çok güzel gezi ya bende 15 günde arabayla ve ailemle 3000 km civarında yol yaptım ama size denk getiremedim, seneye mezun olup büyükçe bi motorla katılırım artık size...
bu arada eğirdir çok güzel, aynı yollardan geçtik çok güzel bi rota, arabam virajlarda yatamasa da
Mesajımın bu kısmı antep mt li dostlar tarafından yanlış algılanmış.Ben mesafe kısa uzun yola gidelim gibisinden adana mt ye takılmıştım aslında.Yoksa bana özelden mesaj atan arkadaşımada dediğim gibi ne Anteple ne antepliyle bi alıp veremediğim olmaz.Hatta antep ide çok merak ederim.Msj ı atan dostuma uslubu için teşekkür ederim.Antep e gitmek artık farz oldu.Baklava ikram edersiniz değil mi?
helal olsun sizeeeee
Hasan'ı bu geziden sonra gören oldu mu?
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur
@motorlu avukat Burdayım Oğuz. Gören 1-2 kişi oldu. Yakında çok gören olacak
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Abi ellerinize motorlarınıza sağlık çok güzel bir gezi olmuş keşke bizde gelebilseydik ahk şu staj olmasa
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
gercekten güzel gizi olmuş. Benimde CBF150 var 2ay önce aldım. Böyle bir gezide cbf150 yi görünce ne kadar dogru bir secim yaptıgımı daha iyi anladım. Sizlerle gezilere katılmak isteridim ama sadece pazar gunu ögleden sonra boş oluyorum. yıllık izinde denk delirse insallah tanışırız. Gezi boyunca motorlarda herhengi bir sorunoldumu çok merak ediyorum. Özellikle CBF150 de. cünkü içinde hep bişi alacak korkusu var. Bu gezide görünce biraz daha cesaretlendim dogrusu. Paylaşımınız için teşekkürler....
Merhaba
Çok şükür herhangi bir sorun çıkmadı. Tüm motorlar 2600 küsür km yi sorunsuzca devirdi.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
çok güzel bir gezi olmuş 25. karekter
MuraD THSDLN
arkadaşlar marmokçular tekrar bakında yolda bir yanlışlık olmasın selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)