hafta sonu ömerliye balığa gidicem gelmek isteyen var mı .?
hafta sonu ömerliye balığa gidicem gelmek isteyen var mı .?
Tutmayamı,yemeğemi?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
kısmetse tutmaya sonra pişirmeyi denemeye pişirebilirsemde yemeye
Şimdiden söz veremem ama başlığı takip edicem.Eğer işle ilgili problemim çıkmazsa Ben sana bilgi veririm.Gelmek isterim kısacası.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
tavsiye edeceğin başka bir yer varsaya oraya gideyim bari
OFFF.. Balık dedinmi biterim.. bende gidiyorum balığa, ama istanbul uzak.. Çok isterdim ama malesef uzak gelemem :( Zaten yanımda gelecek kimse bulamıyorum. Yalnızda balığa gidilmiyor. Keşke yakın olsaydık ..
dostum maalesef anadolu yakası balık yönünden fakir,şansına belkide gelir ama sen istersen gezme bahanesiyle yola çık balık da gelirse süper olur
http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=14
bir bak fikir edinmen açısından iyi olur avrupa yakası daha verimli diyorlar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
hadımköy taraflarında durusu gölü vardı ora hakkında bilgin varmı kardeşim olmassa orayamı gitsek naapsak
shalter istanbula yolun düşerse haber ver senlede gideriz
Durusuya 3 hafta önce keşif için gittim harika bir yer, balıkçılarla konuştum gündüz pek bir şey çıkmadığını söylediler ben oradaykan biri çapak aldı fena parçaydı. Balık bahane diyorsan tavsiye ederim. Yer olarakta ismini şimdi unuttum Balıkçı .... diye bir tabela var yol üstünde oradan girdiğinde 500 m. sonra yol bitiyor ağaçların arasından göle iniyorsun harika bir manzarası var.
http://www.balikavi.net/forum/showth...ghlight=durusu
ne çıkar nasıl çıkar burada bulabilirsiniz
babaçi sen takip ettiğe göre anlıyosun bu işten :D orda balıksız aç kalmayalım sonra sende gelsene :D
anlarım demeyelimde takip ederim,ömerli barajına hangi mantıkla bırakıldıysa atılan israil sazanları hem aynalı sazan yumurtalarını dölleyip hemde var olan yavru sazan ve yumurtaları tüketmektedir.
enson aynalıyı ömerliden 8 sene önce almıştım 7kg gelmişti,2 sene önce gittiğimde ise israiller okadar çoktu ki çarpma ile yemsiz 2 saatte 120 parça almıştım ama tadı berbat ve çok kılçıklı
seçimden sonra izine çıkacağım şu an iki arkadaşım izinde olduğundan nöbetleri tek tutuyoruz bu da çok yorucu oluyor sana birde riva çayağzı nı öneririm hem gezi hem balık 22 temmuzdan 15 ağustosa kadar boşum ne zaman istersen rivaya kaçarız
heyy
banada haber verin
bende gelirim
göl balıkçılığından anlamam ama deniz balıkçılığında iyiyimdir
GKN MOTORS
babaçi senle 22 temmuzdan sonrasına sözleştik ozaman
hiç fena olmaz söylelim birine hatta muhtemelen okurlar birazdan
Shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530> at 2007-07-09
Shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530> at 2007-07-09
Shot at 2007-07-09
Shot at 2007-07-09
1978 yılında Ömerli Balık Gölünde Balık popülasyonu yaratma işini babam yapmıştı. Deniz Biologlarının çalışmalarının kaptanıydı. 80 li yıllarda inanılmaz balılar tuttuk gölde. Alalar, aynalılar, turnalar Bolluktu vallah.
Şimdi heryeri ve harşeyi yokettiğimiz için, böyle efsane gibi anlatıyoruz.
Gölde Balık tutmaktan o zamandan beri çok hazzetmiyorum. Ama sana rast gele
Poturdak
anlaşıldı ömerliden vaz geçicez galiba
başka neresi olabilir yada ortaöyemi insem naapsam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)