Adanadadan Aladağ Kapuzbaşı Hacer Ormanları Yedi göller gezisi
Reklamlar
-
salmanlili adlı üyeden alıntı
Kadir Abi bolu fikri çok iyi yıllık izin alabilirsem yaza bi plan yapalım inş.
gardaş sen izin günlerin ve motorunu degiştirde bişeyler düşünürüz
suruççiçegi adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar en son kızıldagagezisine katılamadım üzgünüm umarım iyi geçmiştir ne yse kadir abiden alırız görüntüleri selam kadir abicim nasıl geçti gezi takla makla varmı
takla zibil gibi çok şey kaçırdın
Reklamlar
-
kroscu01 ekıp saglamlasıyo paylaşım ıcın tşkrlr elıne emegınıze saglık
Adana'ya selamlar
-
biker_boyz adlı üyeden alıntı
kroscu01 ekıp saglamlasıyo paylaşım ıcın tşkrlr elıne emegınıze saglık
Adana'ya selamlar
aleyküm selam gardaş ekip saglam maşallah uzun zamandır görüşemedik motorda degişiklik var gibi gördüm naptın.
-
harika gezi
Süper keyfli bir gezi olmus.
Paylasim icin tesekkürler.
-
Harika bir gezi olmuş.. Çok teşekkürler..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
Almanci adlı üyeden alıntı
Süper keyfli bir gezi olmus.
Paylasim icin tesekkürler.
dostum gerçekten sper keyifli oldu fırsatın olursa bekleriz sanada transalp yakışır tavsiye ederim
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
Harika bir gezi olmuş.. Çok teşekkürler..
ilgin için sagol birader senide kroscu yapamadık gitti.
-
harika bir gezi bayıldım wallaa
-
ressam_01 adlı üyeden alıntı
harika bir gezi bayıldım wallaa
dostum aslında oralar tam sana göre yerler temiz hava yeşilik dogal ortam suyun karşısına oturup bol bol resim çizersin benim resmimide çizersi heralde.
-
kroscu01 adlı üyeden alıntı
dostum aslında oralar tam sana göre yerler temiz hava yeşilik dogal ortam suyun karşısına oturup bol bol resim çizersin benim resmimide çizersi heralde.
abicim canın sagolsun seninn walla gercekten resim için olmasada tam benlikmiş bayıldım oaralara girmek isterdima ama kross motorumuz yok sizle yarı yolda kalırdık gelsek hehe ama bir gezi de biz düzünleriz inşallah oraya
-
gerçekten güzel gezi olmuus
-
mersinden geçen hafta gelip sizlerle yeni tanıştım biliyorsunuz. keşke hazridan önce tanışsaymışız mam olsun inşallah kış boyu ve yazın gezilerinize iştirak edeceğim. sizleride mersine beklerim. buranın yaylalarıda güzeldir.
-
çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar tebrikler....biz tatlısu moturcuları olarak izlemekten zevk aldık
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
iyi bi çalışma olmuş .manzaralar hariaka.o suda yüzmeyi çok isterdim.tebrikler
-
bora33 adlı üyeden alıntı
mersinden geçen hafta gelip sizlerle yeni tanıştım biliyorsunuz. keşke hazridan önce tanışsaymışız mam olsun inşallah kış boyu ve yazın gezilerinize iştirak edeceğim. sizleride mersine beklerim. buranın yaylalarıda güzeldir.
birader canını sıkma yaşadığmız sürece cros gezilerimiz devam edecek.
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar tebrikler....biz tatlısu moturcuları olarak izlemekten zevk aldık
dostum siz tatlı su motorcularınıda corsçu yapmaya adayız herzaman bekleriz.
dream_way adlı üyeden alıntı
iyi bi çalışma olmuş .manzaralar hariaka.o suda yüzmeyi çok isterdim.tebrikler
dostum o suya ben ayağımı sokamadım yüzmekcesaret ister o kadar soğuk suya dayanabilirsen senide götürürüz oraya.
-
usta onu bunu bilmiyorumda illaki değiştireceğim artık konsepti cruiser a veda etmeyi düşünüyorum bakalım yeni konsept ne olacak askerden sonra postu deldirmeden geleyim hele
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
usta onu bunu bilmiyorumda illaki değiştireceğim artık konsepti cruiser a veda etmeyi düşünüyorum bakalım yeni konsept ne olacak askerden sonra postu deldirmeden geleyim hele
inşallah postu deldirmeden gelde sana bi endro veya kros alalım daha rahatı yok.
-
-
-
chopper-delisi adlı üyeden alıntı
buda diğer geziden daha zevkli geçtiği bariz belli .
Kuzular filan olmasada o şelaleler mükemmeller sizi kirliler sizi birde negüzel sere serpe uzanmışlar nispet yapar gibi
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ros-keyfi.html
yaw adamı zorla cross'culuga itiyorsunuz istemiyorum kardeşim ben cruiserciyim crosscu diil desemde içimden bir ses (hani bir cross fena olmaz herhalde) dedi
hepinizi tek tek tebrik ederim
dostum sen hiç vakit kaybetmeden içindeki sesi dinle hayat endro ve krosta.
-
SLM krosçu arkadaşlar süper olmuş 10 numara yol yakın olsada gelsek oralara görmeye üstünüz biraz tozlanmış ama olur böyle şeyler krosta böyle tozlar az bile:bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)