yav bu citroenler dehsetmis gerçekten
Allah izin ederse MARMOK'a katılmaya gelicem.yalnız bu sefer istanbul-bodrum arası gemi varmıs onla geliyim diyorum..katılacak olanlar varsa bir haberlessek yav.
yav bu citroenler dehsetmis gerçekten
Allah izin ederse MARMOK'a katılmaya gelicem.yalnız bu sefer istanbul-bodrum arası gemi varmıs onla geliyim diyorum..katılacak olanlar varsa bir haberlessek yav.
=mes;700302]Roadmaster ne zaman Muğla mt'ye katılıyorsun? Marmok'a mutlaka bekleriz.:
okulların kapandığı hafta küçükkuyudayım ordanda yanınıza uğrayacagım inş
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Marmok'tan sonra Emok'un Eskişehir Kırka festivali var gezi planımızda.Orada da buluşabiliriz Recebimsana daha yakın.Sevgiler
Dinlenmiş 48 kardeşim,senin kampın karşı kıyısından sana hep el salladık,gece ateşi yaktık.Umarım görmüşsündür.Gözümüzden dürbün düşmedi.Belki Muğla mt teknesiyle karşı kıyıdan bizim Turgut koyu'na gelirsin diye
Motosiklet aşkına
arkadaşlar Turgut koyundan yeni döndük (pazar akşamı) yaklaşık 10 günlük bir tatil oldu. Marmok festivaline kadar ara verelim dedik. Bizleri karavanlarında ağırlayan duygu-ömer vatanoğluna sonsuz teşekkürler. foto galerisine buyrun:
böyle araba bulunurda fotoğraf çektirilmezmi
bir grup Muğla MT bayanı akşam güneşinden yararlanırken
ve vatanoğluda kameramanlık işine el attı
kamp yapılırda ateş yakılmazmı
ahmet, meloş vede badem haftasonunu turgut koyundaki malikanelerinde geçirdiler (yersen)
nilgün ve fatih vede cici kızları gizem pazar günü bize katıldılar
turgutkoyu tepelerinde keşif gezisi
vatanoğlu elinde asasıyla turgut tepelerinde yol arıyor
ve meloşun tavla dersleri (herkez nasibini aldı)
muğla mt sırat köprüsünden geçerken
mes ve idealindeki motor
mes hala o motoru düşlüyor
bir klasik, gezi sonu yemeğimiz
ve turgut koyu işte böyle bir yer
marmok da buluşmak dileğiyle.
Ahmet-Meloş kopardınız işi yahuresimleri çok beğendim,deklanşörüne sağlıkHaldır huldur Marmok ve Kırka'ya hazırlık içindeyim.Görüşmek üzere.Sevgiler
Motosiklet aşkına
Evettttt sevgili arkadaşlar harikalar yaratmışsınız yine . Bu resimleri görüpte kıskanmamak elde değil. Bizde burlarda yaşıyoruz ama sizsiz tadı çıkmıyor. inşallah yakında görüşmek dileğiyle . Herkese selamlar ve sevgiler sağlıcakla kalın.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Emeğinize teşekkürler gerçekten güzel bir yer,mutlaka gitmek lazım buraya herkese selamlar.
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
Arkadaşlar videolar bölümüne yeni video ekledim haberiniz olsun
yine yer mi değişti? Hani hepsi aynı yerde olacaktı?
Motosiklet aşkına
Sevgili Ahmet-Meloş resimler ve video harika olmuş elinize sağlık, yaşanan anları bir kez daha seyretmek insanın mutlulugunu katlıyor bizlere sabırla katlanan Vatanoğlu ailesine coook cok teşekkürler. Bize katılan ve bu başlığa yorum yazan herkese teşekkur ederim.
Yahu ben doyamadım o geziye.Hadi Muğla MT uyuma bi daha gezi yap.Beni de al.Ya da benim çekim yaptığım yere geliniz.Ben Assos ,Kadırga koyunda yerlerinizi ayarladım.Ne zaman istiyorsanız gelin.Beklemedeyim...
Melih merhaba iki gündür hiç açmadık malum marmok hazırlıkları.
Bu arada geçmiş babalar gününü de kutlarım. ve tabi bütün babaların
senin yanına da geleceğiz merak etme sen
sana iyi çekimler diliyoruz bize de marmok ta bol eğlenceler sen artık resimlerden bakarsın Senin siteye üye oldum. kendi sitemide kurdum ahmet-meloş diye Ege yi de öpüyoruz. biz yarın yola çıkıyoruz Önce Turgut koyuna oradanda marmok a
emeğinize sağlık güxel bir gezi olmuş.herkese sivastn selamlar
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
arkadaşlar , Muğla mt'nin Marmok festivali resimlerini mecburen fotolar bölümüne yükledik.Mod (!) öyle istedi.Kargaşada bulabilirseniz bakarsınız.Sevgiler
Motosiklet aşkına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)