Chopper cilarin gobekli olduklarini bilirdim de scooter ciler icin boyle bi mulumat gelmemisti!
Belgelerle aydinlattiginiz icin saolun!
Chopper cilarin gobekli olduklarini bilirdim de scooter ciler icin boyle bi mulumat gelmemisti!
Belgelerle aydinlattiginiz icin saolun!
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
belkide yeni bir stil yarattık bu gobeklerle semıh duydunmu hemen antalyada gobekli scooter sevenler derneini kuruyoruz ona gore
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
he he biz antalya grubu olarak oldukça yemeye düşkünüzdür.yemeyenimiz iki kilo et yer he he.alestevardiya adlı üyeden alıntı
yaw bu motorları sıcakken böle çaya dereye sokmak tehlikeli diilmi blok falan çatlatmazmı?
Bu adamlardan motor alınmaz Valla iyi atraksiyon olmuş. En iyisini yapmışsınız. Daha vahşi doğalarda ve etaplarda görmek isteriz sizi mesela Kenya
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
ya bilen arkadaşlara bişi danışmak istiorum.. arkadaşlar bende Kanuni Hussar war. dün arka lastiim patladı. fakat bizim burda ne motoru yaptırabiliceem biyer war nede taşıyabiliceem bi araba... arka lastii sökmem lazım. ama nası sökücem bilemiorum . bilen bi arkadaşım bana bilgi werebilirmi? teknik olarak konuya hakimim ama arkalastii nası çıkartırım bilmiorum bi teknii warsa yardımcı olun noolur..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)