tek kişilik kıbrıs gezisi izmir selçuktan başladı.
Reklamlar
-
16 Temmuz 2007, 23:26
ümmet abi merhaba ben şener:istanbuldan marmok ta cadırını bizim yakınına kurmuştun adana mt vardı aramızda eşimle katılmıştım honda silwerving .senin sayende tektekeri tanıdık neyse kendine iyi bak hayırlısıyla gittin allah dönmenide nasip etsin.görüşmek üzere
Reklamlar
-
16 Temmuz 2007, 23:49
Vay Abim açılmış Kıbrıs'lara doğru.Bundan sonra duracağını zannetmiyorum ya neyse.Yolun açık olsun Abicim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
18 Temmuz 2007, 11:18
-
18 Temmuz 2007, 11:21
yaw ümmet abi bi dur durak bil yaw...seni izlerken biz yoruluyoz... göçmen kuşlar gibisin vallaha...
fotolar güzel...paylaşım için teşekkürler...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
18 Temmuz 2007, 11:24
-
18 Temmuz 2007, 11:30
syht
dishy adlı üyeden alıntı
Özür dilerim Ümmet abi :( Elimde değildi ama kendimi suçlu hissettim.. :( Hastanede seruma bağlı yatıyordum geçen hafta 5 gün.. :(
O kadar hayal kurduk, sen ben malum şahıs
Bir daha geldiğinde inşallah mani çıkmazda eğleniriz..
Yolun hep açık olsun.....
sorun değil tubiş seni iyi tanıyorum,ufacık gönlünde herkese yer var tekrar geldiğimde görüşürüz elbet.sen sağlığına dikkat et.esen kal.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
18 Temmuz 2007, 11:36
-
18 Temmuz 2007, 12:41
silifkedeki katkılarından dolayı mt üyesi derya motordan mehmet derya beye çok teşekkürler.
Shot with F15 at 2007-07-18
Shot with F15 at 2007-07-18
www.perkitan.com
-
18 Temmuz 2007, 13:14
Kuşadası EML'nin saymanı hala orada mı?
Kıbrısa' selamlar.
-
18 Temmuz 2007, 14:19
ümmet abiye ziyareti için çok teşekkür ediyorum
-
18 Temmuz 2007, 15:13
oh ohh iyi yolculuklar abicim geziyosun yine... Selamlar götür bizlerdenb gittigin yerlere...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
19 Temmuz 2007, 00:17
arkadaşlar yorumlarınız için hepinize çok teşakkürler.kıbrıs gezisi sona erdi yeni gezi paylaşmlarında görüşmek üzere.
gupilya adlı üyeden alıntı
Kuşadası EML'nin saymanı hala orada mı?
Kıbrısa' selamlar.
evet orda,bi kardeşide ankarada mke de silah bölümünde görevli (özkan) kıbrıstan döndüm ankaraya doğru geliyorum.
www.perkitan.com
-
19 Temmuz 2007, 02:04
kazasız belasız yolculuklar Ümmet abi Allah yolunu açık etsin.
-
20 Temmuz 2007, 17:57
syht
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
ümmet abi geziyorsun yine gelecenmi bu tarafa özletme kendini abi bu arada bu kıbrız gazisinin hikayesını dinlemişsındır umarım burda anlatsayadın dinlemiyen arkadaşlarda bir ders cıkarırdı cok huzunlu bir hikayesi var o abinin adını unuttum ama gercekten cok zor şeyler yaşamiş yolun acık olsun abi....
[/IMG]
evet geziyorum aydemir son turlar bunlar, otarafa artık seneye baharda gelirim herhalde,kıbrısın hikayesini yanımdaki adamdan dinledim.rumlar adamı esir almışlar.aynı andada başka yerde ailesini ve çocuklarını katletmişler.biraz anlattı banada tüylerim diken diken oldu.adam gönüllü bekliyor şehitliği ziyaretçilere kitap satarak sağlıyormuş geçimini.kitapta konu kendi hayatı imiş.yanında yokmuş,olsaydı bitane alcaktım.
www.perkitan.com
-
30 Temmuz 2007, 13:35
http://www.starkibris.net/index.asp?haberID=3148
HABER
Motorlu aşçı Kuzey’i tanıtıyor
SELDA BEKTAŞ
Türkiye’yi motoruyla baştanbaşa 15 kere gezdiğini söyleyen 51 yaşındaki İzmirli Ümmet Perkitan’ın Kuzey Kıbrıs hayali gerçek oldu.
Perkitan, yaklaşık 30 yılını motor üstünde geçirerek yalnızlığını bastırmaya çalışıyor. Henüz 6 aylıkken evlatlık verilen Pertikan, 6 yaşında evlat edinilen aile tarafından yuvaya terk edilmiş. “Bir ailem olmadı, bu nedenle evlenemedim” diyen Perkitan, evlilik hayallerini bir kenara bırakıp, motor tutkusuyla, özgürlüğün tadını çıkarmaya başladığını söylüyor. Asıl mesleği aşçılık olan Pertikan, geçtiğimiz günlerde uzun süre hayalini kurduğu Kıbrıs gezisini gerçekleştirdi. Kıbrıs’ın doğal güzelliklerine hayran kaldığını söyleyen Pertikan’nın yakıt masraflarını kendisine sponsor olan ve yeni motosikletini veren firma karşılıyor. Kendi web sitesinden gezdiği yerlerin köy köy tanıtımını yapan Pertikan, bazı zamanlar da düğün ve mevlit yemekleri yaparak geçimini sağlamaya çalışıyor. Biraz parası olunca da kendini vuruyor yollara. Gelecek yılbaşında Kuzey Kıbrıs’a tekrar geleceğini söyleyen Ümmet Perkitan, gezdiği bölgelerin fotoğraflarını çekip, bir internet kafede web sitesine yerleştiriyor. 2 web sitesi ve 20’ye yakın üye olduğu sitelerde gezdiği yerlerin tanıtımını yapan Perkitan, sitelerin 100 bin kişi tarafından her gün ziyaret edildiğini gururla söylüyor. Kuzey Kıbrıs’ta kaldığı 5 gün boyunca çadırında yatan Perkitan, Kuzey Kıbrıs’ı köy köy gezdikten sonra geçtiğimiz günlerde, Girne Turizm Limanı’ndan Türkiye’ye geri döndü.
28.07.2007
-
30 Temmuz 2007, 14:06
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
http://www.starkibris.net/index.asp?haberID=3148
HABER
Motorlu aşçı Kuzey’i tanıtıyor
SELDA BEKTAŞ
Türkiye’yi motoruyla baştanbaşa 15 kere gezdiğini söyleyen 51 yaşındaki İzmirli Ümmet Perkitan’ın Kuzey Kıbrıs hayali gerçek oldu.
Perkitan, yaklaşık 30 yılını motor üstünde geçirerek yalnızlığını bastırmaya çalışıyor. Henüz 6 aylıkken evlatlık verilen Pertikan, 6 yaşında evlat edinilen aile tarafından yuvaya terk edilmiş. “Bir ailem olmadı, bu nedenle evlenemedim” diyen Perkitan, evlilik hayallerini bir kenara bırakıp, motor tutkusuyla, özgürlüğün tadını çıkarmaya başladığını söylüyor. Asıl mesleği aşçılık olan Pertikan, geçtiğimiz günlerde uzun süre hayalini kurduğu Kıbrıs gezisini gerçekleştirdi. Kıbrıs’ın doğal güzelliklerine hayran kaldığını söyleyen Pertikan’nın yakıt masraflarını kendisine sponsor olan ve yeni motosikletini veren firma karşılıyor. Kendi web sitesinden gezdiği yerlerin köy köy tanıtımını yapan Pertikan, bazı zamanlar da düğün ve mevlit yemekleri yaparak geçimini sağlamaya çalışıyor. Biraz parası olunca da kendini vuruyor yollara. Gelecek yılbaşında Kuzey Kıbrıs’a tekrar geleceğini söyleyen Ümmet Perkitan, gezdiği bölgelerin fotoğraflarını çekip, bir internet kafede web sitesine yerleştiriyor. 2 web sitesi ve 20’ye yakın üye olduğu sitelerde gezdiği yerlerin tanıtımını yapan Perkitan, sitelerin 100 bin kişi tarafından her gün ziyaret edildiğini gururla söylüyor. Kuzey Kıbrıs’ta kaldığı 5 gün boyunca çadırında yatan Perkitan, Kuzey Kıbrıs’ı köy köy gezdikten sonra geçtiğimiz günlerde, Girne Turizm Limanı’ndan Türkiye’ye geri döndü.
28.07.2007
süpersin ümmet abi... bu arada evlatlık verildiğini ve üvey ailen tarafından yuvaya terk edilmiş olduğunu bilmiyordum ne insanlar var
bu arada ileride yurt dışı gezisi düşünüyormusun ?
-
30 Temmuz 2007, 14:09
kim tutar seniii yürüü be allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler
-
30 Temmuz 2007, 19:09
ümmmet abi hani ankaraya geldiğinde foto çekilmiştik koymamışsın
-
01 Ağustos 2007, 01:12
yolun açık olsunn ümmet abii selamettleeee.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
-
01 Ağustos 2007, 15:07
slm
cafeci06 adlı üyeden alıntı
ümmmet abi hani ankaraya geldiğinde foto çekilmiştik koymamışsın
resimler burda sen görmemişsin ertesigün hemen ekledim.burdan bakabilirsin selamlar ankaraya.
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...tirdim-22.html
www.perkitan.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler