Gecen haftasonu birtaraflara gidemedik bende yakınlarda biraz gezineyim hende jinlunu hafif arazide deneyeyim dedim. Tabi resimleride sizlerle paylaşmadan olmaz.
Gecen haftasonu birtaraflara gidemedik bende yakınlarda biraz gezineyim hende jinlunu hafif arazide deneyeyim dedim. Tabi resimleride sizlerle paylaşmadan olmaz.
harika süper jinlunı cross tadında kullanmışsın yalnız dikkat etmek lazım cruser ler on road araçlarıdır belli süre sonra yürür aksamından ses gelir haberin ola
Hocam amaç bir parçada o zaten yakınlada deneyip neresi problem çıkarıcaksa bulup gidermekki uzaklarda sorun yaşamıyayım. Zaten süspansiyon uygun olmadıgı için birnevi arazinin düzünden gidiyoruz.
güzel manzaralar
ERASER WİLL COME BACK
vaybe biz oralara mobiletle giderdik..tabi yarı yolda kalırdık
Ah oduncu ah sen oralara gitde bir fausten,bir muhbir kardeşine seslenme yatıcak yerin yok Ya buluşalım artıkın senlede yaw
Ahada korktugum başıma geldi. Hocam valla kem küm.Ah oduncu ah sen oralara gitde bir fausten,bir muhbir kardeşine seslenme yatıcak yerin yok Ya buluşalım artıkın senlede yaw
ama dedigim gibi hafta içi çagırın akşam istediginiz yerde buluşalım.
güzel manzaralar .ama motorunu yinede o yolarda test etme. otobandan hiç çıkma daha iyisi..cünkü biliyosun chopperlara gitmiyo ben biliyoprumm.....
oduncu bence sende benim gibi dağ adamısın al bi kros bak dalgana o motorla öyle her yerlere gidemezsin.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Helal olsun Oduncu Yıllardan beri gitmediğim poyrazlardan harika resimler çekmişsin Memlekette iken arasıra giderdik poyrazlara arkadaşlarla o zamanlar motorcu değildim fakat. İstanbula geldikten sonra motora merak sardık. Şimdi ekmeğimizi motordan çıkarıyoruz. Selamlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)