süper süper süper,elinize emeğinize tekerinize sağlık,allah içinize sindirsin
süper süper süper,elinize emeğinize tekerinize sağlık,allah içinize sindirsin
Yeniçeri dostum bi şey sormak istiyorum sana 4300 km yol teptiğin için öncelikle tebrik ederim. Sorum şu ben 50 - 60 km yol yapınca popom felaket uyuşuyor ve çok yoruluyorum yrb yi sürerken bu çoğu arkadaşında başına geliyordur. Sen bu olaya bi çözümmü ürettin yoksa 4300 kilometreyi sende popon uyuşarakmı yaptın eğer yaptı isen vallahi hll cevabını bekliyorum.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
hocam helal olsun.. ben arkadaşın 150cclik scootter i bursadan Edirne'ye getirmiştim.. ve o seyahatten foto cekmediğime çok pişmanım. inşallah şu Keeway ss i de alinca hemen cikacam geziye.. vakit olursa fi,rsat bulabilirsek tanisalim.. gazeteciyim, haber yapalim seni fotolarinla beraber :D bu yaptigin turkiye rekorudur haberin ola :D bunu değerlendirelim, roportaj yapalim genc hevesli motorculara ornek olsun....
:D Edirne Haber Gazetesi'nden Hasan ben.
Barfly ı biliyosan onun üst katında büromuz.. herzaman beklerim bi çayımı iç :D
Sevgili Hemşerim, takriben 20 yıldır motor kullanıyorum.Pek çok motor kullandım.YBR 125 bu motorların içinde 70-80 ile gitmek kaydıyla en az titreşim yapanı.Marka ismi vermek istemiyorum, zira bu markalardan motorlara sahip arkadaşlar alınıyorlar ama YBR dışında birkaç motora binersen ne demek istediğimi anlarsın.50 km zor gidersin.Bunun dışında istersen en konforlu veya en pahalı motorla yolculuk yap, belli bir süre sonra (bana göre 1 veya iki saat)poponda ağrı hissedersin.Bu durum titreşimden daha ziyade motorsikletlerde vücut ağırlığının büyük çoğunluğunun oturduğun yere uyguladığı basınçtan kaynaklanır.Mesela bu duruma otomobil kullanırken maruz kalmazsın.Çünkü otomobil koltuğunda ağırlık daha geniş bir alana yayılmaktadır.Saygılarımla.
Sevgili dostum inşallah yakın bir zamanda sana uğrayacağım.Birkaç gün Babaeski'de olacağım.Dönünce uğrarım.Saygılar.
Aga haberi derlemeye başladım :D
Hmm anlıyorum. Evet Ybr diğer bi kaç motora göre sanki şahinden inip mercedes'e binmişşin gibi rahat onlara nazaran mesela titan ve cg 125 bunlara çok kısa süreli bindim. Şİmdi anladımki bizim motorlar mercedes ama yinede belki sen değişik birşey yapmışşındır diye düşündüm. Bugün zaten döşemeciyede sordum altına bi sünger falan yapabilirmiyiz diye adam yok dedi olmaz. arkadaki yolcu öne kayar falan onu ayarlayamam dedi. bendede var motor ama olmuyor dedi. Oldu o zaman cevap için saol.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
çokk güzell birr geziii olmuşşş sizinn bundann öncee ybr yii testt ettiğinizz istikamettee bende er-5 imlee yoll alıyorummm yaptığınızz geziyee hayrann kaldımmm seneyee kısmett olursaa birdee sağlamm birr artçıı yadaa ikincii motorrr birr Türkiyee gezisiii yapmayıı düşünüyorummm.....saygılarr selamlarrr.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Motoru olmayan ve aranıza yeni katılmış biri olarak "İşte motoru ben bu yüzden seviyorum demek geliyor içimden".Motorda bulunduğunuz yerin,coğrafyanın içinden geçiyorsunuz arabadaki gibi kapalı bir alanda bu yaşanamıyor gibi geliyor bana.Bir de ben motoru ata benzetiyorum biraz atadan gelen genlerimizde var gibi geliyor.Motorum yok ama ben de bir gün deh demek istiyorum, inşallah olur.Burdan sizi takip ederek tecrübelerinizden yararlanıyorum.Hocama ve benzer paylaşımlar için diğer dostlara teşekkürler
tekerlerine saglik kardeş 10 numara gezi olmuş. şu sezon bi kapansin ilk işim bi karadeniz turu olacak zaten
GT650R
125 lık motor dedırtmıyor kendıne valla motora bravo sana tebrıkler
üstad ne zaman geliyon? senin geziyi tam sayfa yapicam :D
mükemmel benim hanımda zayıfladığı zaman bende düşünüyorum inşallah..
ustad hangi okuldasin? ilhami ertem se ben yakinda oturuyom :D.. yarin izin günüm işe gitmiicem.. but arada alacagim motora talip cikmis :( carsambaya kadar alamazsam satilicak :(
Ne güzel bir gezi Allah tekerine zeval vermeye, hepimize kısmet olur inşallah...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
usta gelmişsin gazeteye ancak ben disardaydim.. en kisa zamanda gorusmek dilegiyle :D senin geziyi tam sayfa yayinlamayi düşünüyorum. izninle tabi.
size ve ybr ye tebrikler
iki kişi o kadar yol kolay değil doğrusu
size ve ybr ye tebrikler iki kişi o kadar yol kolay değil doğrusu
Vatan toprağı mukaddestir kaderine terk edilemez. Mustafa Kemal ATATÜRK
ybr le süper yol yapmışsınız tebrikler. ben 2 yıl kullandım aynı motoru bu kadar uzun yolculuğa çıkmayı hiç düşünmedim.125cc motorla artçılı bu kadar uzun yolda biraz sıkıcı olmuştur sanırım.
dostummm yurekden tebrıkler,mukemmel bır gezı olmus,resımler de super cıkmıs paylasım ıcın tsk ler.125 cc lık bır makına ıle neredeyse turkıye turu....buyk cesaret dogrusu,ama oto yollarda zorluk yasamadınmı?artcında var dımı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)