Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

36 saatlik Bozcaada gezimiz

Motovento
    REKLAM ALANI
    banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Arkadaşımla pazar günü aldığımız ani bir kararla bozcaadaya gitmek için yenikapıya gidip çarşamba gününe bandırma feribotuna biletlerimizi aldık. Pazartesi günü ilk işim 4100km de olan motorumu ne olur ne olmaz diye ferco motora götürerek uzun yol için kontrollerini yaptırdım.
    Çarşamba günü geldi çattı motorumu hazırlamak için apartmanımın önüne kadar çektim. Eşyalarımı Kappa 52lt soft çantam ve sırt çantamla taşıyacaktım.

daha sonra Alperin gelmesiyle annemler yolculuk öncesi ilk fotoğraflarımızı çektiler

12:30 da feribotumuzun kalkmasıyla hedefimiz Bandırma idi.
    Feribottan fotoğraflar:
    Alper

Ben

Feribottan biraz rötarlı indikten sonra (15:00) 15:20 ye kadar telefon görüşmeleriyle geçti ve aklımıza adaya arabalı vapurun 18:00 da olduğu geldi, hemen yola koyulduk. Yolumuz Bandırma-Biga-Çan-Etili-Bayramiç-Ezine-Geyikli-Bozcaada(200km civarı) şeklinde olacaktı. Bu yolu kullanacak arkadaşların erimiş asfalt ve gereksiz yere dökülmüş mıcırlara dikkat etmelerini öneririm. Saatin öğleden sonra olması sebebiyle asfalt epey bir erimişti. Ezine de yolu sorduğumuz kişiler İskeleye İzmir yolundan yeni bir bağlantı yapıldığını ve oranın daha kısa olduğunu sölemeleri üzerine o yoldan gitmeye karar verdik. saat 17:20 civarıydı. Sapağa geldiğimizde yolun kapalı olduğunu gördük ama yine devam edecektik. Yapım aşamasındaki yola girdik ve 17 40 civarı iskeledeydik. 18 de vapura binerek adaya geçmeye koyulduk

Adaya inmemizle teyzemin evine geçerek eşyalarımızı bırakıp aç olan midelerimizi doyurmak için ayazma plajına koyulduk.

ve yemek vakti

Ben ve cbf

adada akşam oldu =)

akşam öğrendikki 2 arkadaşımız otobüse atlamış ve sabaha adaya geleceklermiş bizde atıştıracak birşeyler alarak eve geçtik onları karşılamamız için erken uyanmak zorundaydık =)
    Sabah oldu Alper hala uyuyordu bu fotoğrafın nasıl çekildiğinden haberi yok

2 arkadaşımız geldikten sonra ayazma plajına giderek denize girdik, malesef 10 sene öncesinden baya bir fark vardı plaj temizliği konusunda hala temiz olmasına rahmen eski halini aratıyordu.
    16:30 da arabalı vapurla dönüş için yola çıktık. Vapurdayken fazla yüklerimizi kargoya verme kararı aldık ancak ben önden gidecektim, Alperler kargoya vereceklerdi, Bandırma da buluşacaktık. 17 40 ta lodosun etkisiyle geyikliye geç vardıktan sonra aynı güzergahtan yola çıktı 20 de bandırmaya varmıştık sıla ve ben, feribot saat 21 30 da olduğu için Alperleri beklemeye başladık o sırada onlardan gelen mesajı gördük Avrupadalardı =) tekirdağ üstünden dönmeye karar vermişler. 23:50 de yenikapıda olduk ve oradan bahçeşehire yavaş yavaş 12 20 de vardık. Ardından herkes evine geçti.

artçım sıla(beyazlı) ve ben

36 saat sonra tekrar evimdeydim, yazımda sürçü-lisan ettiysem affola...
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    dostum güzel gezi olmuş nice gezilere
    kaza bela uzak olsun
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

tronic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fazer
    gezi güzel de adaya inince denize mi attınız kaskları ne oldu?
    [I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]

Motosikleti
    Yok
    teşekkürler arkadaşlar =)
    tronic biraz öyle oldu kıyafetlerden kan ter içinde kalmıştık biraz rahatlamak için kuralları çiğnedik
    Piaggio Xevo 250ie

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Ada da geçen sene yol yapım çalışmalarından dolayı epey harfiyat vardı ve yollar kötüydü. Şimdi nasıl acaba? Deniz suyu sıcaklığı nasıl? Geçen sene su öyle soğuktu ki doyasıya girememiştim o güzel suya.
    Hayatonda

Motosikleti
    Yok
    ErdoganAktas yol yapım çalışmaları son bulmuş ama yollardaki mıcırlar otomobillerin lastiklerinden direk motosiklete fırlıyor bu sebeble sağ yan grenajımda iki tane taş izi oldu. asfalt erimesin diye heryere mıcır dökmüşler. Onun haricinde adanın merkezinde taş yollarda biraz sorun oluşmuş gibime geldi, en son 5 sene önce gitmiştim adaya ozamandan beri baya değişime uğradığını farkettim. çevre temizliği, populasyon vs... Deniz suyu sıcaklığına gelince malesef her sene olduğu gibi bu senede su baya soğuktu. kıyıdan açıldıkça da daha fazla soğumaya devam ediyor :D titreye titreye girdik, bir de gittiğimiz gün lodos varmış belki o biraz etkisini arttırdı.
    Piaggio Xevo 250ie

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    güzel gezi olmuş.devamını bekleriz
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    TebRİkLeR
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Şu asfalt erimesin diye yollara özellikle de virajlara döktükleri mıcırlar yüzünden biz motosikletlileri ne büyük tehlikeye attıklarının farkında değil mi bu insanlar? Geçen sene oldukça yavaş olmama rağmen kaç defa yoldan çıktım ve kaydım. Birden bire özellikle de virajlarda karşımıza çıkan bu mıcırlar özellikle şehirlerarası yollarda çok fazla dikkat etmemiz gereken bir şey. Yol boyunca sülalelerine kadar sövmüştüm.
    Hayatonda

Motosikleti
    Yok
    ErdoganAktas senin gibi aynısını bende yaptım malesef. birde okadar dengesizdiki bir yerde hiç mıcır yok asfalt erimiş az ilerisinde her taraf mıcır bende çan ilçesinde benzin istasyonuna girerken motor kaymasın diye istasyona giremeyip tabelanın önünde durabildim. Aslında beyaz asfalt kullansalar sıcağa karşı daha dayanıklı olacak. birde mıcırın bir kötü yanıda öndeki aracın taşları kaldırıp sana atması motoruma 2 tane taş çarptı ve iz bıraktı
    Piaggio Xevo 250ie

helal size valla güzelde anlatmıssınız

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler