Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

2-3 Haziran İstanbul Bilecik turu bol fotoğraf ve yol videosu

Motovento
    REKLAM ALANI
    duslemek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honca CBF 150
    Çok güzel bir gezi olmuş fotoğraflarda süper çok profosyenelce çekilmiş
    ben de durumu biraz toparlayıp aynı şeklilde geziler yapıp fotolar çekeceğim.
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Gezilerde yol videoları için bu kamera olayına ben taktım. benimki gidona bağlı ve yoldaki titreşimler kameraya aynen yansıtıyor haliyle çekimlerde kötü oluyor. Bu durum beni tatmin etmediği için derhal araştırmaya giriştim. Aceleci davranmak istemiyorum ama bulduğum şu model beni çok cezbetti.

Samsung SC-X105L MPEG4 Sports Camcorder

http://product.samsung.com/cgi-bin/n.../sportscam.jsp

Bir de söyle birşey var..
    http://urun.gittigidiyor.com/Archos-...0QQidZZ4973891

Bu konuda farklı önerilere ve çözümlere açığım bildiğiniz uygulamaları paylaşırsanız sevinirim.

--------------------------------------------------------------------------------------

Az evvel kamera işini araştırdım. Elbette yukarıdakiler gibi orjinal birşey bulamadım. Var olanların kalitesinden ötürü önermediler zaten.

Bir kamera buldum herkesinde tavsiye ettiği, dizilerde action sahnelerinde kullanılan bir kamera aklıma bayağı yattı. Buna tabi birde kaydedici lazım. Benim kameranın vtr girişi olduğu için bu kamerayı rahatlıkla kamerama bağlayabiliyorum. Tek sorun bunu biraz modifiye edip kaska bağlama şeklinde. Fiyatı 80 usd ile 120 usd arası değişiyordu.

(PMP1130 MP4 Çalar)
    Birde bunun aldığı görüntüleri mp4 formatında kaydeden kayıt cihazları var. Tek sorun onların çalışma kapasitelerinin düşük olması. Pilleri 2-3 saat dayanabiliyor. Şarjlı pil kullanabilen, sd kart ile hafızası 3-4 gb.a yükseltilebilen modeller bu iş için biçilmiş kaftan olabilirler.
    Hayatonda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Var
    Tebrik ederim çok güzel bir gezi ve güzel bir anlatım olmuş.
    Ayrıca fotoğrafların altına yazı yazmak daha iyi (başka forum/kişilerce kopyalanmaması açısından)

Motosikleti
    CBF 250
    Çok güzel bi gezi ya,tek motorla...Paylaşım için ve gösterdiğin sabır için(o kadar fotoğraf konulmaz yaaa) ayrıca teşekkür.İçim açıldı fotoğraflarla hehee
    :pr::pr::pr:

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)