Çok güzel bir gezi olmuş fotoğraflarda süper çok profosyenelce çekilmiş
ben de durumu biraz toparlayıp aynı şeklilde geziler yapıp fotolar çekeceğim.
Çok güzel bir gezi olmuş fotoğraflarda süper çok profosyenelce çekilmiş
ben de durumu biraz toparlayıp aynı şeklilde geziler yapıp fotolar çekeceğim.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Gezilerde yol videoları için bu kamera olayına ben taktım. benimki gidona bağlı ve yoldaki titreşimler kameraya aynen yansıtıyor haliyle çekimlerde kötü oluyor. Bu durum beni tatmin etmediği için derhal araştırmaya giriştim. Aceleci davranmak istemiyorum ama bulduğum şu model beni çok cezbetti.
Samsung SC-X105L MPEG4 Sports Camcorder
http://product.samsung.com/cgi-bin/n.../sportscam.jsp
Bir de söyle birşey var..
http://urun.gittigidiyor.com/Archos-...0QQidZZ4973891
Bu konuda farklı önerilere ve çözümlere açığım bildiğiniz uygulamaları paylaşırsanız sevinirim.
--------------------------------------------------------------------------------------
Az evvel kamera işini araştırdım. Elbette yukarıdakiler gibi orjinal birşey bulamadım. Var olanların kalitesinden ötürü önermediler zaten.
Bir kamera buldum herkesinde tavsiye ettiği, dizilerde action sahnelerinde kullanılan bir kamera aklıma bayağı yattı. Buna tabi birde kaydedici lazım. Benim kameranın vtr girişi olduğu için bu kamerayı rahatlıkla kamerama bağlayabiliyorum. Tek sorun bunu biraz modifiye edip kaska bağlama şeklinde. Fiyatı 80 usd ile 120 usd arası değişiyordu.
(PMP1130 MP4 Çalar)
Birde bunun aldığı görüntüleri mp4 formatında kaydeden kayıt cihazları var. Tek sorun onların çalışma kapasitelerinin düşük olması. Pilleri 2-3 saat dayanabiliyor. Şarjlı pil kullanabilen, sd kart ile hafızası 3-4 gb.a yükseltilebilen modeller bu iş için biçilmiş kaftan olabilirler.
Hayatonda
Tebrik ederim çok güzel bir gezi ve güzel bir anlatım olmuş.
Ayrıca fotoğrafların altına yazı yazmak daha iyi (başka forum/kişilerce kopyalanmaması açısından)
Çok güzel bi gezi ya,tek motorla...Paylaşım için ve gösterdiğin sabır için(o kadar fotoğraf konulmaz yaaa) ayrıca teşekkür.İçim açıldı fotoğraflarla hehee
:pr::pr::pr:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)