tebrikler.bizim Ybr.ler bu resimleri görmesin,zaten durdukları yerde kişneyip,şaha kalkıp huzursuzluk yapıyorlar.Başedemeyiz sonra onlarla. Aslında hepimizin gönlünde yatan bir gezi olmuş.Paylaşım için binlerce teşekkürler.
mükemmel gezi , harika paylaşım teşekkürler , bizim ybr neymiş meğersem , inşallah bizde yapabiliriz...
Hocam, hakkaten birçok insanın hayalinde olan birşeyi gerçekleştiriyorsunuz. gerçekten özencimi ve tebriklerimi sunuyorum.. benim gibi ehliyet alma arefesinde olan biri için yol gösteren bir yol haritası gibi bu paylaşım.. (künefe ve maraş dondurması fotolarına bittim..)
hayırlı yolculuklar..
helal olsun nediyelim emeğine sağlık resimler içinde walla nediyim motoruna iyi güwenipde yola çıkmışsın kazasız sürüşler dilerim
Bizde yaşıyomuyuz Fotolara baktıkça moralim bozulmaya başladı
senin için çok eğlenceli olduğuna eminim, çok güzel kilometreler yapmışsın yağ değişimi yaptınmı hiç
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Yemin ederim sen fotoları koydukça tatil havasına girdim şu an .Peah bea çok ihtyacım varmış tatile.sıkıldım artık dört duvar arasında patlayacam şimdi..
memleketim çok güzel,cennet köşesi bu yerlere bizleride götürdüğün için saol
tekerine sağlık dostum bir gün mutlaka gerçekleştireceğim bi rüya kare kare önümde duruyor
ALLAH sana motoruna karagün göstermesin.
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Borçka Çoruh Nehri
Borçka-Camili-Karagöl Yolu
Borçka-Karagöl arasında hiç çekinmeden içebileceğiniz,buz gibi sular ve şelalelerden sadece biri
Borçka-Karagöl.Dünya gözüyle cenneti görmek istiyorsanız, gitmelisiniz.Yalnız giriş ücretli.
Borçka-Karagöl.Bir uyarı.Bu cennette sivrisinekler de var.Hem de bol.Bu sebeple sivrisinek ilacınızı mutlaka yanınızda götürün.
Borçka-Karagöl
Tebrikler. Umarım her geziniz bunun gibi sorunsuz geçer
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)