Motorlarınızla daha çok fotoğraf çekmeyi unutmayın arkadaşlar . Cross gibisi yok...
Motorlarınızla daha çok fotoğraf çekmeyi unutmayın arkadaşlar . Cross gibisi yok...
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur
@kroscu01 Senin motor gibi bişey de düşünmüyo değilim ama bakalım hayırlısı... Sahibindende gordum senin aleti güzel ama bakalım karar verek için nakit i ortaya koymam lazım once...
@soner ulugöz Teşekkürler
@ertuğrul Saol kanka.. Bakalım büyütecez makineyi ama hala karar veremedim.. Bana Hafif enduro lazım 30 40 beygirlik bişi bakalım.. Hayırlsıı..
@motorlu avukat Daha cok resim cekmeyi isterdik ama Video cekmekten resim cekmeye vakit kalmadı... bencede cross gibisi yok harika makineler...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
ah ah süper ya!!!
[COLOR="Black"]Anı yazmak, ölümün elinden bir şey kurtarmaktır.[/COLOR]:wiinkk:
süpeer gezi süper hortttttt
carpe diem
Vay kardeşlerim....daha yeni görüyorum.....Güzel bi gezi yapmışsınız ...Emeğinize sağlık....Bu arada Kızık yaylası iyi fikir....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)