Bu Pazar gezdik motorlari mafettik :)
Reklamlar
-
01 Ağustos 2005, 11:14
Aşık Ateş Der Başlatma Motoruna,
Benim Sırtım çok iyi durumda,
Yanma yok herşey gıcırında,
Artistlik Yapan Sensin Ben Değil Baksana,
Çok konuşma götür motoru nebiogluna,
Benim Başımda belada anadolureklam.com.tr'la
Gün Olur Devran Döner..
Ateş işinin Başına Döner
Reklamlar
-
01 Ağustos 2005, 11:29
Hiç kafiyeli olmamış ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
01 Ağustos 2005, 11:47
-
01 Ağustos 2005, 12:45
-
01 Ağustos 2005, 12:54
Kolaygelsin Ates. Yemek Ismarlarsan Gelirim.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
-
01 Ağustos 2005, 13:32
-
01 Ağustos 2005, 13:43
babalar antalyada olsaydım gelirdim....
oralarda cennetmiş be mübarek...
ateşcim senin tuzun kuru tabi...
aprılıa ile girmediğin delik yok...
bizim innova ile oralar hayal..
babalar sizde macera diye güzelim asfalt dururken o caaaanım motorları camel trophy ortamına sokmuşsunuz...
bizim istanbuldaki arkadaşlarla bir plan yapalım diyorum ama organizasyon plan program konusunda birileri öncü olmalı...
istanbullu arkadaşlar şöyle 100 motor yollarda olduğumuzu düşünsenize...
model marka ayrımı olmadan...
fena olmaz diyorum...
-
01 Ağustos 2005, 14:19
Hocam aranıza girmiyimde güzel ötesi bi aksiyon olmuş kahroldum burda. Ateş Hocam ilk resimdeki olay mükemmel ona denedi başaramadı degil öylebir makineyle öylebir yerde okadar gitmeyi başardı denir bence.
-
01 Ağustos 2005, 14:26
ates olm dikkatini cekerim o kayadan ilk balıklama atlayan cengaver kim ? hadi onu gectik suyun dibine dalıp derinlik tespiti saglayan balıkadam kim ? semıhın terlıklerını, senın sapkanı ordan kıyıya kadar goturen kim? yok atlamamısızda mızmızlanmısızda Biz antalyalıyız sudan falan korkmayız atlama konusunda tek rakibim japon kamikazeler
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
01 Ağustos 2005, 14:31
Süperrrrr
-
01 Ağustos 2005, 14:31
-
01 Ağustos 2005, 14:38
hehe deseydin kepezın ustunde hep duzenli kullandım motoru actım falan bencede en dogru tercih xt660 yakısır kardesss
AB RH (+)
-
01 Ağustos 2005, 14:44
Hüseyin abi güzel bir vurgun yapmayı düşünüyorum şu sıralarda, belkide 3. motorumda XT660 olur kim bilir ama daha ne vuracağıma karar vermedim . Bu arada ne oldu abi bizim iş ...
-
01 Ağustos 2005, 14:58
slm
Helal Olsun size.Scooterlerı nasıl geçirdiniz dereden Çaydan ya onların içinde altta bir pervane var o pervane ye su kaçmadı mı nasıl çalıştı yawfsss.Enduro dedinde ben Seneye gonda CG 125 alcam bu o yollarda iyi gider.
-Bu arada bizde çıktık dün arkadaşlarla ama fotoğraf makinemi almayı unuttum ve ben im peugeot un lastiği patladı 12 tane patlak çıktı tabiii köyde ralli yaparsak tarlada böyle olur.30 km içeri gittik Samsun Kolay burası BAFRA bilenler bilir.İyidei ama benim lastik patladı lastiği sökmek için tamir etmek için 90 yol gittik öldüm bittim arkadaş 0 motor aldı ertesi gün serise götürdü scooterını yani o kadar
-
01 Ağustos 2005, 15:12
Çalışır kardeş, çalışır yeter ki kayışta bir sorun olmasın. İlk sudan çıktığında scooterlar biraz bozuk taklidi yapsada gazı verip kayışı kuruttuktan sonra suya girmemiş gibi yollarına devam ettiler. Tabii benim Ybr de tık yok zincirli olmasının en büyük avantajını sanırım orada gösterdi ve tekerlerininde büyük olması sayesinde sudan geçerken motordan inmek gereği bile duymadım ...
-
01 Ağustos 2005, 20:03
ateş,
bizde kerpe gezisine gittiğimizde denize girme uğruna toprak bir yola girdik , inanılmaz kötüydü yol iki tarafı boş 30 cm lik yerler vardı. orda kalsan ayağını koycak yer yok mecbur devircen motoru. ama allahtan herkes geçebildi. böyle maceralar güzel oluyor ama, sonu hüsranla da bitebilir çok gaza gelmemek lazım
Bu arada atışmalarınız çok süperdi
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
01 Ağustos 2005, 21:14
sitemizin ozanları Ateş & Semih
-
01 Ağustos 2005, 21:20
ikiside Aşık unvanı aldılar bizden tebrikler
AB RH (+)
-
01 Ağustos 2005, 21:47
Yok abi sazım olacaktı yanımda bak o zaman gör beni
-
02 Ağustos 2005, 02:36
bam teline basardın artık
Motorize07.com Antalya Team
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler