tek kişilik kıbrıs gezisi izmir selçuktan başladı.
Reklamlar
-
izmir selçuktan başladığım kıbrıs gezisi,sırasıyla aydın,denizli,dinar,burdur,bucak,antalya (konaklama) alanya,anamur,silifke (konaklama) mersin (konaklama) erdemli,silifke,taşucu limanından fergün denizcilikle kıbrıs girneye geçiş,
kuşadası end mesl lisesi saymanlık memuru arkadaşım ertaç akın akan sabah çayı için ona uğradım aydın kardeş köye sohbeti ve ikramları için teşekkür ederim kendisine.kolay gelsin ertaç
Shot with F15 at 2007-07-08
afyona bağlı başmakçı kasabası kahveler
gençlere rastladım köyden çıkarken
akşam burdurda benzinlikte kaldım çadırda
sabah toplandım çıktım yola
Shot with F15 at 2007-07-09
burdurdaki motoran bayisi orhan usta ve oğlunuda ziyaret ettim. mt den serhat ekinci ve halilde geldi karşılamaya.
sonra serhat ekinci ve halille birlikte burdurda müze kafeteryada kahvaltıya gittik ikisinede çok teşekkür ederim bana zaman ayırdıkları için
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Reklamlar
-
Ümmet kardeş yolun açık olsun,beni ömerli gezisinden hatırlarsın eski jinlun,hep beraber kahvaltı etmiştik.Hayırlı yolculuklar,sağsalim dönmeni dilerim.
-
devam hocam devam.Kim tutar Ümmet Perkitan'ı.....yolun açık olsun
Yanan Bodrum'dan sevgiler
-
100 Oktan Moderatör (Komtan)
Hayırlı yolculuklar ümmet abi, Girne 'den sonrasını yazmamışın, neler yapacaksın Kıbrıs 'ta, nerelere gideceksin? Detayları paylaşsana, belki Kıbrıs 'tan takip edenler vardır..
-
syht
komtan adlı üyeden alıntı
Hayırlı yolculuklar ümmet abi, Girne 'den sonrasını yazmamışın, neler yapacaksın Kıbrıs 'ta, nerelere gideceksin? Detayları paylaşsana, belki Kıbrıs 'tan takip edenler vardır..
kıbrıstan sonrası orda belli olur yani kıbrısta, kıbrıstan dönünce ara vercem biraz motoranın isteği ile.ama zaman herşeyi değiştirir.ne olcağı belli olmaz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Süper Moderatör (BBRR)
Ümmet abi yolun açık olsun ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Gaziantep İl Temsilcisi
-
Abi yolun açık olsun, hayırlı yolculuklar...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
abi cuma izmirde beraberdik cumartesi kuşadası şelçukta görüştük. pazar sabahıda erkenden kalktın gittin yolcu ettik seni maşallah iyi yol yapmışsın bir günde. sanırım bugünde antalyaya girmişsindir. sonra mersin sonra kıbrıs.
süpersin abicim kazasız belasız
-
09 Temmuz 2007, 17:25
ümmet bey yolun açık olsun.hayırlıca gider hayırlıca dönersin inşallah..senden bir şey öğrenmek istiyorum belki ilerde bizede lazım olur..kıbrısa giderken motor için triptik çıkarmak gerekiyormu.hosca kalın
-
09 Temmuz 2007, 17:26
oh oh maşallahın var ümmet abi...hiç dur durak bilmezmisin abi sen ya... seni izlerken ben yoruluyorum vallaha...yine yollar senden sorulmuş ege kıyılarının tozunu toprağa katarak gitmişsin vallaha abi...kazasız belasız nice gezilere...kendine iyi bakasın hastalanmayasın sakın yollarda abi...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
09 Temmuz 2007, 17:28
Abi Allah yolunu açık etsin.. Maşallah diyorum....
-
09 Temmuz 2007, 17:34
yolun açık olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim....
-
09 Temmuz 2007, 17:52
ahana da ben... ümmet abii biz sana teşekkür ederiz biz dostlarını hatırladıgın için.. teşekkürler.. kazasız belasız inşallah..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
09 Temmuz 2007, 17:55
Ümmet abi Pazar günü ben kamptan ayrılırken yani tam motorun marşına basmak için anahtarı soktum marşa basacaktım senin telefon alarmın çalı 7:30 da.günül isterdi sana eşlik edeyim ama yolda tersmiş zaten.
Kolay gelsin sana abicim.Kazasız belasız sürüşler.
Tekerine taş değmesin
-
09 Temmuz 2007, 20:27
abi geldiğini erken öğrenseydik bırakmazdık seni petrol istasyonun da yaww işallah bidaki sefere misafir ederiz seni
hayırlı yolculuklar kazasız belasız sürüşler
-
09 Temmuz 2007, 21:51
-
09 Temmuz 2007, 22:52
-
09 Temmuz 2007, 23:11
Yolun açık olsun Ümmet abi...
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
10 Temmuz 2007, 05:11
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
kıbrıstan sonrası orda belli olur yani kıbrısta, kıbrıstan dönünce ara vercem biraz motoranın isteği ile.ama zaman herşeyi değiştirir.ne olcağı belli olmaz.
"kimsesiz kurd'a, kendi dağının maralı yeter."
sen eskiden hürdün. hür gezerdin. kimse sana zincir neyim vuramazdı...
ah be abicim...
hayırlı yolculuklar dilerim. yolun açık olsun...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler