Adanadadan Aladağ Kapuzbaşı Hacer Ormanları Yedi göller gezisi
Reklamlar
-
08 Ağustos 2007, 23:20
kerimakkis adlı üyeden alıntı
ffilozoff´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar ben 7 göllere katır yolu biliyorum bizim spesyal makinalar cok rahat cıkar bir ihtimal enduralarda gidebiliri belki kadir abi benim lafımı bi dinleyip cadırda kalmayı kabul etse.
etmediler carşakta kaldılar ama dedigim gibi sarı mehmedin yurdundan akşam pınarı vadisine ulaşılıyor oradan parmak kayayı arkanıza aldıgınız zaman karsınıza cıkan patikadan katırlar yükleriyle geciyor ve 7 göllere kadar cıkıyor
bu yolu sadece turist rehberleri bilir bende dagcılık yıllarımdan hatırlıyorum tek sorun konaklamanın cadırla mümkün olması onada kadir abi yanaşmıyor..
sevgili ffilozof...
bu dağcılık yıllarımız nerde geçti hangi yıllar arasında yapıldı ki aladağlarda yasemin geçidiini falan biiyoruz ...acaba tanışıyormuyuzz...
ben 1999 ve 2004 yılları arası faal olarak yaptım halen kopmadım
orayıda hayal meyal hatırlıyorum yasemin gecidi adını bile unutmuştum aslında aynı yerimi diyoruz onu bile tam hatırlamıyorum
ayrıca tanışmasak bile tanışmayı cok isterim adım ediz
[MEDIA][/MEDIA][COLOR="Black"]:pr:[B]asfalt bizi bozar abi[/B][/COLOR]
Reklamlar
-
08 Ağustos 2007, 23:42
ne güzel memleketiniz var arkadaşlar yaff bizim böyle güzellikler görmemiz için en az 400-500 km yol yapmamız lazım bozkırın ortasında.güzel gezi olmuş elinize sağlık...
-
08 Ağustos 2007, 23:47
çok güzel bir gezi.fotolar harıka.
-
09 Ağustos 2007, 09:07
tatarx adlı üyeden alıntı
ne güzel memleketiniz var arkadaşlar yaff bizim böyle güzellikler görmemiz için en az 400-500 km yol yapmamız lazım bozkırın ortasında.güzel gezi olmuş elinize sağlık...
arkadaşlar krosumuz herkese açık ilginize teşekkürler
-
10 Ağustos 2007, 20:56
selamun aleykum kadir abim nasılsın sana nice tepsi çig köfteleri feda olsun söz krosta olmazda çig köfte et felan kokar malzeme sorunu olur yani abi anlayacagın kros dururken çig köfteyi bile unuttum abi seni seviyoruz kadır abi arkadaşlara selam krosa devam
kadir abi bu siteyi hazırlayana bol teşekürlerimizi sunduktan sonra bendeki resimlerde hazır bu arada çok daha güzel vallahi inanamassın görüşmek üzre
-
19 Ağustos 2007, 23:31
Zorkun Olayiiii...
Sevgili kardeşim ediz bu gun kadir abilerle zorkuna giden tayfadaydım,katılabilseydin tanışırdık kısmet birdahakine inşllah, bu dağcılık konusunda uzun bir sohbet gerekir ama ben kısaca 1997 de Ç.Ü.D.A.K ta ünv. de ilk zirveyi yapan 5 kişiden biriyim 1999 a kadar klüpte eğitmenlik falan yaptım eğer benden sonra universteye takıldıysan kardeşimde sonrasında yönetimdeydi adıı egemen umarım bir faaliyette daha detaylı konuşuruz ...
BU ARADA BUGUN ZORKUN YAYLASI FAALİYETİNDE BÜTÜN DÜŞÜŞLERİMDE BENİ KALDIRAN HATTA PERT MOTORU (BANA GÖRE) TAMİR EDEN,BEN GERİDE KALDIM DİYE BENİDE BEKLEYEN TÜM HERKESE (KADİR ABİYE,DERVİŞ'E Kİ KENDİSİ İNANILMAZ ÖZVERİLİ BİR ARKADAŞIMIZ,FERHAT ABİ,İLHAN ABİ,MUSTAFA ABİ VE BENİM YÜZÜMDEN DİREKSİYONU KIRILAN ARKADAŞLAR GİBİ İSMİNİ SAYAMADIĞIM DAHA NİCELERİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER UMARIM BU EKİP RUHU HER FAALİYETTE SONSUZA DEK SÜRER!
-
21 Ağustos 2007, 16:49
-
21 Ağustos 2007, 17:55
ne yapalım kısmet
bu mesaj yanlışlıkla gönderilmiştir
-
21 Ağustos 2007, 18:34
kerimakkis adlı üyeden alıntı
Sevgili kardeşim ediz bu gun kadir abilerle zorkuna giden tayfadaydım,katılabilseydin tanışırdık kısmet birdahakine inşllah, bu dağcılık konusunda uzun bir sohbet gerekir ama ben kısaca 1997 de Ç.Ü.D.A.K ta ünv. de ilk zirveyi yapan 5 kişiden biriyim 1999 a kadar klüpte eğitmenlik falan yaptım eğer benden sonra universteye takıldıysan kardeşimde sonrasında yönetimdeydi adıı egemen umarım bir faaliyette daha detaylı konuşuruz ...
BU ARADA BUGUN ZORKUN YAYLASI FAALİYETİNDE BÜTÜN DÜŞÜŞLERİMDE BENİ KALDIRAN HATTA PERT MOTORU (BANA GÖRE
) TAMİR EDEN,BEN GERİDE KALDIM DİYE BENİDE BEKLEYEN TÜM HERKESE (KADİR ABİYE,DERVİŞ'E Kİ KENDİSİ İNANILMAZ ÖZVERİLİ BİR ARKADAŞIMIZ,FERHAT ABİ,İLHAN ABİ,MUSTAFA ABİ VE BENİM YÜZÜMDEN DİREKSİYONU KIRILAN ARKADAŞLAR GİBİ İSMİNİ SAYAMADIĞIM DAHA NİCELERİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER UMARIM BU EKİP RUHU HER FAALİYETTE SONSUZA DEK SÜRER!
bende aranızda olmak isterdim fakat biliyorsunki motosikletim halen yatmakta egemen adı yabancı gelmiyor sanırım tanıyorum bu arada demin yanlışlıkla kroscu_01 adından yanlışlıkla mesaj yolladım herkesten özürdilerim
[MEDIA][/MEDIA][COLOR="Black"]:pr:[B]asfalt bizi bozar abi[/B][/COLOR]
-
23 Ağustos 2007, 01:30
bu ekip bu işi iyi biliyor
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
-
23 Ağustos 2007, 14:35
wodka adlı üyeden alıntı
bu ekip bu işi iyi biliyor
dogru dostumsen en iyisi bu ekibe takıl hayatını yaşa
-
23 Ağustos 2007, 14:49
Çok güzel bir gezi olmuş,gördügüm en zor gezi diebilirim.Fakat bu motorlar bu yola nasıl dayandı? aralarında bazı çin malı motorlar da var bu kadar dayanıklı olduklarını tahmin etmiyordum pek
Born To Be wild,Live to Ride...
-
23 Ağustos 2007, 16:23
tekerınıze sağlık cok guzel bı gezı olmus...
-
23 Ağustos 2007, 17:32
JaNTi adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş,gördügüm en zor gezi diebilirim.Fakat bu motorlar bu yola nasıl dayandı? aralarında bazı çin malı motorlar da var bu kadar dayanıklı olduklarını tahmin etmiyordum pek
benden çekinirler benim yanımda arıza yapmıyorlar
bikerboy35 adlı üyeden alıntı
tekerınıze sağlık cok guzel bı gezı olmus...
bir sonraki makinanın endro veya kros olmasını tavsiye ederim iyi sürüşler
-
usta krosçu abilerim bolumuza yaptığınız gezi için teşekkürler forumdaki arkadaşlara güzel bi tanıtım oldu umarım benim gibi bu dalda yeni olan meslektaşlarınızlada gezersiniz ama benim dorado corvus bu yolları kaldırmaz ....
-
Bolu'lu Lynx adlı üyeden alıntı
usta krosçu abilerim bolumuza yaptığınız gezi için teşekkürler forumdaki arkadaşlara güzel bi tanıtım oldu umarım benim gibi bu dalda yeni olan meslektaşlarınızlada gezersiniz ama benim dorado corvus bu yolları kaldırmaz ....
kardeşim ilgin için teşekkürler bolu kelimesini okuyunca kısa bir şok yaşadım sonra ögrendimki aladag ve yedi göller boludada varmış ama bizim gezimiz boluda gerçekleşmedi inşallah bi gün orayada gelip sana misafir oluruz kabul edersen bizim gezi bölgesini anlatim sana aldag adananın yaylası kapızbaşı türkiyenin enbüyük takım şelalesi yedigöller ise kayseri yahyalı kazasına ait bir dagın tepesi.
-
abim cevabınız için teşekkür ederim bende böylece 2.bir aladağ ve yine 2.bir yedigöller olduğunu öğrendim sabırsızlıkla boluya gelmenizi bekliyorum inşallah birgün bende sizlerle beraber gzerim yeni yollar keşfetmeniz dileğiyle...
evim ardına kadar sizlere açık buyrun gelin boluya beklerim
-
Bolu'lu Lynx adlı üyeden alıntı
abim cevabınız için teşekkür ederim bende böylece 2.bir aladağ ve yine 2.bir yedigöller olduğunu öğrendim sabırsızlıkla boluya gelmenizi bekliyorum inşallah birgün bende sizlerle beraber gzerim yeni yollar keşfetmeniz dileğiyle...
evim ardına kadar sizlere açık buyrun gelin boluya beklerim
samimi davetin için sagol inşallah bi gün geliriz bu arada sizin oralar kros için uygun sende bi kros alsan fena olmaz.
-
Kadir Abi bolu fikri çok iyi yıllık izin alabilirsem yaza bi plan yapalım inş.
-
selam arkadaşlar en son kızıldagagezisine katılamadım üzgünüm umarım iyi geçmiştir ne yse kadir abiden alırız görüntüleri selam kadir abicim nasıl geçti gezi takla makla varmı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)