36 saatlik Bozcaada gezimiz
-
Reklamlar
-
dostum güzel gezi olmuş nice gezilere
kaza bela uzak olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
gezi güzel de adaya inince denize mi attınız kaskları ne oldu?
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
teşekkürler arkadaşlar =)
tronic biraz öyle oldu kıyafetlerden kan ter içinde kalmıştık biraz rahatlamak için kuralları çiğnedik
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
Ada da geçen sene yol yapım çalışmalarından dolayı epey harfiyat vardı ve yollar kötüydü. Şimdi nasıl acaba? Deniz suyu sıcaklığı nasıl? Geçen sene su öyle soğuktu ki doyasıya girememiştim o güzel suya.
-
ErdoganAktas yol yapım çalışmaları son bulmuş ama yollardaki mıcırlar otomobillerin lastiklerinden direk motosiklete fırlıyor bu sebeble sağ yan grenajımda iki tane taş izi oldu. asfalt erimesin diye heryere mıcır dökmüşler. Onun haricinde adanın merkezinde taş yollarda biraz sorun oluşmuş gibime geldi, en son 5 sene önce gitmiştim adaya ozamandan beri baya değişime uğradığını farkettim. çevre temizliği, populasyon vs... Deniz suyu sıcaklığına gelince malesef her sene olduğu gibi bu senede su baya soğuktu. kıyıdan açıldıkça da daha fazla soğumaya devam ediyor :D titreye titreye girdik, bir de gittiğimiz gün lodos varmış belki o biraz etkisini arttırdı.
Piaggio Xevo 250ie
-
güzel gezi olmuş.devamını bekleriz
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Şu asfalt erimesin diye yollara özellikle de virajlara döktükleri mıcırlar yüzünden biz motosikletlileri ne büyük tehlikeye attıklarının farkında değil mi bu insanlar? Geçen sene oldukça yavaş olmama rağmen kaç defa yoldan çıktım ve kaydım. Birden bire özellikle de virajlarda karşımıza çıkan bu mıcırlar özellikle şehirlerarası yollarda çok fazla dikkat etmemiz gereken bir şey. Yol boyunca sülalelerine kadar sövmüştüm.
-
09 Temmuz 2007, 22:59
ErdoganAktas senin gibi aynısını bende yaptım malesef. birde okadar dengesizdiki bir yerde hiç mıcır yok asfalt erimiş az ilerisinde her taraf mıcır bende çan ilçesinde benzin istasyonuna girerken motor kaymasın diye istasyona giremeyip tabelanın önünde durabildim. Aslında beyaz asfalt kullansalar sıcağa karşı daha dayanıklı olacak. birde mıcırın bir kötü yanıda öndeki aracın taşları kaldırıp sana atması motoruma 2 tane taş çarptı ve iz bıraktı
Piaggio Xevo 250ie
-
10 Temmuz 2007, 00:37
helal size valla güzelde anlatmıssınız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler