çok güzel bir gezi, ve harika bir sunum.
hayran kaldığımı belirterek, tebriklerimi sunuyorum.
çok güzel bir gezi, ve harika bir sunum.
hayran kaldığımı belirterek, tebriklerimi sunuyorum.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Depo üstü çanta orjinal kappa olup, körüklüdür.Depoya mıknatısla yapışmaktadır.Takıp sökmesi son derece basittir.Ayrıca motordan söktüğünüzde sırt çantası olarak da kullanılabilmektedir.
Yolculuk boyunca çok nadir olarak polis ve jandarma kontrolü ile karşılaştık.Ancak hiç durdurulmadık.Bir şey dikkatimi çekti, kurallara uygun araç kullanıyorsanız, sizi durdurmuyorlar.
Hocam Helal Sana Başka Bişey Demiyom
kontrolsüz güç güç değildir
HONDA CBR 1100 XX
maşallah süpersiniz işte bizde hanım ile böyle bi gezi planlıyoruz. bakalım inşallah yaparız
Yamaha'nın size plaket vermesi lazım ybr sınıfının tartışmasız en iyisi tebrikler...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Sen Neymişsin Be Abi Valla Helal Olsun Bravo Yani Gerçekten Ybr Ye De Helel Olsun Satmak Istiyordum Ama Bu Gidişkle Satamayacam Heralde Neyapalim Hayirlisi Ehliyet Yok 1. Sebep Ikin Cisi Haftanin 7 Günü çalişiyorum Nasil Olursa Bigün Ehliyet Alirsam Kaçarim Heralde
Hocam mükemmel bir gezi. cesaretinizi kutlarım demekki insan birşeyi isteyince başarabiliyormuş 90 km hızla bukadar km yapmak valla ne diyeyim şapka çıkarıtıyorum.
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
Süper bi gezi tebrikler. İnşallah allah nasip ederse benimde hayalim bulunduğum marmaristen esşimle beraber yada tek memleketim olan Ankaraya motorla gitmek istiyorum inşallah bir gün yapmak dileğiyle...
İyi günler.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Tek kelimeyle muhtesemsiniz...
Sabah cayimi uzun zamandir boyle keyifle icmemistim, fotolar, gezdiginiz yerler harika. 20 seneden fazladir gormedigim, cocuklugumun gectigi Iskenderun'u da sayeniz de gordum. Allah motorunuza ve size zeval vermesin. Daha nice gezilere dileklerimle.
fotolara dalıp gitmemek elde değil...bir çok forum sakini gibi benimde hayallerimi süsleyen bir gezi olmuş (tabi iştenten güçten vakit bulabilirsem :()...
merakı mı mazur görmeseniz mesleğinizi soracaktım (sanırım öğretim üyesisiniz ama)...uzun vakit ayırmak gerekiyor böyle bir gezi için...
eline koluna sağlık süper bir gezi olmuş.kahramanmaraşın resimlerini görünce aklıma askerlik günlerim geldi,az mı dolaşmadım maraşda ama dondurmasıda süperdir herkeze tavsiye ederim biraz uzaktır ama neyse.paylaşım için tskler...
facebook(Fazer Tutkunları)
harikasınız üstadım. çok güzel bir gezi olmuş. sayenizde zaman tünelinde yolculuk yapıp geçmişe döndüm. ne yıllardı yaa. akdeniz, içanadolu, güneydoğu, karadeniz... kesinlikle en güzeli karadeniz. hele o rize yok mu? ahhh ahhh. çokkk anılarım varrr, çooookkk. paylaşımınız için teşekkürler.
tokat resimlerinize baktım bende uzun uzun. her şehirle ilgili yaşanmışlığı olan bir arkadaşımız var size cevap veren. resimler için bukadar zaman harcayıp bizimle paylaştığınız için çok çok teşekkür..
hocam çok güzel gezi olmuş valla ben bir şey sormak istiyorum o sıcaklarda hiç hararet yapdımı birde ne kadar benzin yaktıı
Vallahi helal olsun tebrikler..Benimde böğle gezilerim çok...İnsanın canına can katıyor...Şu Suzuki GSX-R 1000 satamadık satsam bi 600 F alsam bende türkiye turuna çıkacağım .....SPONSOR yokmuuuuu...10.000 km lik yol için sponsor iyi olur...
demek niksara da geldiniz keşke haber verseydiniz gelmeden karşılardım ben. burda öğretmenevinde mi kaldınız? siyah ybr görmüştüm bu pazartesi öğretmenevinin önünde revit mont vardı üstünde siyah ybr o sizmiydiniz?
bir internet cafeden nete girdim memlekete(zonguldak a) gitmek üzere saat 00:00 daki arabamı beklerken, aylardır karadenize gidememiş biri olarak tahmin edebilenler vardır mutlaka müzik varmış birkaç şarkı seçtim ( ki hepsi Kazım KOYUNCU ) Motosiklet.net e girdim bir baktım baslık " YBR 125'le 4.300 Km(Edirne'den Doğu Akdeniz'e ve Oradan Doğu Karadeniz'e) " hemen login oldum ve daldım baslığa muhtemelen su anda evde olsaydım gözümden ağır ağır damlayan bikaç yağmur damlası vardı. Kazım KOYUNCUN'nun şarkılarının etkisi ve o Hopa'nın fotoları bittiğim an hopa kısımıdır süper bir gezi Karadeniz bekle geliyorum yarın sabaha sendeyim
Süper gezi Nekadar Tebrik Etsem azdır. Hele Plansız çıkılan yol olayı tam favorimdir rüzgarın estiği yöne
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)