Bu Pazar gezdik motorlari mafettik :)
Reklamlar
-
01 Ağustos 2005, 01:03
Reklamlar
-
01 Ağustos 2005, 01:08
hehe guzel gezıydı yaw benım omzum soyuluyor buarada amele yanıgını sılecez derken pancara donduk ıyımı
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
01 Ağustos 2005, 01:08
iyiki bir gün motorsuz kaldık hemen gezmeye kacmışsınız olmaz ama böyle
bir daha gidinde sorarım size ben
kırmızı şeytan new-r1
07 yzf-R1 1907
-
01 Ağustos 2005, 01:11
yaw ferdi (mmc21) içinden kesin iyiki motorsuz kaldım gelseydım oralarda napardım derdın
Motorize07.com Antalya Team
-
01 Ağustos 2005, 01:12
olm ferdının motoru gecmezdi ordan boru diil scooter
AB RH (+)
-
01 Ağustos 2005, 01:31
hadi ordan boru değil ybr bu sizin gidemediğiniz yerlere gider yamaha o ona bir şey olmaz
kırmızı şeytan new-r1
07 yzf-R1 1907
-
01 Ağustos 2005, 01:40
buda jinlun ne yanii borumu
AB RH (+)
-
01 Ağustos 2005, 01:41
evet boru ybr'nin gittiği yere gidemez bir defa
kırmızı şeytan new-r1
07 yzf-R1 1907
-
01 Ağustos 2005, 02:07
Ateş , abi senin motor amfibik değil suda gitmez. koptum olaya bak yaa.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
01 Ağustos 2005, 02:29
way bee jetskı modunuda gordukya scoterların olsemde gam yemem artıkın
AB RH (+)
-
01 Ağustos 2005, 09:51
-
01 Ağustos 2005, 09:59
Abi birkere ben o çaydan geçerken motorumdan inmedim boru deel YBR . Aynı zamanda abi halen amele yanıklarıyla çıkıyoruz ne iştir bu ya, geçmişti o amele yanıkları hatta şu anda her tarafım gömlek ve pantolonun içinde kavruluyor. Orada neden pembe beyaz çıkmışım anlamadım. Ayrıca bacaklarıma güneş yağı sürmeyi unutmuştum ve şu anda çok acıyor...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
01 Ağustos 2005, 10:25
Ama biryer vardı ki orada bende koptum. Kaan ben ve Hüseyin abi suyla kaplı yolun başına geldik ve "buradan geçilmez artık yolu değiştirelim" dediğimizde, Ateş "çekilin uleeeyyynn ben geçerim oradan" dediğinde zaten ben koptum. Adam suya girdi ilerledi ilerledi ve birde baktım ki motorun yarısı suyun içinde sonrada bize dönmüş "yardım etsenize olm ne bakıyorsunuz" diyor. Ya abi ben o suya girecek olsam zaten sana yardıma değil motorla girerdim . Battal gazi edasıyla dalıyorsun madem çıkmasınıda bileydin . Ağlıya ağlıyada çıktı. Dehşet gaz yiyiyor bizim Ateş. "Ben bu gölde motorla giderim ama canım istemiyor" deseydim sanırım "Çekilin ben giderim burada motorla" diyerekten atlardı bizim Ateş ...
-
01 Ağustos 2005, 10:28
İyi eğlenmişşiniz arkadaşlar.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
-
01 Ağustos 2005, 10:28
Ahahahahahahahahhaha Olm Motosikletlerinize bu kadar değer vermeyin. Eğlence + Hobi ve Ulaşım Araçı o! Oldu olacak al koynuna yat anasını satim! Yok cizilmesin yok Düşmesin Yok Çamur olmasın! Olduu! Ben süper eğlendim! Torunlarıma anlatacak bir anı daha edindim! Motosiklet bozulmuş + patlamış + yanmış banane!(Ama iyiki orada patlayıp, bozulmadı be!) Hiçbirinin yeri İlkgözağrım gibi olmuyor sonuçta. O Ayrıydı! Özeldi! İlkti! Eninde sonunda bu motorda satılacak + bozulacak dimi? Gölede girerim! Uçurumdanda uçarım. Eğlenir Keyfime bakarım Puhahahahahah
-
01 Ağustos 2005, 10:37
Ateş 5 yaşında çocuk gibi konuşma, adam tabii ki motorsikletine değer verecek. Para verip alıyor ve hem günlük işlerini, hem gezilerini, hemde ulaşımını o aletle karşılıyor. Onun için motorsikleti değerlidir o adam için. Ayrıca koynumuza alıp yatacak olsak o suya sokmazdı kimse motorlarını, onun için olayı abartma sanki su birikintisinden geçtik. Hem orada Kaanın bile yavaş yavaş ve en arkadan gelmesinin sebebi ; motor orada bozulacak olsa nasıl geri dönecek olmasını düşünmesiydi. Sanada bunun açıklamasını yaptık sanırım. Zaten senin girdiğin her yere bizimde motorlarımız girdi o ve bizde eğlendik sen kafanı takma. O gün yaşadıklarımızı, geçtiğimiz yolları, girdiğimiz suları ve çamurları gözünün önüne getir ve yukarıda yazdıklarının ne derece mantıklı olduğunu bir ölç bakalım !!!
-
01 Ağustos 2005, 10:40
Arkadaşlar bu kadar motora eziyet çektireceğinizi bilsem pazar günü sizinle gelirdim. Ben C.tesi 16:00 gibi Fethiye Ölüdeniz'e gittim. Hep merak ederdim oradaki plajı. Gerçekten çok güzel. Motosiklet hiç beni üzmedi.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
-
01 Ağustos 2005, 10:43
Yuh! çoşmuşsun olm! Ne yazdım! bu kadar sert çıkmana gerek yok ki? Senin böyle anlık ''Psikopata bağlama'' nöbetlerin yokmu! Görende dost değil düşman sanır ulan bu yazdıklarını okusa! Anlayış göstermesem kırcam kafanı bi gün ama!
Gezdin Durdun Yakan Güneşin Altında!
Güneş yağı bile sürmedin o Beyaz Bacaklarına!
Geyik Yapalım Dedik 2 Rekat Şurada!
Psikopata bagladın 2 Dakkada!
Gelmiyim yanına..
Tuz basarım o amele yanıklarına
(kafiyeli oldu)
-
01 Ağustos 2005, 10:44
arkadaşlar muhabbet şahane.
o çaydan veya denizden ankaraya borç verseniz olmazmı ne şahane bir yer orası yavv.....
:cat
maalesef bizim buralarda böyle yerler yok.
arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun.
-
01 Ağustos 2005, 11:04
Ates adlı üyeden alıntı
Anlayış göstermesem kırcam kafanı bi gün ama!
O biraz yaş işte .
Gelirsen yanıma, yersin tekmeyi kı.ına ,
Sonra ağlamak yok "yanıyorum Semih yapma" ,
Artis artis konuşma, siniri katsayımı arttırma ,
Motoru bu gün bakıma sokcam, hiç benimle uğraşma ,
Ha bu arada, sen güneş yağı sürdünde ne oldu sırtına ,
Halen sörf tahtası gibi durmakta ,
Asıl sen getirtme beni yanına ,
Cıs yaparım seni sonra .
Ahanda bak bu da kafiyeli oldu ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler