Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Bu Pazar gezdik motorlari mafettik :)

REKLAM ALANI
    Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İlgi alanları
    Bugun boyle bir gezelim dedik denize gidelim derken hüseyin'nin (fromalanya) fikri ile asagı karaman köyünde bir çay varmış oraya gidelim dedik.Ben önceden gitmiştim ve motorların gitmesinin zor oldugunu biliyordum ama belki yollar düzelmiştir diye gidelim dedik ve
    umdugumuz gibi olmadı motorların agzına sıçtık

Neyse yola koyulduk saklıkent yoluna giderken saga bi yoldan ayrıldık karaman köyünü geçtikten sonra asfalt yol bitti ( ordakı yolda asfaltsa bende zenciyim ) toprak yoldan devam ettik ve sonunda çaya geldik
    çaya gelene kadar tabii resimlerde gördügünüz gibi motorları ikikere sudan geçirdik ates'in aprillası bir ara suya dayanamadı ben gitmem dedi ama sonra 5 dak felan calısır birakınca gitmeye karar verdi
    çaya vardıgımızda piknik yapanların bakısları gorcektınız buraya nasıl geldıler bu motorlular dergi bakıyorlardı

Biraz yuzup balıklama atladıktan sonra dönüş yoluna geçtik ve antalya içinde ayrıldık.Kısacası scooter deyıp gecmeyın turlu enduroların bıle gıdemeyecegı yerlerden gectik motorların performansına 10 uzerınden 10 scooter in enduro out

Video - 1

Video - 2

Ates gidecem dedi gecerim dedi baya gitti ama sonuc aşagıda

sonuç geri geri geri getiryor saten videoda daha iyi gorursunuz koptuk orda saten

Yolda giderken kanalda biraz serinledik.Ates birde kas göstermeye çalışıyor

Sonunda caya vardık

Hüseyin su çantayıda çıkar bir yaw

Bende çantamı çakarmamışım yaw

Hemde havlu ile çanta

Semih nereye bakıyor sizce

Semihin bacaklara bakın muhahaha

Semihte sigarasız çıkmaz abii

İşte motorlarla geçtigimiz buyuk cay azına sıcıldı

İşte motorlarla geçtigimiz buyuk cay azına sıcıldı
    Motorize07.com Antalya Team

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150
    hehe guzel gezıydı yaw benım omzum soyuluyor buarada amele yanıgını sılecez derken pancara donduk ıyımı
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

mmc21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    iyiki bir gün motorsuz kaldık hemen gezmeye kacmışsınız olmaz ama böyle
    bir daha gidinde sorarım size ben
    kırmızı şeytan new-r1
    07 yzf-R1 1907

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İlgi alanları
    yaw ferdi (mmc21) içinden kesin iyiki motorsuz kaldım gelseydım oralarda napardım derdın
    Motorize07.com Antalya Team

Motosikleti
    RKS 150
    olm ferdının motoru gecmezdi ordan boru diil scooter
    AB RH (+)

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    hadi ordan boru değil ybr bu sizin gidemediğiniz yerlere gider yamaha o ona bir şey olmaz
    kırmızı şeytan new-r1
    07 yzf-R1 1907

Motosikleti
    RKS 150
    buda jinlun ne yanii borumu
    AB RH (+)

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    evet boru ybr'nin gittiği yere gidemez bir defa
    kırmızı şeytan new-r1
    07 yzf-R1 1907

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Ateş , abi senin motor amfibik değil suda gitmez. koptum olaya bak yaa.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    RKS 150
    way bee jetskı modunuda gordukya scoterların olsemde gam yemem artıkın
    AB RH (+)

O bir APRILIA! Suda da gider Karada da! Ya Danger o igrenc yolda o kadar ilerledikten sonra (60 KM kadar) karşımıza bir su birikintisi çıkmış baktım kimse motorunu sokmaya niyetli değil zaten motosikletlerin oraya gelene dek anası ağlamıştı bende ''Mahallenin Delisi'' misali acımadım soktum motoru suya! 5 metre gittikten sonra su öyle derinleşti ki motor kayboluyordu neredeyse Zar zor çıkardım motosikleti sudan.(Kazmalar yardımda etmiyor öyle izliyorlar!) Ama görmeliydin motorların anasını ağlatsakta inanılmaz zevkli bir geziydi müthiş eğlendim! Gülmekten karnıma ağrılar girdi!

Tabiki İtalyan teknolojisi yine yarı yolda bırakmadı! Motosiklet çalışır durumdayken! yarıya kadar suya battı 3-5 dk motorun egzost ve bilimum yerlerinden sular çıktı ama sonunda çalıştırdık! (Kayış ıslanmıştı motor gitmiyordu resmen) Eve döndüğümde motosikleti baştan sona söküp heryerini temizledim! Alt garanajın içinden Kurbaga yavruları bile çıktı yaa haberiniz yok! Bu motosikleti seviyorum be!

Hedefimize ulaştığımızda Hüseyin ve Semih'in kayalıklara çıkıp o buz gibi suya atlamayarak yusuf yusuf olmalarını izlemekte bayağı zevkliydi! Sığ sularda Jaws misali 3-5 kulaç atıp çıktı kepazeler! Biz kaanla ahanda birazdan göstereceğim yükseklikten o buz gibi suya atladık! (Ben 2 kere!) Krolar utanmasalar o kadar yolu geldikten sonra 2 kulaç atıp geri dönecekleri neyseki biraz eğlendik + bıcı bıcı yaptık

Suya Cep telefonu sokamadık soksaydık atlayışlarıda videoya alacaktık ama neyse

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Abi birkere ben o çaydan geçerken motorumdan inmedim boru deel YBR . Aynı zamanda abi halen amele yanıklarıyla çıkıyoruz ne iştir bu ya, geçmişti o amele yanıkları hatta şu anda her tarafım gömlek ve pantolonun içinde kavruluyor. Orada neden pembe beyaz çıkmışım anlamadım. Ayrıca bacaklarıma güneş yağı sürmeyi unutmuştum ve şu anda çok acıyor...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Ama biryer vardı ki orada bende koptum. Kaan ben ve Hüseyin abi suyla kaplı yolun başına geldik ve "buradan geçilmez artık yolu değiştirelim" dediğimizde, Ateş "çekilin uleeeyyynn ben geçerim oradan" dediğinde zaten ben koptum. Adam suya girdi ilerledi ilerledi ve birde baktım ki motorun yarısı suyun içinde sonrada bize dönmüş "yardım etsenize olm ne bakıyorsunuz" diyor. Ya abi ben o suya girecek olsam zaten sana yardıma değil motorla girerdim . Battal gazi edasıyla dalıyorsun madem çıkmasınıda bileydin . Ağlıya ağlıyada çıktı. Dehşet gaz yiyiyor bizim Ateş. "Ben bu gölde motorla giderim ama canım istemiyor" deseydim sanırım "Çekilin ben giderim burada motorla" diyerekten atlardı bizim Ateş ...

İyi eğlenmişşiniz arkadaşlar.
    motorize07 [MT Antalya Burada]
    Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
    Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E

Ahahahahahahahahhaha Olm Motosikletlerinize bu kadar değer vermeyin. Eğlence + Hobi ve Ulaşım Araçı o! Oldu olacak al koynuna yat anasını satim! Yok cizilmesin yok Düşmesin Yok Çamur olmasın! Olduu! Ben süper eğlendim! Torunlarıma anlatacak bir anı daha edindim! Motosiklet bozulmuş + patlamış + yanmış banane!(Ama iyiki orada patlayıp, bozulmadı be!) Hiçbirinin yeri İlkgözağrım gibi olmuyor sonuçta. O Ayrıydı! Özeldi! İlkti! Eninde sonunda bu motorda satılacak + bozulacak dimi? Gölede girerim! Uçurumdanda uçarım. Eğlenir Keyfime bakarım Puhahahahahah

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Ateş 5 yaşında çocuk gibi konuşma, adam tabii ki motorsikletine değer verecek. Para verip alıyor ve hem günlük işlerini, hem gezilerini, hemde ulaşımını o aletle karşılıyor. Onun için motorsikleti değerlidir o adam için. Ayrıca koynumuza alıp yatacak olsak o suya sokmazdı kimse motorlarını, onun için olayı abartma sanki su birikintisinden geçtik. Hem orada Kaanın bile yavaş yavaş ve en arkadan gelmesinin sebebi ; motor orada bozulacak olsa nasıl geri dönecek olmasını düşünmesiydi. Sanada bunun açıklamasını yaptık sanırım. Zaten senin girdiğin her yere bizimde motorlarımız girdi o ve bizde eğlendik sen kafanı takma. O gün yaşadıklarımızı, geçtiğimiz yolları, girdiğimiz suları ve çamurları gözünün önüne getir ve yukarıda yazdıklarının ne derece mantıklı olduğunu bir ölç bakalım !!!

Arkadaşlar bu kadar motora eziyet çektireceğinizi bilsem pazar günü sizinle gelirdim. Ben C.tesi 16:00 gibi Fethiye Ölüdeniz'e gittim. Hep merak ederdim oradaki plajı. Gerçekten çok güzel. Motosiklet hiç beni üzmedi.
    motorize07 [MT Antalya Burada]
    Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
    Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E

Yuh! çoşmuşsun olm! Ne yazdım! bu kadar sert çıkmana gerek yok ki? Senin böyle anlık ''Psikopata bağlama'' nöbetlerin yokmu! Görende dost değil düşman sanır ulan bu yazdıklarını okusa! Anlayış göstermesem kırcam kafanı bi gün ama!

Gezdin Durdun Yakan Güneşin Altında!
    Güneş yağı bile sürmedin o Beyaz Bacaklarına!
    Geyik Yapalım Dedik 2 Rekat Şurada!
    Psikopata bagladın 2 Dakkada!
    Gelmiyim yanına..
    Tuz basarım o amele yanıklarına

(kafiyeli oldu)

tatarx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar muhabbet şahane.
    o çaydan veya denizden ankaraya borç verseniz olmazmı ne şahane bir yer orası yavv.....
    :cat
    maalesef bizim buralarda böyle yerler yok.
    arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun.

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Alıntı Ates adlı üyeden alıntı
    Anlayış göstermesem kırcam kafanı bi gün ama!
    O biraz yaş işte .

Gelirsen yanıma, yersin tekmeyi kı.ına ,
    Sonra ağlamak yok "yanıyorum Semih yapma" ,
    Artis artis konuşma, siniri katsayımı arttırma ,
    Motoru bu gün bakıma sokcam, hiç benimle uğraşma ,

Ha bu arada, sen güneş yağı sürdünde ne oldu sırtına ,
    Halen sörf tahtası gibi durmakta ,
    Asıl sen getirtme beni yanına ,
    Cıs yaparım seni sonra .

Ahanda bak bu da kafiyeli oldu ...

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler