sonuna kadar haklısın abisonuna kadar biliyorum büyük sorumsuzluk..ama bana sağlam bi ders oldu bidaha böle biş haytta olmaz
sonuna kadar haklısın abisonuna kadar biliyorum büyük sorumsuzluk..ama bana sağlam bi ders oldu bidaha böle biş haytta olmaz
yeri ve zamanı söylemen yeter en pahalı parcan nedır kı senın komple motoru alırım ya parcayla falan uğrastırma benı
ama önce benı yenmen lazım kaybedersen benım bır ıkı parcam var onlarıda sen alıver artık yada anahtarını bırak gıt...!!! sanırım o kadar eder
selamlar
tansel
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
yaw pınar ablanın motorunun ibresini anlayamadım???????nasıl oluyor!!!!!
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
çok kolay parmağını takıyosun çeviriyosun 140 çeviriyosun 100 :D
eee SUZUKI DL650 V STROM sonuçta hysung yanında kanuni gibi kalıyo
SUZUKI DL650 V STROM aklıma gelince dalıyorum bi yerlere olsada yesek gibi deli gibi aşık olduğum kız gibi çok seviyom ben bu motoru yav
2008 V-Strom 650
MSRP: $6,699.00
ben herhalde tavla oynamaya kesin tovbe ederim bu gün km saatini arıyorum bulamadım sinirlerim bozuldu....
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
bende gidon arıyorumda piyasada yok naapsak acaba
valla Faruk Arkadaşım Linki Gösterdi .. Aradan Geçmiş biraz zaman Ama Genede Olsun : ) bizde Yeni Tanıştık Farukla.. eminim o Zamanda Tanıssaydık Eminim BEnde orada Olurdum MT59 Muratlı Group
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Güzel Bir Gezi Olmuş Elinize Sağlık...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)