Giresun
Shot with FinePix S5700 S700 at 2007-07-19
Ünye girişi
Osmancık-Tosya yolu
Giresun
Ünye girişi
Osmancık-Tosya yolu
çok güzel resimler, harika bir gezi olmuş, fotoların devamını bekliyoruz...
"Motosiklet Özgürlüktür."
Çok güzel bi gezi. İnşallah isteyen herkesin böyle bi şansı olur.
Tosya Çeltik tarlaları
valla tebrik ediyorum sizi üstelik de iki kişi ybr ile süpersiniz allah kaza bela göstermesin hayırlı yolculuklar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Gerede'den Otoyola girdikten sonra bir mola
Bolu Dağı Tüneli Ankara yönünden
Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden Avrupa yakasına geçiş ve son.
Uzun seyahate çıkacaklara bir iki öneri:Gezinin planını mutlaka kafanızda da olsa yapın.Günlük olarak 500 km'nin üzerinde veya 5-6 saatin üzerinde yol yapmayın.Yorucu oluyor.Yanınızda yaz veya kış fark etmez, yağmura ve soğuğa dayanıklı giyisi bulundurun.Görünüm itibariyle kafanıza yatmayan, kuş uçmaz kervan geçmez yerlerdeki benzincilerden benzin almayın.Motorunuzun hacmi ne olursa olsun bakımlı ise yollara çıkmaktan çekinmeyin.Yanınızda yedek buji, ampul, zincir ve motor yağı,iç lastik, pompa, lastik yamama ve sökme malzemeleri bulundurun.Gerisi Allah'a kalmış.Herkese hayalindeki yolculuğu gerçekleştirmesi dileğiyle, hoşçakalın.
çok güzel bir gezi olmuş gerçekten.Elinize sağlık.
Ybr de çok yakışıklı gözüküyor.
İşte size hayatınız boyunca unutamayacağınız, parayla ölçülemeyecek bir anı.
Doya doya keyfini çıkarın çünkü hakettiniz...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
hocam gezi çok güzel gerçekten imrendirici...
KIRMIZI BOĞA..
helal olsun çok güzel gezi olmuş bu arada karadeniz sahil yolu ne güzel olmuş öyle yaff..
güzel gezi olmuş tebrikler
bir de şu fotolar derli toplu bir mesajda olsaydı
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hocam çok güzel gezmişsiniz valla ben gezi diye buna derim eminim şu andan itibaren ybr 125 satışında patlama olacaktır bu topiği okuyan ve ybr almakta kararsız olanlar için bence süper bi başlık tebrikler hocam...
helal olsun ybr 125 e..
hem siz hem motorunuz çatlattınız milleti hocam
(bende dahil )
viva de la penguena !
Harita üzerinden birebir takip ettim rotanızı. Bir harika gezi olmuş. Bileğinize sağlık.
Allah bizede nasip etsin...
[B]Motosiklet araç değil amaçtır...[/B]
Bu gün usanmadan takip ettik seni ve son da verdiğin mesaj da çok anlamlı.Hem paylaştığın resimler ve hem de tecrübelerin için ne kadar teşekkür etsk azdır.
gerçekten mükemmel bi gezi tebriler arkadaşım
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
harikasınız arkadaşlar vallahi asvaltı ağlatmışsınız imrenmekte ne kelime eridim bittim harika bi gezi olmuş Allah kaza bela vermesin inşaallah...
Resimlerden Sonra Tebriği Hakettiniz..güzel Gezi Olmuş..nice Uzun Yollara Sağlikla
çok güzel olmuş ellerine ve motoruna sağlık sivas merkezede uğrasdın abi güzeldir burada
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
abi harika biz 130km lik yolu nasıl geder geliriz diye hesaplarken dostumuz türkiyeyi dolaşmış valla helal olsun gözüm kaldı darısı bize diyelim
(her ne kadar imkansız olsada)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)