık
Emin ol motorcu olan bir kişi bu yolları değil YBR veya CBF, Cup türü bir motorla da yapabilir.Ben en çok şuna hep şaşırmışımdır:"Yaaa nasıl oluyor da 125'lik bir motorla bu yollara çıkabiliyorsunuz!"Ya dostum insanlar Avrupa'dan bisikletle ülkemize geliyor.Atalarımız at sırtında dünyayı dolaşmışlar.Biz motorla mı gezemeyeceğiz.Yalnız CBF ile ilgili seninle aynı fikirde değilim bak.Ben YBR almadan önce CBF alma konusunda bir hayli kararlı idim.Ancak bariz eksi yönleri var.Ayak çalıştırma pedalı yok,devir saati yok, ön far mopet gibi, servisleri Türkiye genelinde yaygın değil.Zinciri ring sistemli değil .İyi yönü yok mu? Var tabi koltuğu daha güzel.Motor gücü 25 CC fazla.Az da olsa bir avantaj.Sonuçta her ikisi de küçük sınıfta motor işte.Bana hız lazım değil 80-90 yeter diyenlere ideal arkadaş.Gerisi hikaye işte.
Tebrik ederim hocam. Keyifle okudum ve fotoğrafları izledim. Hele maraş dondurmasında neredeyse ekranı yalayacaktım. Bana da cesaret vermiş oldun. Eşimle beraber bir karadeniz turu da ben yapayım bu sene.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
tebrik ederim çok mükemmel bir gezi.bu kadar uzun ve zorlu bi yolculuk hemde iki kişi valla sadece alkışlıyorum zira söyliyecek kelime bulamadım.
Sevgili Yeniçeri hocam,
Motosiklet konusunda benzer fikirlere sahibiz, bırakın iki tekerlekli bir aracı, insanın azmi varsa yürüyerek bile bu yolu yapabilir!, "gider mi/gitmez mi " soruları benide yer yer germekte; Aynı tarihlerde kısmen aynı rotalardan yol almışız, ve aynı kilometreleri ve yine 125cc ile yapmışız, .. Fazlasıyla ortak noktalarda kesiştiğim birini tanıdığım için sevindim.. İyki gitmişsin, iyki yazmışsın..Ben en çok şuna hep şaşırmışımdır:"Yaaa nasıl oluyor da 125'lik bir motorla bu yollara çıkabiliyorsunuz!"Ya dostum insanlar Avrupa'dan bisikletle ülkemize geliyor.
ellerine sağlık...
Bende henüz iş ve şehir değişikliğinden yeni fırsat bulabildim Gezi raporunu yazmaya başladım...
Edirne ye yolum düşer elbet bir gün,
Tanışmak isterim..
Sevgiler..
Öğrenmenin En Güzel Yanı ; Bilgileri Paylaşmaktır !..
[b]Motor; Ayağını yerden kesen en iyi arkadaştır!..[/b]
TekiL`ay` ~\ Ümit KAPLAN \ [b] O Rh(+)[/b]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)