çok güzel resimler tek kelimeyle harika ellerinize sağlık
özellikle şelalelere bayıldım
çok güzel resimler tek kelimeyle harika ellerinize sağlık
özellikle şelalelere bayıldım
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Bu gezinin son 150 km sini kırık bir elle tamamladım elimin krık olduğunu iki gün sonra farkettim bir süreliğine kros yapmaya ara verdim fakat motora binmeye devam motor sevgisi bu olsa gerek.
Süper bi gezi olmuş gezdiğiniz yerler muhteşem güzellikte, tam macera gezisi..gerçekten çok güzel bi ekip kurmuşsunuz..
bizimde Marmariste böyle bi ekibimiz var..şuan motorum olmadığı için biraz ara verdim.. ama klr 250 mi alınca bende ilk gezimin resimlerini size yollayacağım.Krocçu Kadir abi ve tüm diğer arkadaşlara bol serüvenli geziler diliyorum..
Kadir abi yine imrendirdin bizi . Bneim de haberim olmadı geziden . Eğer olsaydı ne yapar eder katılırdım . Bizim geziler seninkiler yanında evcilik oyunu gibi kalmış . Senin yanına dönmenin zamanı geldi sanırım .
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur
selam motor dostları bu projenin planlanması sırasında bende vardım fakat işte takdiri ilahi iş güç engel oldu bana gidemedim.
Sanırım haklı cıkmışım 7 göller mevkiinde çarşak parkurda kalırız demiştim.
Sarı memetin yurdunda akşam pınarı vadisi tarafında gidersek bu sefer kesin aladag 7 göller tamamdır. Ama kadir abi yi cadırda kalmaya razı etmek gerek.
Selam, siteye bugün üye oldum ve forumdaki gezi yazınızı okudum. 3 gün önce yani sizden bir hafta sonrada biz Kapuzbaşı şelalelerindeydik ve gerçekten görülmesi gereken bir yer. Hoş biz sizin gibi spesiyal makinalarsız ve de Ankara'dan gittiğimiz için oralara kadar çıkmak kısmet olmadı haliyle ama eminim çok keyifli olmuştur. Ama bizim gittiğimiz yolda kırıcı olmasada çok keyifli bir yoldu. 7 göller için araba 5 km. aşağısında bırakıyor ondan sonrada yürüyerek 4-5 saat sürer, iniştede 2-3 saat dediklerinde vaz geçtik.
Bunlarda bizim resimlerden bazıları. Sizlerede paylaşımınız için teşekkürler...
Zamanti çayı, Şelalelerin suları ile birleşim sizin memlekete doğru(seyhan nehrine) devam ediyor.
Şu karşı dağların zirvesindeki beyazlığı merak etmiştim sizin resimlerdede var, hatta çıkmışsınız sanırım oraya, öyle algıladım.
Ve dönüş yolu...
Güzel Gezmişsiniz Sevgili Dostlar Daglar Yeşillik Konusunda Sizlere Katiliyorum Anlatamiyoruz Sadece Yaşiyoruz Croscu Dogayi Sever Riski Macerayi Sever şehire Inincede Cani Sikilir Derim Herzaman...sevgiyle Kalin Bol Seyirler Yakinda Bizde Amonos Musa Dagi Nur Ve Nemrut Daglarinda Olacaz Az Kaldi...
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
arkadaşlar ben 7 göllere katır yolu biliyorum bizim spesyal makinalar cok rahat cıkar bir ihtimal enduralarda gidebiliri belki kadir abi benim lafımı bi dinleyip cadırda kalmayı kabul etse.
etmediler carşakta kaldılar ama dedigim gibi sarı mehmedin yurdundan akşam pınarı vadisine ulaşılıyor oradan parmak kayayı arkanıza aldıgınız zaman karsınıza cıkan patikadan katırlar yükleriyle geciyor ve 7 göllere kadar cıkıyor
bu yolu sadece turist rehberleri bilir bende dagcılık yıllarımdan hatırlıyorum tek sorun konaklamanın cadırla mümkün olması onada kadir abi yanaşmıyor..
[MEDIA][/MEDIA][COLOR="Black"]:pr:[B]asfalt bizi bozar abi[/B][/COLOR]
sen hiç konuşma altı aydır gelecem dedin gezi haftası kayboldun geziye gelmedin konuşma hakkın yok. kubilayk isimli arkadaşada cevap vermem gerekiyor otepedeki beyazlık agaç olmayan beyaz kayalık bölge otür yerler için sizede hafif bir kros motor tavsiye ederim.daha fazla zevk alırsınız.
Yaşım tutmadığı için,yol çok uzun olduğu için ve motorumun lastiği olmadığı için bu geziye gidemedim ama gezi çok güzel olmuş.En kısa zamanda bende gitmek istiyorum.
ŞUAN KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUM AMA BÜYÜDÜĞÜM ZAMAN KROSCU OLACAĞIM :thumleft:
Ben aladağlar - kapuzbaşı şelalelerini geçen yıl gördüm.Dağcılık derneğimizle( 9 Eylül Dağcılık ) gitmiştik.Süper yerler buraları doğa olarak.Ama medeniyet olarak çok geri..Nerelerde kimler yaşıyor şaşarsınız.Bu arkadaşlar bu fotoğraflarla pek çok kişiye fikir verecekler.buraları görmek gerek..Hele motosiklet ile buralara gitmek muhteşem bi duygu olsa gerek.Helal olsun sizlere...
selamun aleykum beyler ben hikmet suruç çiçegi nasılsınız kadir abi ne zaman gidiyoruz takla açmaya selamlar
öncelikle bu krosu kanıma işlyen kadir abi ve macir mustafa ya teşekürlerimi 1 borç biliyem yani arkadaşlar çok sevdim bu krosu ya vallah kısacası ha ha ha tüm yoldaş krosçu arkadaşlara selam en kısa zamanda kroslaşmak üzre
Resimlerden anlaşıldığı kadarıyla çok güzel gezi olmuş.Bir dahaki sefere bizlerede haberdar ederseniz bizde katılırız.Birecikli moturcu kardeşlerimizden selamlar...
Murat Motor
ffilozoff´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar ben 7 göllere katır yolu biliyorum bizim spesyal makinalar cok rahat cıkar bir ihtimal enduralarda gidebiliri belki kadir abi benim lafımı bi dinleyip cadırda kalmayı kabul etse.
etmediler carşakta kaldılar ama dedigim gibi sarı mehmedin yurdundan akşam pınarı vadisine ulaşılıyor oradan parmak kayayı arkanıza aldıgınız zaman karsınıza cıkan patikadan katırlar yükleriyle geciyor ve 7 göllere kadar cıkıyor
bu yolu sadece turist rehberleri bilir bende dagcılık yıllarımdan hatırlıyorum tek sorun konaklamanın cadırla mümkün olması onada kadir abi yanaşmıyor..
sevgili ffilozof...
bu dağcılık yıllarımız nerde geçti hangi yıllar arasında yapıldı ki aladağlarda yasemin geçidiini falan biiyoruz ...acaba tanışıyormuyuzz...
:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)